0 oy
710 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
tarafından kapalı
Kızlar eşim çalışmıyor çalışmamaktadır ısrarlı bi buçuk senedir ıssız bulsada gitmedi bi madde kullaniyo evde o onu uyutuyomus sadece tuvalete yemeye kalkıyor sonra onu içip yatiyo geçen bilgisayarınız vardı onu goturmus satmış parasına madde almış arabamız vardı on beş bin liralık benim bilenziklerim aldı onuda kırıp parçalayarak satmış kime borcu varsa odemis kolyemi kupemi sattik yazın para olmayınca ailesi bize yakın yine onlar yardım ediyo arada benim ailem gönderiyo biseler arada ailesi oğluna karismiyolar çünkü çok sınırlı ondan korkuyorlar dün babası babamı aramış gel kızını gotur diye oğlundan biktim böyle evlilik olmaz o çalışmaz kızın da mutsuz demiş babam bana karismiyo gelmek istersen kapim açık diyo iki tane evladım var bana kalsa durmak istemiyorum ama çok kararsızim ben napiyim bu kaçıncı postum bu konuda bilmiyorum artık psikolojim bozuldu babam bize bakar ama kocamin evide babasının ustune o aldı elimizdeki sartlarim babamın evinden iyi burda kalorifer klima yakiyorum çünkü yine babası oduyo babamın evi müstakil soğuk yine evinden yana burda rahatim ama huzurumuz yok ne istiyo anlamıyorum cAlismiyo ailesi hem aliyo her istediğini ayakkabı fln aliyolar oğullarına hem de kotuluyolar elimde bi yüzüğün kaldi onuda saticam mecbur bi kaç hafta idare eder insan ister istemez biseler almak istiyo evine anlamıyorum cocuklarima arada bi mutfak alışverişi mızı yapıyoruz o kadar yine bunada sukur ama keşke çalışsa uzun oldu kusura bakmayın 
notu ile kapatıldı: Başlık soruyu kısaca ozetleyici olmalı

30 Cevaplar

0 oy
(12,959 puan) tarafından
Görümcem 3 çocukla baba evinde eşi aynı anlattığın gibi üstelik kayınpederim ln razı olmadığı evlilik yaptığı için sürekli yüzüne vuruluyor baban ne güzel arkanda bu bağımlılığın sonu yok düzelir diye bekleme Allah korusun iş daha kötü yerlere gidebilir 
-Reklam-
0 oy
(970 puan) tarafından
Eşinin ailesi balık almasın balık tutmayı öğretsin

