Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Öğretmen olan arkadaşlar bir sorum var
0
oy
384
göst.
22 Ocak 2021
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
E karneler gerçekmi yoksa kaanate göremi verildi çocuğumun hiç kırığı yok 3. Sınıfa gidiyor çok mutlu oldum
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
+1
oy
22 Ocak 2021
Efe&Ege♡Fatoş
(
777
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu soruyu ben de merak ediyorum.canlı derslere hiç katılmayıp ebadaki ödevlerini yapmayan çocuklar da aynı notu almış.nerede adalet?
22 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Gerçekten öyle mi? Bir kaç kişi paylaşmış ama notlarda kırıklar var öyle yaptılarsa eğer büyük haksızlık sabahın 8nde uyandık canlı derslere girmek için
22 Ocak 2021
Efe&Ege♡Fatoş
(
777
puan)
tarafından
yorumlandı
Bizim öğretmenimiz maalesef öyle yaptı canım ve çok sinirliyim.çünlü millet dışarıda fıldır fıldır gezerken niz eve tıkıldık hadi derse hadi ödeve dedik.yeri geldi uyku uyumadık.bu çok adaletsizce oldu.öğretmene de bu tepkimi toplantıda ileteceğim.
22 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım bir kaç kişi bizimle aynı sınıftan düşük notları var demekki derse katılıma göre verdi bizim öğretmenimiz puanları ama o öğretmenin ve derse katılmamasına rağmen yüksek not alan öğrencilerin velilerin sorunu neden dersen okullar açılınca o bol keseden yüksek not verdiği öğrenciler apışıp kalacaklar çok geride olacaklar onlarla ekstra uğraşacak boşver öyleyse kendi uğraşsın sen ben biliyoruzki bizim çocuklarımız bu zamana kadar olan konuları iyi kavradı katılmayanlara iki soru sor cevap veremez bunların acısı yüz yüze eğitim başlayınca çıkacak öğretmenlerden o zaman onların vay haline
22 Ocak 2021
Efe&Ege♡Fatoş
(
777
puan)
tarafından
yorumlandı
Umarım dediğin gibi olur kuzum çünkü gerçekten çok üzüldüm.ne olursa olsun ben olsam herkese hakkını verirdim.katılmayan çocuk aman ya ne de olsa girmesem de derse yüksek not aldım kafasında olacak ama umarım dediğin gibi konuları anlamayınca akılları başlarına gelir
22 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Dediğim gibi olacak göreceksin sen nasılk bir sınıfta okumaya başlayanla okumaya henüz geçenemeyen bir tutulmuyor velilere baskı yapılıyor çocukla ilgilenin evde kitap okusun geride diye buda öyle olacak öyle anneler babalar varki ilgi alaka sıfır ilgi gösterdiğimiz için karşılığınıda alıcaz için rahat olsum senin ilelebet böyle gidecek değilya elbet açılacak okullar canım
22 Ocak 2021
Efe&Ege♡Fatoş
(
777
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah canım yaa artık gerçekten düzenimiz olsun istiyorsun.abisiyle ilgilenmekten küçük oğlumla ilgilenemiyorum vicdan azabı çekiyorum ikisi bir arada yapamadım çok zor oldu :(
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
22 Ocak 2021
Cherry
(
5,757
puan)
tarafından
cevaplandı
Kanaate göre veriliyor canım. Ders katılımı baz alınıyor genelde. Yani eşim öyle yaptı.
22 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Öyleyse adaletli işlemiş oluyor değilmi bir üste herkese aynı muamele yapıldı denmiş 40 kişilik sınıfta 25 katılım oldu mesela
22 Ocak 2021
Cherry
(
5,757
puan)
tarafından
yorumlandı
O öğretmene bağlı canım. Derse katilmayana 70, katılan 80, katılıp ödevlerini yapana 90-100 gibi bi ölçek yaptı esimin okuldaki öğretmenler. Ama sizin ogretmen nasil bi ölçek yaptı bilemem.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Ocak 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Söyle cnm lisede biz bir sınav bir performans notu verdik.gelmeyenlere 20 30 verdim.ilkokulda sınav yok herkes geçiyor zaten.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
22 Ocak 2021
Aycann56
(
649
puan)
tarafından
cevaplandı
Derse katılan ve katılmayan öğrencilerin notları başka oluyor ona göre not veriyoruz biz başkalarını bilemem
22 Ocak 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Umarım bizim öğrermenlerimizde öyle yapmıştır teşekkür ederim :)
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
3
cevap
196
göst.
Öğretmen arkadaşlar sorum size
28 Haziran 2024
Aile & Aşk
kategorisinde
clk38
(
1,516
puan)
tarafından
soruldu
sohbet♥️muhabbet
tavsiye-fikir
0
oy
1
cevap
159
göst.
Öğretmen Arkadaşlar, Özelden yazabilirmi
23 Eylül 2024
Diğer
kategorisinde
misafir
tarafından
soruldu
0
oy
0
cevap
75
göst.
Ortaokul anneleri, öğretmen arkadaşlar bakabilir mi?
20 Temmuz 2023
Diğer
kategorisinde
Minalya
(
385
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
2
cevap
449
göst.
öğretmen arkadaşlar Promosyon almayan var mı ?
1 Şubat 2023
Alışveriş-Hediye
kategorisinde
SymtFD
(
112
puan)
tarafından
soruldu
Kategoriler
Tüm kategoriler
Ürün İncelemeleri