0 oy
551 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Ya kızlar her yasakta aynı kavgayı ediyoruz 

Ben hergün aynı işi çocukla tek yapıyorum söylemiyorum ama kocam hemen söylenmeye başlıyor

Bulaşıkları yıkadım koltukları sildim evi süpürüdm az öncede banyo tuvalet yıkadım 

Başladı kocam çocugun uyksuu geldi ne evmiş hiç bitmiyo hergün tuvalet banyo mu yıkanır diyip duruyor

Böyle diyen adam geçen gün vestiyer aynasında parmak izi kalmış bu ne böyle şurayı bi sil diyo

Hem heryer temiz olsun hem çabuk bitsin hem çocuk ağlamasn istiyo yığıldım artık ya 

17 Cevaplar

0 oy
(830 puan) tarafından

Kadınları yoran da bu işte maalesef.. :(

tarafından
Gerçekten tükendim artık
-Reklam-
0 oy
(649 puan) tarafından
Hepsi birden olsun istiyorsa kıçını kaldırıp yardım etsin biraz iş buyurmasın 
tarafından
Yardımda eder ama her zmaan değil bazen ben yardım etsin istemiyorum sesini kessin işime karışmasn yeter
0 oy
tarafından

Ufddd hic cekemem bu ne boyle :)

Benimki bilasik 3 gun dursun bu ne boyle demez 

tarafından
Ayy ne güzel benimki hmeen pis oldugumu ima eder
(13,438 puan) tarafından
Ahahah benimki valla :D diyoki bosver niye kendini paraliyosun zaten kimse gelmiyo virusten dolayi
0 oy
tarafından
Valla yapma..

İnan bak evi supurmekten belim agrirdi.

Habire söyleniyordu yapmaaaa deli misin gergin ev mi supurulur diye.

4 gündür supurmuyorum.

Yemek yiyince gırgır yapıyorum o kadar.

Hiç söylenmiyor artık.

Erkeklere temiz ev,iyi hanım yaramaz
tarafından
Ama benimki aynı zamanda evi temiz görmek istiyor tükendim artık ben iş yaparken biraz çocugı oyalıyor ya tüm derdi o koltuk altında toz görsün birazcık burayı süpürmedn mi der hmeen
0 oy
(8 puan) tarafından
10 elin varmışta seninmi haberin yokmuş 
tarafından
Demek ki..
0 oy
(3,909 puan) tarafından

Aynı benim kocam ya sözde bugün bana yardm edecekti öyle diyordu:ermm:

tarafından
O da mı heryer temiz olsun ister
(3,909 puan) tarafından
İsteyemez istiyorsa yardım edecek :D
0 oy
tarafından
Öle diyeceğine cocugu alsn  2 dakika yada yard lm etsin 
tarafından
Zaten ben iş yaparken çocuk yanına gidiyo o ilgilenmek zorunda kalıyor ya derdi o
tarafından
Çocukla ilgilenmek mi zor geliyo eşine öyle mi
0 oy
(163,325 puan) tarafından
Valla şu virus bitse yasaklar olmasa iyi olcak boyle giderse evde huzur kalmiycak erkekler her b.k maydanoz oluyo 
tarafından
Aynen ya yapmasam bu seferde pis der
0 oy
(5,908 puan) tarafından
Koysaydin onu banyoya yikasaydi senfe cocugu uyuturdun soyleniosa kicinida kaldrsin yardim etsin
tarafından
Banyo yıkamaktan anladıgı onun heryerde su tutup çekmek
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Anlayışsiz koca işte erkekler hem duzen ister hemde söylenir bide kadinlari anlayip yardim etseler 
tarafından
Ben yardımını istemiyorum yardım etse bu seferde tüm işi kendi yapıyor oluyor hafta içi çalışıyor haftasonu da heryeri temizlemiş oluyor
(14,061 puan) tarafından
Yardim derken temizlik yapsın demiyorum ki bebege baksin oda bir yardımdır
0 oy
tarafından
Aboooowwww parmak izini sil diyecek kadar titiz adamda zor be :) Allah yardımcın olsun
0 oy
(6,848 puan) tarafından
Vala bacım aynısını bende yaptım ama eşim kalk işin varsa yap bebeğe ben bakarım dedi. 50 seferde başıma geldi hızlı hızlı yaptım bittim. Sezaryen yerim sızlıyor şimdide. Yaranilmaz anam pok götürsün heryeri :)
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Cnm yanlis anlama ev işini esin evde yokken yap o evdeyken koltuk felan silme normal bulasik yika evi süpür otur esinle keyif yap ben pazertesi ve cuma gunu dip bucak yaparim cumartesi pazar is olmuyor bide boyledene istersen rabbim yardim etsin erkekler batirir temizlige geldimi yapmazlar 
tarafından
Her gün evi siler süpürür banyo tuvalet yıkarm ben canım koltukları sadede ekstra olarak yaptm
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Aynı benim koca da öyle 
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Her gün neden temizlik yapıyorsun?  O değil kocan burda parmak izi kalmış deyince al bezi temizle diyemiyor musun?  Ya da sen çocuğu uyut da mı diyemiyor musun? Sen o evin nesisin? Ya da eşin bir padişah mı?  Valla artık ben bu kadınların bu şekilde ezilmesine dayanamıyorum. 
tarafından
Ya ezikmekle ne alakası var ben kocama güvenipte orayı burayı sildirmem çocuğu o uyutamaz emerek uyuyor
tarafından
Her gün temizlik niye yapıyorsun derken yapmasak pislikten ölürüz hayatta rahat edemeem
0 oy
tarafından
Aynı benim kocam işde kış günü temizlik mi olur yaaaa diyo

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 496 göst.
0 oy
7 cevap 441 göst.
18 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 829 göst.
0 oy