0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
    Daha tam karar veremedik ya. İlk oğlumun ismi Fatih. İkincisine de eski Osmanlı dönemindeki türk isimleri koymak istiyoruz. Alparslan Turan Göktuğ  Göktürk  Metehan Vs Vs öyle isimler düşünüyoruz. . Sizde ornek verir misiniz?

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ertuğrul 

Kayı Alp 

Osman 

Metehan 

Alptuğ
tarafından
Aa bak ertuğrul da güzelmiş :) eşim ile konuşayım bi
tarafından
Teşekkür ederim cnm bnm yorumun için
tarafından
Favorim KAYI ALP arkadaşıma önermiştim oda koydu ❤️
Rica ederim ne demek sağlıkla gelsin
tarafından
Arastiram bir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Oğlumun adı Sencer Son Selçuklu Sultanı ilk duyan O nasıl isim dedi neyse bi 6 ay sonra dizi başladı da kurtardik o muhabbetten şimdi kız bekliyoruz ama erkek olsa Türker koyacaktım yada Cenker 
tarafından
Aaa ne güzel isimler ya :) adiyla yaşasın inşallah
tarafından
Allah razı olsun sizinkiler de inşallah
tarafından
Azeride denir ya balam diye
tarafından
Allahim ya :) ahahah. Allahtan anasının ismini koymuyor dua et :)
tarafından
Benim eşimin adı da Enver :) biraz ona uyumlu olsun istedim birde tarih takıntim da az buçuk var. Şimdi kızın adını Umay koyacam. Yine herkes bisey diyecek eşime dedim sana bisey derseler ben koydum bana derseler sen koydun :)))) Serra ismi de hoşuma gitti ama bı türlü içime sinmiyor. Biz 3 kez tüp bebek tedavisi gördük o sıralar. 2017 felandı kızım olursa adini umay koyacam demiştim eşim unutmamış. Umay olacak diyor :) 4. Tüp bebeğe hazirlaniyorduk oğlum geldi kendiliginden şimdide 14 aylık olunca kızım olacak inşallah
0 oy
(175 puan) tarafından
Bende hep o yolda yürüdüm aylarca eski türk isimleri olsun diye Alparslan lar Metehan lar Batuhan lar havada uçuştu. Sonra birden dini isim olsun istedim Yusuf koycaz inşallah. :)
0 oy
tarafından
Onu bilmem ama bence Halid çok güzel 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 158 göst.
9 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde mvlude.97 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 289 göst.
16 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Uh dgshs (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,174 göst.
0 oy
11 cevap 216 göst.
22 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Minikordek21 (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,642 soru

24,113,781 cevap

333,112 kullanıcı

...