0 oy
307 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (395 puan) tarafından

2 gündür memeden kestim ama ayağımda uyumuyor kucakta uyuyor böyle mi devam eder :(

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaç aylık bn neden kesemiyorum:ermm:

(395 puan) tarafından
Daha ufak ablası 16 aylık 2 buçuk aylık gebeyim o yüzden kestim mecbur salçayla kestim korktu emmedi
tarafından
Bnm 19 olck Allah yardımcın olsun cnm
(395 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(53,964 puan) tarafından
bir hafta ona sure ver alismasi lazim kucaginda mayisinca yanina yatir
(53,964 puan) tarafından
masal anlat canim sipalar cok fena ya
(395 puan) tarafından
Evet bugün onu denedim okadar saçma şeyler anlattım ki çocuğa uyudu ama şapşik :)
(53,964 puan) tarafından
napsinlar kiz bildikleri guvendikleri tek sey emmek simdi senin postu gorunxe duygulandim kiyamadim kizima ilk hafta ben çok kötü olmustum cok uzulmustum hoş rahat ettim hep memede duruyoduda ne bileyim annelik iste
(395 puan) tarafından
Evet inşallah kolay atlatırız birde ben salça sürdüm koştu kaçtı memeyi görünce okadar zorlandım ki o haline ağladım resmen
(53,964 puan) tarafından
bende sabir tasi surdum emmek istedi gösterdim uf oldu dedim emeyim dedi agzina aci gelince birakti hic zorlamadi sessizce gun icinde bir kez anne meme dedi ben birakmaz diyodum kuzum benden dirayetli cikti
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Yanina yat sarıl uyu bence canım. Kucak zor olur.
(395 puan) tarafından
Birtane daha gelicek zaten hangi birine bakıcam diyorum bende ama hiç kabul etmiyor gece yarısı basbas bağırıyor
(5,750 puan) tarafından
Anladım kuzum. Bilemedim valla pek tecrübem yok iki çocuk konusunda malesef.
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Uyuyorsa iyi bişey canm 2 gün kısa bir süre ben geceyi ilk kestiğimde günlerce uyutamamıştım :) bence biraz böyle devam et kendini güvende hissetsin memeden ayrılmak bebekler için hiç kolay birşey değil 
(395 puan) tarafından
Bence de değil biliyormusun ben bile psikolojisini atabilmiş değilim onu düşününce çok üzülüyorum zaten ama bende diyorum bir süre kucakta yatsın sonra da öbürüne alıştırıyım diyorum sakin maşallah ama gece kucakta sallamıyım cıldırıyor bagırıypr tekmeliyor beni agrasifleşti
(1,517 puan) tarafından
Kendini üzme canım mecburiyetten kesmişsin cevabında gördüm. Evet biraz hırçınlaşabilir bu dönem o yüzden ona zaman ver inşallah alışacaktır
(395 puan) tarafından
İnşallah ya sanki sanıyorum ki hiç keyfi yok birbirimizden koptuk gibi hissediyorum
(1,517 puan) tarafından
Sende çok üzülmüşsün kestiğin için, galiba tamamen kesince bende çok üzülcem ki düşününce bile üzülüyorum, seni çok iyi anlıyorum geçecek ama merak etme
(395 puan) tarafından
Evet insan üzülüyor ama mecbur da kalıyoruz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 120 göst.
31 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Asabii (816 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 234 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 525253 (108 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 206 göst.
4 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 240 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,459 soru

24,099,314 cevap

332,299 kullanıcı

...