Canım Allah yardımcın olsun 

Çocuklarını çalışmayan madde kullanan bir babanin yanında büyütme psikojilerini bozma 
tarafından
Ogretemeyiz diyorlar onlar kabul ediyorlar oğullarını
(970 puan) tarafından
Diyecek birşey bulamıyorum canım çok kötü birsey ya Allah korusun
0 oy
(313 puan) tarafından
Bak canım eşinin tedavi olması için ikna et hatta aile büyüklerin konuşsun sonra psikolaga gitmesi gerek eğer kabul etmezse çocukların böyle bı ortamda büyümesi daha kötü git babanın yanına ama önce eşine destek ol kabul etmezse git
tarafından
Denedim çok denedim ama olmuyor
(313 puan) tarafından
Peki büyükler girdi mi araya böyle nereye kadar yüzüğünü satınca ne olacak başka biseyin kalmadiginda
tarafından
Kalmadı ki zaten büyükler araya çok girdi duzelmiyo
0 oy
(678 puan) tarafından
Kayinpederinle  konuş gel kızını götür nedemek sonra nolcak onlardan para dileniceksin  eşinde ıssız nafaka bile bağlanmaz tabiki senin artik yapacak bişeyin yok canım allah yardimcin olsun ama kayı önderi le konuş size destek çıkmak zorunda çocukların ve sana yani baba evine gittiğinde size her ay para göndermesi gerek 
0 oy
(2,260 puan) tarafından
Herşeyi bir tarafa bırak, uyuşturucu kullanan bir insanın bir gün sana ve çocuklarına zarar vermeyeceğini nerden biliyorsun?  Kafa yerinde değil ki, herşeyi yapar adam. Senin o evde 10 dakika daha durman bile hata.  Yazmışsın babam da iyi değil diye, ama en azından uyuşturucu kullanmıyor 
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Canım belliki eşin düzelecek gibi değil . Çocuklarını düşün ve git. Yarın bir gün daha kötü bişey olursa. Baban kapım açıktı gelmedi. Kayinpederin yol gösterdik gitmedi derler. Kalmaya devam edersen halinden memnunmussun gibi görünürsün. Bu sefer kimse yardımcın ve destekçin olmaz. Üstelik çocuklarına ve kendine de yazık edersin. Bugün hap alamadığı için evdeki şeylerini satan yarın kusura bakma da seni de satar her gün TV de görüyoruz kumar uyuşturucu bağımlılığı olan adamların paraya sıkışınca eşlerinin üzerinden kazandigini. Aklını başına al ve arkana bile bakmadan git. Klimaymis suymus buymuş falan boş. Mutlu değilsin o cocuklarda mutsuz yuvada buyuyeceklerine Tek odalı bir evde mutlu buyusunler daha iyi. 
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Asla eleştirmek istemiyorum sadece empati kurmaya çalışıyorum. Huzur nerdeyse oraya giderdim. Evinde imkanların daha iyi olabilir ama anlattığına göre huzur yok. Ne olursa olsun baban da arkandaysa dön baba evine. O çocuklara yazık hem de çok yazık. Öyle bir ortamda büyütme yavrularını.
0 oy
(13,671 puan) tarafından
İleride evlatlarında kullanırsa çünkü öyle görüp yetişecekler klima doğalgaz evlatlarının geleceğinden önemli değil 
0 oy
(1,540 puan) tarafından
Öncelikle rabbim yardımcın olsun çok zor bir durumun içindesin bellli. Ama madde kullanmıyor du belki ama ilgisiz ve sevgisiz bir babanın evinde büyümüş biri olrak keşke annem sobalı anne annemin evinde bize bakabilseydi ruhunda aklımda derin yaralar açmamış olsaydı diyorum geçmişim. Rabbim yardımcın olsun
0 oy
(1,457 puan) tarafından
Müstakil ev şartlar uygun olmayabilir ama sana şartların uygunluğu değil huzur lazım önce bunun farkında ol sonra da sen ve çocukların nasıl bir yangındasınız onu da gör lütfen sırf şartlar için kendini ve çocuklarını mahvetme sanki eskiden her ev doğalgaz ve klimalıydı ya Allah aşkına kendinize gelin ne bu dünya malı göze bürünüyor ilaç alıp sürekli uyuduğu için mi şartları düşünüyorsun .... Uyumadı birşey değiştirmez yarın madde bittiğinde elinde satacak bişi yoksa kork bence bu kadar net söylüyorum hele ki çocukların için kork bence düşünme bak babası bile gel kızını götür mutsuz demiş ama sen mutsuzum demiyorsun şartlar uygun babası gil ödüyor bilmem ıvır zıvır kendini bi yerlerden teselli etmişsin bence GÖZLERİNİ AÇ BACIIMM !!!
tarafından
Kız valla duygulandirdin beni çok saol kendi kanimdan olsan anca böyle soylerdin hepiniz çok saolun yorumlariniz için inaninki okuyup gecmiyorum anlayıp ona göre adım atmayı öğreniyorum yaşım yirmi kimileriniz belki abla olup nasihat vermissiniz yada arkadaşlık kardeşlik yapıyorsunuz cahillik ettim çok küçük yaşta evlendim ama çok çektiriyor cocuklarima kiyamiyorum kendimede çok saolun ders cikaricam bu sozlerinizden
(1,457 puan) tarafından
Bacım kayınbaban bile mutsululuğunu farkedip babanı aramış sen de bunu kabullen git tek göz odada yaşa babanın yoksulluğunu çek ama elalemin pisliğinde boğulma seviyorsan da kalbine göm gömemiyorsan da o zaman buraya dert yanmayın çünkü biz bile acıyoruz ama siz kendinize acımıyorsunuz ...
(15 puan) tarafından
Ben sana sadece bir örnek vermek istiyorum.
Benim amcamın oğlu da bu şekilde idi herşeyi sattı yıktı gitti geriye kalan bir eşi ve evlâdı oldu eşi baba evine giti çocuğu ile birlikte sonra boşanma davası açıp boşandı.6 yıl oldu çocuktan haber yok.
Böyle olur mu bilmiyorum eşin ama bence çocukların için biraz rahat bırak eşini,çocukların o ortamda büyümesin onların ahlakı psikolojik yapıları ne durumda bilemezsin belki çocukların sen üzülme diye sana yaptıklarından dolayı eşinin babalarına karşı olan kini nefreti bile gösteremiyorlar,akıllarında acaba ne var ? Duygusal anlamada yavrularınız ne durumda acaba hiç merak ediyor musunuz ?
Çabalayın çocuklarınız için çabalayın..

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 374 göst.
0 oy
0 cevap 59 göst.
19 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,103 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 210 göst.
0 oy
3 cevap 121 göst.
10 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sevims0022 (119 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,160 soru

24,068,413 cevap

330,495 kullanıcı

...