+2 oy
129 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (58 puan) tarafından

Bebeğim 7 aylık çok kötü öksürüğü var öksürük uykusundan uyandırıyor bir dahada uyumuyor huzursuz oluyor ne yapabilirim öksürüğü kesmak için 

5 Cevaplar

+1 oy
(9,080 puan) tarafından

doktora sor ama ventolin hava makinan varsa rahat eder.

(58 puan) tarafından

2 tane Hava nemlendirici makinasını açık bırakmışım ama bir türlü kesemedi kızımın kalça çıkığı vardı ameliyat ettik alçıda şuan o yüzden göğsüne sırtına zeytinyağıda süremiyorum 

-Reklam-
+1 oy
(4,412 puan) tarafından

Burnunu serum fizyolojik ile yikaman bayağı rahatlatir

+1 oy
(6,680 puan) tarafından

Vallahi canm öksürük diyip geçmemek lazım doktora götürün . Komşumun çocuğunun ciğerlerine inmiş zature oldu yoğun bakımda 

(58 puan) tarafından

Allah korusun zaten alçıda ameliyatlı bide Allah korusun öyle bir şey olursa çok zor olur 

0 oy
(113 puan) tarafından

Doktora götür cnm öksürük kötü ciğerlere iniyor bebeklerde hassas olmak lazm benimde bebegim 7 aylık geçen ikimizde aynı anda hasta olduk bebeğe ıhlamur pekmez filan verdm düzenli etki etmedi aynıydı bebeğimin hafifdi öksürük grip gibi öksürük burun akıntısı filan sağlık ocagina gotrdm ilaç verdi iki gün verdm geçti çok şükür 

(58 puan) tarafından

Bide kızım ameliyatli zorlanıyorum ekstra 

0 oy
(1,124 puan) tarafından

Dut suyu kaynatip verin 

(58 puan) tarafından

Dut verebilirmiyim 7 aylık bebeğim 

(1,124 puan) tarafından

Ek gida veriyor musunuz 

(58 puan) tarafından

Evet veriyorum ama sadece çorba başka bir şey vermiyorum. Alçıda olduğu için hareket edemiyor böyle olunca bağırsakta çok çalışmıyor sürekli kabız 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 113 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 65 göst.
0 oy
5 cevap 173 göst.
18 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,346 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 218 göst.

Kategoriler