0 oy
300 göst.
önce Diğer kategorisinde (10,197 puan) tarafından

ay buradaki isim postlarınıçdan sonra bu ne dedim, insan şükretmeli mi ne yapmalı bilemedim.  Kütahyada yenidoğan bebeğe konulacak isim yüzünden kayınbaba, damadını tüfekle vurmuş 🤦🏼‍♀️ yani alt tarafı bir isim, büyüklerin ismi konulunca ne oluyor, saygı böyle bir şey değil ya

image

13 Cevaplar

0 oy
önce (502 puan) tarafından

ALLAH"tan benim peder tarafı  büyüklerin ismini çocuklara vermiyorlar isim ne olursa olsun 

-Reklam-
0 oy
önce (1,821 puan) tarafından

Ahaha kaynanamin elinde olsa oda beni vurur neymiş kocasının ismini ona sormadan koymuşum insan nasıl bi mahlukatsa ne yaparsan yap memnun olmuyor🤭

0 oy
önce (6,883 puan) tarafından

Cok üzücü isme karışmamış nedir iyiki oyle ailelerde buyumedik 

0 oy
önce (27,301 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Şehrin haber sayfasında biri sebep bu değil demiş. Baba belalı imiş çocuğu kaçırmaya çalışmış. Başka birileri de baba zorla aile ismi koymaya çalışmış anne itiraz edince aralarında sorun olmuş yani çıkış noktası o ama eşiyle kavga olmuş diye paylaşmışlar 

0 oy
önce (2,742 puan) tarafından

Yani diyecek laf bulamıyorum çok komik ve üzücü bir durum..

İsim hakkı anne babaya ait ama sağolsun bazıları bu hakkı kendisinde görüyorlar.

Keşke asıl hakları bilsinler..

Bunlar yarın nasıl yüz yüze bakacaklar..

0 oy
önce (152 puan) tarafından

Aman adımı hiç kimse koymasın ya istemem.

0 oy
önce (6,861 puan) tarafından

Ayy dün okudu eşim bu haberi . Allah aklımızı fikrimizi almasın dedi

Bi isim ya niye bukadar önemli. Ha Ahmet ha Mehmet 

0 oy
önce (808 puan) tarafından

hayir bide okadar aklinda icinde ukte kalan bir isim sevdigin bir isim vardiysa torununa koymak istedigin ismi kendi cocuguna koyayarin bebegin babasina yani . dogunca koyayadin o ismi. niye kendi cocuguna baska isim koyup o ismi aklinda tutup yillar yillar hafizanda saklayip cocugun buyuyup evlenip barklanip coluk cocuga karisinca toruna koymaya niyetlenion kardesim. koyaydin kendi cocuguna elini kolunu tutanmi vardi. yada bi cocuk daha fazladan dogursaydiniz madem isim koymak icinizde ukte kaldi o ismi koyacak cocuga kadar doguraydiniz uckurunuzu tutanmi oldu . 

ne yani kendi cocuguna kiymuon sevdigin ismi cocuk buyuyor evleniyor onun cocugu olunca isim sevdasina dusuosunuz

0 oy
önce (4,636 puan) tarafından

Ay bu haberi ben de gördüm bugün. Hatta paylaşayım mı diye de düşündüm ama vakit olmadı 😅 Bu tür haberleri görünce insanımızın ne kadar işsiz güçsüz olduğunu anlıyor insan. Ne isimmiş yani, illede olacak diye tutturuyorlar. 

0 oy
önce (1,262 puan) tarafından

Elhamdülillah bunu da görmedik demeyiz artık boşuna başka ülkede yaşayamam demiyorlar 😂

0 oy
önce (15,493 puan) tarafından

Kayınpeder le kayınvalideyi alnından öpesim geliyor böyle zihniyetsiz insanlari okuyunca 

İkisindede  ilk (kız/erkek ) torun arzu ettiğiniz bi isim var mı diye sordum siz koyun dediler 

0 oy
önce (8,587 puan) tarafından

Ya artık şu isim işine kanunla düzenlemek gelmeli. Baba zaten soyadını veriyor isim hakkı anayasayla anneye verilsin ya😏 

Ben değil kayınvalide kayınpeder, babanın bile söz hakkı olmasın artık diye düşünüyorum 😂😂 Cefasını çeken biziz adını niye biz koymuyoruz ki 🤷‍♂️

0 oy
önce (279 puan) tarafından

Etrafındaki tanıdığın ismini vermek cocugun kaderinin ona benzemesine nefen olurmuş. 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 389 göst.
22 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ebruliiiiii (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 397 göst.
26 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Brc4616 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,072 göst.
8 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Hzl23 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 225 göst.