0 oy
258 göst.
Kültür-Sanat kategorisinde (1,075 puan) tarafından
Kizlar merhabalar, iyi akşamlar hepinize. Öncelikle kızım daha 6 ay 23 günlük bu soru için erken belki ama gelişimi benim için çok önemli oyüzden şimdiden araştırma yapıyorum. Ben 4 senedir dağ köylerinde yaşadım hep ve 2 haftaya kadar hala durum böyleydi kızımda doğal olarak insan görmedi. Şimdi çıakrıyorum fakat sevmiyor dışarıda olmayı. Fakat sosyalleşmesi açısından bu aşırı önemli. Pandemi nedeni ile de parkta tanışalım görüşelim olayı olamıyor maalesef. Bende dün instagramda bir bayanda gördüm kızını 1 yaşından sonra oyun gruplarına göndereceğini söylüyordu. İlk kez 1 yaş için oyun grubu duydum. Gönderen var mı? Olumlu sonuçlar aldınız mı? 1 yaşında bir bebek için oyun grubu biraz erken geldi ama aranızda götüren vardır ve tecrübelerini paylaşır diye sormak istedim.

6 Cevaplar

0 oy
(3,749 puan) tarafından
Oyun grubu nedir?
(1,075 puan) tarafından
Canim bir öğretmen eşliğinde aktiviteler yapıyor bebekler yaşıtları ile. Aileler gözetiminde. Kreş için yaşı küçük çocuklar için özellikle eğitici oluyor.
(3,749 puan) tarafından
İyiymiş canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bilmiyorum ama pandemiden dolayi bulman zor gibi her yer kapali
(1,075 puan) tarafından
Anladım canim umut dünyası belki yaza kadar düzelir kızım zaten yaşını yazın dolduruyor
0 oy
(501 puan) tarafından
Ben götürdüm kizim 1.5 yasindaydi 2-3 yas icin olan gruba girdi.1 yas oyun grubu ben de duymadim,sosyallesir daha cok kucuk seninle keyifli vakit geçirmesi en onemli sey su an.sosyallesmesine cok takilma bence
(1,075 puan) tarafından
Elimden geldiğince vakit geçiriyorum ama acaba kaliteli mi orasını bilemiyorum:/
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Ankarada yasıyorsan önerim olacak
(1,075 puan) tarafından
Maalesef canim sakarya
0 oy
(3,033 puan) tarafından
1 yaş için oyun değilde birlikte kaliteli vakit geçirmeniz onun için en ihtiyaç duyduğu şey oyun oynamak için bir egiticiye gerek yok siz onun oyun arkadaşı olabilirsiniz 
(1,075 puan) tarafından
Evet tabi orası öyle ama izlediğim bir belgeselde en iyi öğretmenin akranı olduğu söyleniyordu. O sebeple akranları ile vakit geçirmesini çok istiyorum.
(3,033 puan) tarafından
Şuan çoğu cocuk akransız evde büyüyor hastalık virüs kapacagina  allah korusun akransız kalsın cevremde çok duyuyorum bu aralar bebekleri korona olmuş tabi ayakta geçirmiş hepsi de bilemezsin ki pinterest uygulamasında çok güzel 1 yaş etkinlikleri var evde hazırlarsınız ailecek oynayabileceğiniz oyunlar hazırlayın sizi mutlu görmesi kadar iyi bisey yok zaten şuan
0 oy
(285 puan) tarafından
Bulunduğun yere bağlı birçok yer 18 ay itibariyle alıyor . Yaşadığın şehirde arastirman gerek 
(1,075 puan) tarafından
Anladım canim bir bakayım ben o halde.

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 90 göst.
19 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adesseda (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 146 göst.
10 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 388 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Atlaskalbim (3,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 193 göst.
14 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (469 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,463 soru

24,111,487 cevap

332,982 kullanıcı

...