0 oy
490 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Eşim annesine gittimi konuşur ama eve geldimi konuşmaz dün uyumamaso için lafa tutuyodum uyumaya başladı sonra arkasını döndü telefonla oynadı ,ben seninle konuşmaya çalışıyorum dönüp telefonla oynuyorsun dedim ,seninle konuşmak istemiyorum süs diye bağırdı ortada hiç bişey yokken ,anlamıyorum evimizde ne muhhabbet ne sevgi ne bişey kaldı artık zoruma gidiyo ,biseyler paylaşmak biseyler konuşmak ,sevgimi ,göstermek bende istiyorum ama eşimde hiç bişey yok bana karşı bende yapmak istemiyorum artık ne yapicam 

7 Cevaplar

+1 oy
(175 puan) tarafından
Öyle kocayı. O saniye terkedeceksin. Yoksa çok daha kötü günler yaşarsın. Ne demek seninle konuşmak istemiyorum. Bunu soyluyosa herşey bitmiş zaten. Gurursuz kadın olmanın anlamı yok. Erkeğe o rahatlığı vermeyin. Ben her lafı söylerim o susar. Ne yaparsam yapayım gitmez nereye gidecek hele bide çocuk varsa asla gitmez diye düşündürmeyin erkeklere. Lütfen yapmayın bunu. Allah büyük. Ona sonsuz güvenin Rabbim kadını erkeğe emanet etmiş emanete sahip çıkmayan erkeği terket. Rabbim önüne kolaylıklar serer. 

Ben yaptım. Allah'a çok şükür ki o kendine güvenen Allah'a güvenen cesaretli kadınlardanım. Boşanmak için illa dayak yeyip aldatılmak gerekmiyor. Şimdi bazıları hemen atlar ordan aldatmış mı dövmüş mü hemen boşansın diyosun der. Saygı bitti mi sevgi bitti mi. Bitmiştir evlilik. Uzatmak ölüyü diriltmeye çalışmaktır. Giden ömründen gider boşa gider çöpe gider.
(175 puan) tarafından
Aynen öyle. Erkekler kendilerini vazgeçilmez zannediyo ve bunu yapan. Kadın. Vazgeçilir olduğunu. Gördükleri anda deli divane oluyorlar. İyilik yaramiyor
tarafından
Kesinlikle öyle bu hayatta vazgeçemeyeceğim üç kişi var onlarda evlatlarım yeri geliyor insan öz ana babasından bile geçiyor tabiki rabbim o güne koymasın ama önce can canıma zarar veren kim varsa az ötede oyalansin yaş aldıkça mı insan böyle oluyor yoksa yaşadıklarından mı bilmiyorum ama kimseye eyvahlahim kalmadı sabrım yok
(175 puan) tarafından
Yaşım çok mu fazla bilmiyorum 25 yaşındayım ama yaşadıklarım çok fazla :(
tarafından
Bir şeyler yasamak yasa bakmıyor işte allah hepimizi aşırı mutlu etsin inşalalh bi kere de mutluluktan bunalmak istiyorum allahım duy beni ")
(175 puan) tarafından
Amiin inşallah :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Durduk yere neden öyle terslemiş ki? Sakince konuş derdi neymiş 
tarafından
Yan yana durmuyiruz ki ne şikayeti ,ama yan yana gelince de şikayet ediyorum hiç yana yana duramiyoruz
tarafından
Yan yana gelince şikayet etme de. Çok güzel yaklaş seni çok seviyorum felan de keyfi yerine gelsin biraz sonra işte seninle daha fazla vakit geçirmek istiyorum de. Güzelce konuş
tarafından
O zamn da sanki g.t.u kalkiyo gibi hissediyorum
tarafından
Sen hele bi yap da öyle derdi neymiş öğren ama pat diye ilgisizsin vs deme.
tarafından
Tamam canim deniycem
0 oy
(1,663 puan) tarafından
Aynı durumdayız canım ben hep iyi olucam artık diyorum ... Hep iyi oluyorum sma sonra yine bi şey yapıyor ve yanlız başına mücadele etmek yorucu 
tarafından
Ben iyi olamıyorum artık çok yoruldum ,içimden sarilmak bile gelmiyo ,Laf anlatmak istemiyorum yorydlum ,bişey yapıyorum heyecan olsun ona da bana da diyorum iyice kötü oluyoruz ,bende bıraktım bayadır ama ,köpük duruma geliyorum Allah sonumuzu hayr etsin çok zoruma gidiyo
(1,663 puan) tarafından
Öyle canım üzülen biz ve üzenin umrunda olmuyor ... Sonra bir ömür pişmanlıklar ,keşkeler .... Seni çok iyi anlıyorum canm ... Bende eşimle aska normak konuşamam bağırır hemen ... O yüzden bie laf semeye bile çekinirim... O yüzden uzaklaşıyorum ... Yani kızım olmasa zaten burda bir an bile durmazdım ... Keşke bir yolu olsaydıda çekib gitseydim ... Kaynıma bakıyorum o kadar iyu ki eşiyle düşünüyor,sorunlarını konuçuyr ... Benimki hayvam,sorumsus,kızına bile ilgusuz,,,hep dışarıda ... Bakarsan ben eşime eltimin kaynıma olduğundan daha saygılıyım onca yaptıklarına rağmen ama maselef eşim çok yanlış biri yani yanlış derken hata yapdım onunla evlenerek hemde çok büyük bir hata
tarafından
Aynen öyle tamam iyi huyları var ama bana yok o iyi huylari,tam beni anlatmissin
0 oy
(811 puan) tarafından
Seni dövmüyosam sus oturmu?

