İsimler güzel canım. Nasıl istersen öyle koy ikisi de uyumlu.
Sadeceyanlış anlamazsan bir şey söylemek istiyorum. Bu son yıllarda isimlerde anlam ararken geçmişimizi bağlarımızı bu bağlamdaki bir takım sosyal olgularımızı kaybettik. Şimdi Bu isimler gerçekten güzel pek çok farklı isimler de girdi son dönemde lügata. İşte biz de geçiş döneminde olduğumuz için eskilere bunları aşılamak biraz zor oluyor. Bu açıdan ben hep eskimeyen isimlerin konulmasından yanayım. Çünkü kalp kırmak da istemiyorsun, büyüklerimiz darılıyor vs. Ama seninkiler anlayışıysa elbette koy gerçekten hoşlar. Mesela tamamen şu an sallıyorum, Pelin, Eda, Ece, Burcu türevi isimler eskimiyor yeni de değiller. Erkeklerde de Kaan, Cengiz, Mert, Erdem türevi isimler eskimiyor ve bunlar da yeni isimler değil. Bu bakımdan sen elbete yine istediğin ismi koy, sadece biraz çocuğunun yerine koy kendini. Bu isim senin olsun ister misin? İçinde kuşku yoksa kesinlikle köy çok güzel isimler
Hazel erva derin isimleri cok guzel canım ama biz yagmur yaprak koyucaz insallah
Hazel erva yada elif erva koycaz bizde insallah asel erva koyabilirsin canım erva zaten agır sonuna anca nur oluyo sen basına asel koy
1,507,797 soru
24,611,116 cevap
364,089 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın