0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ya eşimi yine ücretsiz izne çıkardılar kuzeni de geldi köye gidelim benzinin yarısını ben karsilicam dedi eşim de diyo bizden pek para çıkmicak köye gidelim diyo hava durumuna baktım karlı gösteriyo 3 gün bizim gideceğimiz köy yoluda yayladan geçiyor buz olur yollar diye gitmek istemedim köye yağarsa kalırız oralar da eşimin izni az çünkü kuzeni de Allahtan bayılıyor gidelim diye ailesi orda çünkü siz olsanız karda gider miydiniz eşim de çok bozuldu istemedim diye koyu çok seviyo çünkü 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben gitmem açıkçası kısa mesafe neysee uzun yola güvenmiyorum kış günü 
tarafından
Ya bende onu diyorum eşime kış lastiği var yok zincir var bisey olmaz diyo
tarafından
Kafaya koymuş seni ikna etmeye çalışıyor canım belliki bilemedim çok ısrar ederse diretme bari  sende oku üfle çok yola
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aylarca kalınacaksa olabilir 
tarafından
Sadece 1 hafta izni
tarafından
O zaman gitmem ben olsam
0 oy
(3,909 puan) tarafından
Bende kış günü severim ama yollar kötü oluyo gitmem
tarafından
Bende öyle diyorum bisey olur Allah korusun
0 oy
(429 puan) tarafından
2 sene once baya da kar vardı 800 km yol gitmiştik 
tarafından
Bizim ki 1000 km köye gidicez bide köy yolu ondan buz olur diye güvenemiyorum
0 oy
tarafından
Esim erzurumlu palandokene gitmeye can atiyo kar var diye ama hamileyim diye gidemiyoruz hamile olmasam da otobusle ya da arabayla gitmezdim 
tarafından
Ya işte kış günü don var Allah korusun insan korkuyo
tarafından
1 hafta icin de cekilmez sanki ya hadi 1 ay falan olsa neyse de
tarafından
Zaten 1 ay olsaydı ben gidicektim hafta sonu yasak var 1 gün yol suruyo resmen 15 saat çünkü çocuğum sefil oluyo hep uzun yolda
tarafından
Bide cocuk var ay hic gitmem ben olsam
0 oy
(1,958 puan) tarafından
Ben gitmem. Daha dün haberlerde gördüm anne, baba ve 4 yaşındaki oğulları hepsi ölmüş buzdan arabaları kayarak kaza yapmış. Allah korusun evinizde oturun bence.
tarafından
Ay bende öyle diyorum eşime Allah korusun diye gitmiyorum dedim o zaten hayır diyemiyo kimseye
0 oy
(163,515 puan) tarafından
Uzun derken kac km 
tarafından
1000 km köye gidicez
(163,515 puan) tarafından
gitme o zaman
0 oy
tarafından
Yer neresi bilmiyorum ama yol durumunu etkileyecek kadar yağmıyor ki kar artık 
tarafından
Orduya gidicez Istanbul dan cuma günü kârlı gösteriyo gideceğimiz yol yayladan geçiyor orda da kar var geçen hafta yağmıştı
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Ben gitmem  ne olur  ne olmaz   hem o yolda  heba olursun  çocukla  zaten  eşimde  haytta  gitmez yollar  buz tutmuştur diye 
tarafından
Bende öyle diyorum bi sene annemle gittik öyle kış günü 1 gece de 1 metre kar yağdı yollarda kaldık tipinden esim de hayır diyemiyo kimseye bende istemiyorum dedim Allah korusun
0 oy
(5,213 puan) tarafından
bende köyü çok seviyorım ama bu şartlarda asla gitmezdim yolda buzlanma var dedin allah korusun
tarafından
Yayla yolundan geçiyolar köye gitmek için normal yol değil Allah korusun bisey olur 1 hafta evimiz de otururuz

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 254 göst.
29 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 262 göst.
26 Haziran 2025 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,523 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 896 göst.
2 Haziran 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 549 göst.

Kategoriler

1,476,216 soru

24,166,102 cevap

335,602 kullanıcı

...