0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (152 puan) tarafından
1 yaşından önce süt verilmez diyolar bebege cici bebeye azicik koysam bisi olurmu 

14 Cevaplar

0 oy
(410 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Benim 15 aylik koyurum cokta guzel iciyor tokta tutuyor herkes boyle şoyle diyor zehir degil yaa
(152 puan) tarafından
Oyle canım benimki 7 aylık daha  dün azicik denedim ilk defa verdim çok sevdi normalde yoğurtla yapıyorum sevmiyordu
(410 puan) tarafından
Ben 6 aylikende yumurtanin sarisi pekmez labne peynir biskuvi verdim yemege tam gwcince biraktim simdi 14 ayliktan beri süte katiyom cokta tok tutyor 1 aydir iciyor
(152 puan) tarafından
Vermeyi düşünüyorum bende toplasan günde  4.5 yemek kaşığı pek zararı olmaz galiba
Benek gıdaya geçmedim daha arada muz yoğurt flaan veriyorum 2 günde bir cici bebe veriyodum ama yoğurtlu olanı sevmiyordu başkada bisi vermedim daha
(410 puan) tarafından
Kac aylik
-Reklam-
+1 oy
(45,023 puan) tarafından
Koy canım bişey olmaz
+1 oy
tarafından
herkesin kendi karari.ben veriyorum cici bebe bazen biberonuna sutunun icine atiyorum.

6 aylik .inek sutude veriyorum .beni emmedi mama yemedi.3 ayindan inek sutu iciyor 
+1 oy
(54,509 puan) tarafından
meyve rendeleyip icine koyuyordum ben 
0 oy
tarafından
Koyabilirsin bende koyuyordum çokta severdi oğlum çok sakınmayın sakınan göze çöp batar
0 oy
tarafından
Ben sut vermeyi 8aydan başladım simdi 10aylik cok şükür iyi
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Meyve püresine koyuyorum ben öyle de güzel oluyo süt vermedim hiç bikaç ay sonra vericem 
0 oy
tarafından
Ben kendi sutumle yumusatiyorum yoksa sütun mama dene süt verme yaaa
0 oy
tarafından
Kendi sütünü sağıp koyabilirsin market sütü olmaz canım 7 aylık küçük daha 
0 oy
(164,069 puan) tarafından
Ben kuzeye veriyom valla tok tutuyo iyide yiyo
0 oy
(3,074 puan) tarafından
1 yasindan once verilmez diyosa doktorlar bi bildikleri vardr dimu cnm. Alerjisi varsa napcksn..bebekte kanszlik kabizlik da yapyo..sanki cok yararli..sen burdaki bazı kisileri dinlersennn oo reçel bile veren var..alt tarafi 1 ya da 2 sene en sagllikli sekilde besliceksiniz zor olan ne ki bu kadar..cici bebe cok mu yararli ki..kendnz yapin bnce onu da
(6,189 puan) tarafından
İnsanlığımı sorgulamak maalesef sana kalmamış.Yorumlari beğenmiyorsan geçersin :D
(410 puan) tarafından
Byyyyyy bebegimmmm yorma yazmakla kendini
(3,074 puan) tarafından
Semramiran bizim zekamizi begenmedin ama ben de matematik ögretmeniyim..hani cok da küçümseme bnce zekamizi..dogru neyse odur bizim savunduğumuz bu..yanls seyleri bu kolay savunmak tuhaf esas..
(410 puan) tarafından
Ögretmen hemşire olunca ne oluyor acaba merak ettim haaa olmayanlarin cocuklarina bakmiyorlarmi hersey okumakmi yada burdan meslektenmi bahsettik hayrola ne oluyor yaa sen niye atladin ya bi gidin yaa sizle ugrasmam bizim bildiklerimiz bize yeter size bisi dedigim varmi
(410 puan) tarafından
Elif2512 Belki insanlar sadece cici bebegi bulmustur gordugum olmuş petiport biskivi alip suya koyani herkes ister covugunu saglikli beslesin yargilmadan once dusunun size sözum yok atlayan atladi.
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Bu köy diyenler neye istinaden köy diyor acaba.Bacim süt alerji besin ve bebeğinin bagirsagina,midesini zorlar.Burdakilere bir şey olmaması senin bebeğine denolmayacagi anlamına gelmiyor.Cici bebenin beyaz ünlü olanı zaten yasak bir de bunu sütle mi vereceksin
0 oy
(9,611 puan) tarafından
Ben şuan o şekilde veriyorum canım 8 buçuk aylık 
0 oy
(3,138 puan) tarafından
Geçen gün Ecemin doktoruna sordum.  Kızım 6 aylık  bazı anneler veriyor ama internette 1 yaş yazıyor ne zaman vereyim dedim 1 yaşında dedi. Bence 1 yaşı bekle

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 551 göst.
7 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Ferayserrayksel (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 308 göst.
0 oy
8 cevap 300 göst.
6 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Birkucukbebis (509 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 401 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (10,218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,184 soru

24,397,703 cevap

349,884 kullanıcı

...