0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (1,346 puan) tarafından

5 gün sonra 7 aylık olucak önceden gunde net 3 kez bazende 4 kez uyurdu 1 saatlik olurdu uykusu gece de 10 bucuk gini uyur sabah 8 de uyanirdi ama 1 haftadır gece 12 den önce uyumuyor geceleri cok uyanıyor 10 kez filan ve gündüz hic uyumuyor bugün gundüz sadece25 dk uyudu şu saat oldu uykusu var ama uyumuyor kucakta gezerek yada sırtımda gezerek uyuyor hep uyku düzeni nasıl oluşturabilirim gundüz 2 kez uyusun yeter,geceleri daha az uyansin ve gece erken uyusun bide kendi kendine uyusun istiyorum biliyorum çok sey istiyorum:Dama nolur fikir verin delircem artik

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Aynılarını bende istiyorum:D

(1,346 puan) tarafından
Parayla alamiyoz mu o özellikleri be :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aç olabilir mi acaba gece için 
(1,346 puan) tarafından
Yok değil canim emmiyor zaten veriyorum meme istemiyor
0 oy
(713 puan) tarafından

image

bu şekilde ayarlayabilirsiniz muhtemelen bir rahatsızlığı var çünkü çok küçük uyumamasi  için 
(1,346 puan) tarafından
Doktora götürücem ama eşimin maas almasıni bekliyorum delirmek üzerim artik ağlaya ağlaya uyutmaya calışıyorum tesekkürler bunu denicem
(713 puan) tarafından
Götur  cnm cunki çocuğun ufak daha acaba doymuyo  olabilirmi
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Acaba dis mi çıkarıyor? Çünku benim kizimda diş çıkaracağı zaman gündüz uyumaz ve gece çok uyanır 
(1,346 puan) tarafından
Ya diş değil sanırım diş olsa dişleri kaşınır bişileri ıssırır ama bu yapmiyor öyle
0 oy
(1,038 puan) tarafından
Aynı sorunlar bende de var onceden tek uyurdu oglen uykusu iyiydi sımdı ne gece ne gunduz uyuyo 
(1,346 puan) tarafından
Ya bide hep kucakta veya sırtimda da uyutamihorum yoruluyorum kollarim kopuyo resmen
(1,038 puan) tarafından
Benimkide hep kucakta bıde ayakta sallıcan Allah yardımcımız olsun

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 65 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.
4 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 129 göst.
+1 oy
16 cevap 588 göst.