İlk defa kullanıcam daha önce eşim korunuyordu, hemşireye nasıl kullanmam gerektiğini sordum. Ama yan etkilerine bakınca vazgeçiyorum. Bide bunu araştırıp aldım size doktor mu yazdı bunu. Bi kadın doğum doktoruna gidip ona göre mi başlasam
Deri altı implant koydur canım yüzde 99 işe yarıyor diye biliyorum
Deri altı impalat ne kız
Koluna küçücük bişey koyuyorlar hemen derinin altına hamile kalmanı engelliyor araştır istersen
Ben evlenmeme 1 ay kala kullanmaya başladım herkez yasmini övdü en iyisi sağlıklısı bu falan 1 ayda 3 defa adet görmeye başladım nerden baksam 5 gün kadar falan temiz kalıyordum oda lekelenme olmassa kullandım baktım olmuyor 3 defa adet olmasam bilre 2 defa mutlaka adet görüyordum 7 gün adet gören bir insandım 11 güne falan uzadı sağlık ocağındaki ebeyle görüştüm anlattım oda bana vucudun alışana kadar yani 6 ay kadar sürer dedi öyle olunca bıraktım zaten kansızdım iyice halim kalmadı bu benim hikayem sizde nasıl olur bilemem
En az zararlısı diye biliyorum. Bana doktor yazdı. 2 yıldır kullanıyorum. Başlarda biraz bulantı yaptı
Bende kullanıyorum şuan bana bulantı yapıyor sadece oda baya rahatsız ediyor ya
Bir kutu tek kullandım, aşırı sinir, halsizlik, kalpte anlık bıçak saplanıyor gibi ağrı oldu bende
1,470,095 soru
24,081,914 cevap
331,243 kullanıcı