benim esimin bi biyuk abisi bekâr. bizde genelde once büyük evlendirilir. biz eşimle kaynimin evlenmesini bekledik bı yıl kadar. En sonunda esimin anlasi buyuk kaynimi ikna etti beni istediler evlendik. üç kardeş ortak iş yapıyorlar paralarimiz kazancimiz bir. bize bi ev verdiler diger kayniminda bi evi var bi ev daha almak için ugraşiyolar ev alinca oda bekar olana kayniama olacak. gecen gun iki kaynım tartıştı ayrılmayı dusunduler. ayrilirlarsa butun mal uve bölünecek. bekar olan kaynim eşime demis sen evlendiginde bi teşekkür bile etmedin bana demis. ben cok sinirlendim bu lafa. biz evlendikten iki hafta sonra ben yanlarinda calistim bekarkende zaten onlarla calisiyodum parami vermediler paralariniz bir vermeye gerek yok dediler. esimle evlerine gittigimizde bekar kaynim bı hoşgeldin bile demiyo bize biz yokmusuz gibi davraniyo. esim ona Karşı çok saygılı ona bazen benim yanimda kiziyo sesini cikarmiyo esim. aradan bi yıl geçmiş bizim kizimiz olmuş şimdi gelmiş bana teşekkür bile etmedin diyo. bizi cocugumuz oldugunda bı hayırlı olsun bile dememiisti kendisi esimde haklı demem gerekiyodu demek ki beklemiş diyo. evlendigimizdede esim 30 yaşındaydı kirkina kadar onu beklemek zorundami sanki. sizce kaynım haklimi.