0 oy
384 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
E karneler gerçekmi yoksa kaanate göremi verildi çocuğumun hiç kırığı yok 3. Sınıfa gidiyor çok mutlu oldum 

4 Cevaplar

+1 oy
(777 puan) tarafından
Bu soruyu ben de merak ediyorum.canlı derslere hiç katılmayıp ebadaki ödevlerini yapmayan çocuklar da aynı notu almış.nerede adalet?
(777 puan) tarafından
Bizim öğretmenimiz maalesef öyle yaptı canım ve çok sinirliyim.çünlü millet dışarıda fıldır fıldır gezerken niz eve tıkıldık hadi derse hadi ödeve dedik.yeri geldi uyku uyumadık.bu çok adaletsizce oldu.öğretmene de bu tepkimi toplantıda ileteceğim.
tarafından
Canım bir kaç kişi bizimle aynı sınıftan düşük notları var demekki derse katılıma göre verdi bizim öğretmenimiz puanları ama o öğretmenin ve derse katılmamasına rağmen yüksek not alan öğrencilerin velilerin sorunu neden dersen okullar açılınca o bol keseden yüksek not verdiği öğrenciler apışıp kalacaklar çok geride olacaklar onlarla ekstra uğraşacak boşver öyleyse  kendi uğraşsın sen ben biliyoruzki bizim çocuklarımız bu zamana kadar olan konuları iyi kavradı katılmayanlara iki soru sor cevap veremez bunların acısı yüz yüze eğitim başlayınca çıkacak öğretmenlerden o zaman onların vay haline
(777 puan) tarafından
Umarım dediğin gibi olur kuzum çünkü gerçekten çok üzüldüm.ne olursa olsun ben olsam herkese hakkını verirdim.katılmayan çocuk aman ya ne de olsa girmesem de derse yüksek not aldım kafasında olacak ama umarım dediğin gibi konuları anlamayınca akılları başlarına gelir
tarafından
Dediğim gibi olacak göreceksin sen nasılk bir sınıfta okumaya başlayanla okumaya henüz geçenemeyen bir tutulmuyor velilere baskı yapılıyor çocukla ilgilenin evde kitap okusun geride diye buda öyle olacak öyle anneler babalar varki ilgi alaka sıfır ilgi gösterdiğimiz için karşılığınıda alıcaz için rahat olsum senin ilelebet böyle gidecek değilya elbet açılacak okullar canım
(777 puan) tarafından
İnşallah canım yaa artık gerçekten düzenimiz olsun istiyorsun.abisiyle ilgilenmekten küçük oğlumla ilgilenemiyorum vicdan azabı çekiyorum ikisi bir arada yapamadım çok zor oldu :(
-Reklam-
0 oy
(5,757 puan) tarafından
Kanaate göre veriliyor canım. Ders katılımı baz alınıyor genelde. Yani eşim öyle yaptı.
tarafından
Öyleyse adaletli işlemiş oluyor değilmi bir üste herkese aynı muamele yapıldı denmiş 40 kişilik sınıfta 25 katılım oldu mesela
(5,757 puan) tarafından
O öğretmene bağlı canım. Derse katilmayana 70, katılan 80, katılıp ödevlerini yapana 90-100 gibi bi ölçek yaptı esimin okuldaki öğretmenler. Ama sizin ogretmen nasil bi ölçek yaptı bilemem.
0 oy
tarafından
Söyle cnm lisede biz bir sınav bir performans notu verdik.gelmeyenlere 20 30 verdim.ilkokulda sınav yok herkes geçiyor zaten.
0 oy
(649 puan) tarafından
Derse katılan ve katılmayan öğrencilerin notları başka oluyor ona göre not veriyoruz biz başkalarını bilemem
tarafından
Umarım bizim öğrermenlerimizde öyle yapmıştır teşekkür ederim :)

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 196 göst.
28 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 75 göst.
20 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Minalya (385 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 449 göst.
1 Şubat 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde SymtFD (112 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,038 soru

24,119,501 cevap

333,395 kullanıcı

...