Sanki dövmek hakkıda kendisi dövmek istemiyo ya lafa bak 

Eve ekmek almakla bitmiyo işte ilgi sevgi saygıda lazım. Hepmi böyleydi canım ?
(811 puan) tarafından
E çocukla arası nasıl canım ilgileniyomu? Çocukla ilgilendiğinde bile bı muhabbet oluyo yani bak nasıl gülüyo bak nasıl hareketler yapiyo gibisinden
tarafından
İlgilenmez ,bişey yaptığında gisteirirm bak diye kafa salar veya yalandan kızım der
(811 puan) tarafından
Çocukla da ilgilenmemesi çok kötü ya bu çocuk büyüyünce babam beni niye sevmiyo ilgilenmiyo diye düşünücek aynı senin şuan düşündüğün gibi aynı evin içinde çocuğuyla da yabancı adam
Niye böyle yaptığını bulmadan sorunuda çözmezsiniz ki adamın konuşmana bile tahammülü yok o yüzden sorunuda bulamazsın.
Ailenin haberi varmı bu durumdan ?
tarafından
Yok olursa daha da büyütür bana hep sen çok şey bekliyosun diyo ama vallaha bişey beklemiyorum ,şimdi hele hiç bişey beklemiyorum
(811 puan) tarafından
Canım tabiki bekliyceksin karı kocasınız ve sende normal karı-koca gbi olmak istiyosun
Eşinin çevresinde hicmi evli mutlu çift yok acaba kendi ailesindendemi bilmiyo ailenin nasıl bişey olduğunu
0 oy
tarafından
Eve ekmek getirip karın doyurmakla koca olunmuyor iste ne yazikki . Keşke bunu da bilseler kadının ruhu ekmekle değil sevgiyle doğduğunu 
tarafından
Demi bana para vermesin eve ekmek getirmesin ,yeterli sevgi gistersin başka bişey istemem ama işte hep aklındaki bu belki de sevmiyo çocuk için katlaniyo bahanesi de bu
tarafından
İnsanların yiyecek ekmeği olmuyor genede mutlular evlerinde saygı sevgi var çünkü. Eşinle otur konuş diyecem onuda diyemiyorum onu bile beceremiyor baksana düzgünce konuşmayı
tarafından
Kesinlikle yapmaz konuşma
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Tobe yarabbim neden böyle bse dedi ki yani herzmanki halimi yoksa
tarafından
Konuşmak istemiyorum diye yeni dedi ama genel tabirlari konuşmak istememe yönünde biseyler yapmama yonunde
(2,252 puan) tarafından
Üzücü bir durum :(Allah sabır versin ne diyim ki keske insanlar elindekinin değerini kaybetmeden önce anlasa
tarafından
Keşke ama nerde ,olursem o zaman anlar belki ,o zaman da geç okur
(2,252 puan) tarafından
Allah korusun ins oda anlar
tarafından
İnsallah
0 oy
tarafından
Büyü olabilir canim ben çok gördüm böyle 

Çünkü bi evlilikte böyle durdukyere huzursuzluk varsa orda büyü oluyor bence bi hocaya baktır derim
tarafından
Eşim gitmez ki
tarafından
Esin degil canim sen gideceksin
tarafından
Nerden bulucam ki hocayi
tarafından
Onu birilerinden sorup araştır burda biraea böyle bi post vardi eşiyle durdukyere tartışmalar eşi sürekli soğuk davraniyordu meğer büyü yapmışlar
Yasadigin ile göre netten falan bak
tarafından
Tamam canim

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 1,402 göst.
14 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,627 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
12 Mart 2026 Diğer kategorisinde micro660 (45 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 210 göst.
15 Ocak 2026 Diğer kategorisinde mismis5346 (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 433 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Linkin (26,579 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,504,692 soru

24,565,114 cevap