0 oy
353 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar diyete başlayalı 2 hafta olacak ama sabahları uyandigim da migrende ağrı oluyo ve bazen böyle dayanılmaz oluyo neden acaba ya 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilmıom ama elmas yesene cnm belkı iyi gelır 
tarafından
Onu günde 1tane olarak ara öğünde yiyorum ama şimdide bi deneyim
-Reklam-
0 oy
(18,563 puan) tarafından
Nasıl bir diyet yapıyorsun. Eğer öyle birden yemeklerden kıstıysan. Miden buna hazır olmadığı için ağrı yapmış olabilir. 
tarafından
Aslında ekmeği şekeri azalttim günde sadece sabah avuç içi kadar ekmek yiyorum başka öğünde pek yemiyorum tatlıyı komple kestim ama sofradan doymuş olarak kalkmıyorum akşam 6 dan snra yemiyorum içersem bi çay okadar
0 oy
tarafından
Kendini çok aç birakiyorsan ondan da olur cnm
tarafından
Akşam 6dan snra yemiyorum canım sabah ta hazirlayim ediyim yiyelim derken bu saat oluyo
tarafından
Çok aç kaldığın icin kuzum hata yapıyorsun kendine eziyet etme akşamları meyve yesilik falan ye sabahları elma ye
tarafından
Tamam canım deneyim bide öyle akşam yatarken hafif aciktigimi hissediyorum ama direk yatıyorum ama sabah aşırı ac kalkıyorum ondan galiba
0 oy
(40 puan) tarafından
Bende diyeteyim bndede var birden herseyi kestim ondan :)
(40 puan) tarafından
Bende kedimi zor tutuyorm yoksa hergun tartlacam :)
tarafından
Dur kız meraklandirdin yasak olmasa smdi giderim anama :)
(40 puan) tarafından
:) yarini bekle sonra ceza yeme
tarafından
Bekleyelim bakalım ya heveslendirdin smdi beni :)
(40 puan) tarafından
Tartildinmi kac kilo verdin merak etim
0 oy
(677 puan) tarafından
Ben hurma yogurt diyeti yapıyorum 5 gunde 2,,5 kilo verdim tam uyusam daha fazla verirdim sanki.sabah ogle aksam küçük kase yoğurt ve 3,5 yada 7 tane hurma.ben 3 yane yedim ama aksam yemeklerini mecburen eşim tavır yapmasın diye yedim normalde aksamda sadece hurma yogurt yemen lazımdı.ona rağmen vermişim.ekmek pilav hamur işi yemedim.sadece 3 litre su ve yeşil çay içtim kahvede selbest
tarafından
Ay oda iyimis ama bilemedim bi deneyim ya sadece 10 kilo vermem lazım 60 olsam yter
(677 puan) tarafından
Dene cnm mutlaka biz arkadaşlarla  denedik herkes kilo verdi.biraz zor bi diyet ama 5 dayanabilirsen süpernolur
0 oy
tarafından
Miden küçülme çekme oluyor sanki biri sıkıyor mideni gibi dimi 
tarafından
Gece yatmadan yarım saat önce sekerisz bı türk kahvesi iç sabah açlık ve burkulma hissi olmaz
tarafından
Dur bi deneyim yarın kahve alıp
tarafından
Ben hem emziriyorum hem diyet yapiorum şuan 3 aylık 40 günden sonra bsladim 11 inci kilom gitti dün tartıya çıktım hala devam edicem
tarafından
Ben doğumda hiç almadım 66 ile kaldım 75le doğurdum doğumdan 1 ay snra 64 kiloydum şuan oğlum 18 aylık emmiyo da benim bu ara kafam çok rahat aldım da aldım 70 kiloyum daha da almak istemiyorum oyuzden diyete başladım
tarafından
Çok iyi yapmışsın cnm hem vücut ödem tutmaz sıkı olur al ver al ver yormaz mideni tam zamanı olmuş
0 oy
tarafından
Emzirirıuor musun beben kac aylk bnde oruc tutmaya karar verdım emziriyorum da 8 aylık oglum nasıl olacak acaba
tarafından
Yok emzirmiyorum ben 18 aylık benim oğlum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 157 göst.
4 Şubat 2025 Moda kategorisinde Ftm1907 (629 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 252 göst.
31 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bizanneyiz (251 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 397 göst.
27 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Fadime665577__ (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 195 göst.
29 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (270 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,979 soru

24,118,583 cevap

333,348 kullanıcı

...