0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (4,644 puan) tarafından
Bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı bu ilacı kullanınca hamile kalmiyormuyuz ve emzirirken kullanılabiliyor mu

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Evet canım bu korunmak için ilaç

doğum kontrol hapı  

Fiyatı 64 tl

Hormonları  bozuyor

Mide bulantısı  yapıyor

Emzirenler kullanabilirmi  bilmiyorum
(1,518 puan) tarafından
Bnde kullandım bulantı baş agiris sivilce yaptı yüzümde kestim hapi
tarafından
Evet çok fazla yan etkisi var canım ilerde hamile kalmayı bile zorlaştırıyor  yumurtalıkları tembelleştiriyor
(1,518 puan) tarafından
Hamilelik olmasın aman ha (•‿•)(•‿•)
-Reklam-
+1 oy
(565 puan) tarafından
Ben 2 sene kullandım başta yan etkisi olmadı yani ben öyle sanıyordum meğer safra kesesi taşı yapıyormuş bu yüzden midir bilmem ama safra kesemi aldırdım hamileliğe bi etkisi olmadı bırakınca hamile kaldım ama diğer duruma etkisi olduğunu düşünüyorum 
+1 oy
tarafından
Doğum kontrol hapı 

Ama emziren anneler içebilio mu bılmıom 
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Doğum kontr hapı alırken eczacıya sor emzirirken kullanılır mi diye 
0 oy
(419 puan) tarafından
Ben de uzun süre kullandım canım korunma için kullanıcaksan hergün aynı saatte içmen gerek eğer geciktirirsen hamile kalma riskin var baş ağrısı mide bulantısı yapıyor başka bir yan etkisi olmamıştı bıraktıktan sonra hamile kaldım engel olmadı hamileliğime
(4,287 puan) tarafından
Emzirirken kullanamazsin
(4,644 puan) tarafından
Peki emzirirken kullanabileceğim bir ilaç var mı
(4,287 puan) tarafından
Kizin 1 yaşını geçmiş ise saglik ocağının verdigi microgynon hap ücretsiz veriyorlar onu kullanabilirsin ben bizzat kullandim 1 yaşından küçük ise cerrazette kullanabilirsin sadece
(4,644 puan) tarafından
Çok sağol
(4,287 puan) tarafından
Rica ederim canim
0 oy
tarafından
Doğum kontrol hapı emzirenler içemiyor
0 oy
tarafından
Ben kullanmsitim ama hormonlar icin. Biraktigim an hamile.kaldim ama emzirmede kullanilirmi bilmiyorum 
0 oy
(3,462 puan) tarafından
Hayatımın hatası olan şey, bekarken çok sancılı adet dönemi geçiyodum, acıdan bayıldığım oluyodu, 3 ay bu ilacı kullandım, doktorlar yumurtalıkların dinlensin dedi, ağrılarım hafifledi hafiflemesine ama bana 10 kilo aldırdı, ve bidaha asla veremedim o kiloyu. 50 kilodan 60a çıktım 
(4,644 puan) tarafından
Keşke ben de kilo alsam
0 oy
(3,188 puan) tarafından
Hamile kalinmiyor korunmak için kullaniliyor. Bende kullandim 6 ay düzensizliğim vardi diye çok iyi geldi zayifladim yuzum guzellesti. Biraktim o ay hamile kaldim
(4,644 puan) tarafından
Ama emzirirken kullanılmıyormuş
(3,188 puan) tarafından
Evet kullanilmiyor
(3,188 puan) tarafından
Benim bildiğim cezarette diye bi ilac var o emzirirken kullanilabiliyormus
(4,644 puan) tarafından
Çok sağol

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 87 göst.
+2 oy
2 cevap 52 göst.
23 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 19btl05 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 117 göst.

Kategoriler

1,448,277 soru

23,789,062 cevap

316,750 kullanıcı

...