0 oy
408 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (941 puan) tarafından
benim esimin bi biyuk abisi bekâr. bizde genelde once büyük evlendirilir. biz eşimle kaynimin evlenmesini bekledik bı yıl kadar. En sonunda esimin anlasi buyuk kaynimi ikna etti beni istediler evlendik. üç kardeş ortak iş yapıyorlar paralarimiz kazancimiz bir. bize bi ev verdiler diger kayniminda bi evi var bi ev daha almak için ugraşiyolar ev alinca oda bekar olana kayniama olacak. gecen gun iki kaynım tartıştı ayrılmayı dusunduler. ayrilirlarsa butun mal uve bölünecek. bekar olan kaynim eşime demis sen evlendiginde bi teşekkür bile etmedin bana demis. ben cok sinirlendim bu lafa. biz evlendikten iki hafta sonra ben yanlarinda calistim bekarkende zaten onlarla calisiyodum parami vermediler paralariniz bir vermeye gerek yok dediler. esimle evlerine gittigimizde bekar kaynim bı hoşgeldin bile demiyo bize biz yokmusuz gibi davraniyo. esim ona Karşı çok saygılı ona bazen benim yanimda kiziyo sesini cikarmiyo esim. aradan bi yıl geçmiş bizim  kizimiz olmuş şimdi gelmiş bana teşekkür bile etmedin diyo. bizi cocugumuz oldugunda bı hayırlı olsun bile dememiisti kendisi esimde haklı demem gerekiyodu demek ki beklemiş diyo. evlendigimizdede esim 30 yaşındaydı kirkina kadar onu beklemek zorundami sanki. sizce kaynım haklimi.

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Haksız bu ısler sırayla olmaz kimse onun keyfini beklemek zorunda degıl bende ablam dan once evlendim napım 
(941 puan) tarafından
aynen canim bende ablamdan once evlendim gidip teşekkür etmedim. sen ettin mi
tarafından
Yok canim hemde ben kactım ablamın nisanı benım yuzumden ertlendı kimse de gelip bırsey demedı
-Reklam-
0 oy
(1,805 puan) tarafından
Ne icin teşekkür edecekki 
(941 puan) tarafından
ona evlenmesine izin verdigi icin. sirasini aldi ya esim.
(1,805 puan) tarafından
Kayninda huzursuzluk cikartmaya yer ario resmen
(941 puan) tarafından
aynen ne diyeceğini şaşırmış. onlara gittimizde bi hoşgeldin bile demez bize yuzumuze bakmaz bide demiş bize gelince kalamiyolar annesinde kaliyolar demiş.
(941 puan) tarafından
kardesim baska sehirden geldi yanisina gidemedim onun o lafi yuzunden
0 oy
tarafından
Haksız Tabiki de bu işler sırayla değil ki benim kuzenim iki tane abla 1 tane abi varken nişanlandı bu yaz da evlenecek
0 oy
(990 puan) tarafından
Amam ne küçük şeylere takıyor sunuz bosveron
0 oy
tarafından
Ay bırak ne derse desin 
(941 puan) tarafından
biraktim mecbur eşim onu hakli goruyo bisey diyemiyorum zaten
tarafından
Görürse görsün sen herşeyi kafaya takma biraz Safa yat deli hayatini yaşamış akıllı dert sahibi olmuş boşver mutluluğuna bak

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,471 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde &Minikpanda& (874 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 493 göst.
9 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esence (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 778 göst.
4 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Anne1 (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 855 göst.