0 oy
264 göst.
Diğer kategorisinde (3,536 puan) tarafından

Bizim transit bir arabamiz var  kaynım da doğan arabası vardı bunlar bayramda Mardin'e gitttiler bende eşime bizde ağrıya gidelim yok işte bizim araba gitmez uzun yola bilmem ne diye ben de tam dedim kaynım arabasını satmış eşiyle  bizim arabayla Kayseri'ye hastaneye gitmişler konu kiskanclik flaan degil gidebilir gezmeyede önemli olan o değil eşim bugün dedi araba kardesimde hastaneye gittiler diye bende dedim hani bizim araba uzun yola gidemiyordu sen desene Suna bı sana gidemez yola diye oda yeminler ediyor valla motor o kadar yola dayanmaz elimizde kalır kardeşim araba alsın söz bende seni goturucem diye olay kıskançlık değil konu niye bana gelince araba gitmiyor oluyor cidden kafam almıyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(3,083 puan) tarafından

Ben de bu kardeşe araba verme işinden çok mutsuzum bizimki de her pazar kardeşini arabasını verir onlar Gezer Biz de Evde otururuz🥲

(3,536 puan) tarafından

Verebilir ben orasinda değilim niye bize gelince araba hiç bir yere gidemiyor Ozaman onlarada gotmesin niye ayrımcılık yapılıyor 

-Reklam-
+1 oy
(5,678 puan) tarafından

Yoo kiskanclik olsun olmasın 

Eltime kaynima gidiyorsa o araba, eşek gibi bana da gidebilir 

Karistiririm valla ortaligi 

0 oy
(4,188 puan) tarafından

Gitmeyebilir canim ya sonucta eski motor uzun yola cikmayabilir onlarda mecbur almis olabilirler bozulsa onlarda kalcak ustune

0 oy
(181 puan) tarafından

Valla ben sinirlendirim haklısın öncelik es gelir 

0 oy
(4,825 puan) tarafından

Haklısın sonuna kadar. Bu kıskançlık değil değer görmemek.

0 oy
(1,709 puan) tarafından

Bu kıskançlık değil çok haklısın aynı araba onlar yol yapıyorsa sana da yol yapar 

(3,536 puan) tarafından

Hah işte ya bende onu diyorum neyin ayrimciligo bu

0 oy
(4,726 puan) tarafından

Bizde de transit var o arabalar ne kadar bakıma girip yola çıksa bile uzun yolda kalabilme ihtimali yüksek kaç defa 2 saatlik köye giderken yolda kaldık birde gezmek için gitmiş olsalar evet haklı olabilirsin ama hastaneye gitmişler belki zor durumda kaldılar arabaları yok diye eşin o yüzden vermiş olabilir ayrıca eşin kardeşinde araba varken isteyip seni de ağrıya götürebilirdi bence hem haklısın hem değilsin 

(3,536 puan) tarafından

Konu arabayi vermesi değil bana gelince uzun yola gidemiyor araba ama onlara gelince uzun yola gidiyor sorun bu 

0 oy
(2,336 puan) tarafından

Kardeşe hayır diyememis belliki motor bahane 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 449 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,765 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 449 göst.
13 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
19 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevcan1122 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 588 göst.
5 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,393 soru

24,182,662 cevap