Bizim transit bir arabamiz var kaynım da doğan arabası vardı bunlar bayramda Mardin'e gitttiler bende eşime bizde ağrıya gidelim yok işte bizim araba gitmez uzun yola bilmem ne diye ben de tam dedim kaynım arabasını satmış eşiyle bizim arabayla Kayseri'ye hastaneye gitmişler konu kiskanclik flaan degil gidebilir gezmeyede önemli olan o değil eşim bugün dedi araba kardesimde hastaneye gittiler diye bende dedim hani bizim araba uzun yola gidemiyordu sen desene Suna bı sana gidemez yola diye oda yeminler ediyor valla motor o kadar yola dayanmaz elimizde kalır kardeşim araba alsın söz bende seni goturucem diye olay kıskançlık değil konu niye bana gelince araba gitmiyor oluyor cidden kafam almıyor
Ben de bu kardeşe araba verme işinden çok mutsuzum bizimki de her pazar kardeşini arabasını verir onlar Gezer Biz de Evde otururuz🥲
Verebilir ben orasinda değilim niye bize gelince araba hiç bir yere gidemiyor Ozaman onlarada gotmesin niye ayrımcılık yapılıyor
Yoo kiskanclik olsun olmasın
Eltime kaynima gidiyorsa o araba, eşek gibi bana da gidebilir
Karistiririm valla ortaligi
Gitmeyebilir canim ya sonucta eski motor uzun yola cikmayabilir onlarda mecbur almis olabilirler bozulsa onlarda kalcak ustune
Valla ben sinirlendirim haklısın öncelik es gelir
Haklısın sonuna kadar. Bu kıskançlık değil değer görmemek.
Bu kıskançlık değil çok haklısın aynı araba onlar yol yapıyorsa sana da yol yapar
Hah işte ya bende onu diyorum neyin ayrimciligo bu
Bizde de transit var o arabalar ne kadar bakıma girip yola çıksa bile uzun yolda kalabilme ihtimali yüksek kaç defa 2 saatlik köye giderken yolda kaldık birde gezmek için gitmiş olsalar evet haklı olabilirsin ama hastaneye gitmişler belki zor durumda kaldılar arabaları yok diye eşin o yüzden vermiş olabilir ayrıca eşin kardeşinde araba varken isteyip seni de ağrıya götürebilirdi bence hem haklısın hem değilsin
Konu arabayi vermesi değil bana gelince uzun yola gidemiyor araba ama onlara gelince uzun yola gidiyor sorun bu
Kardeşe hayır diyememis belliki motor bahane
1,477,393 soru
24,182,662 cevap
336,409 kullanıcı