Kızlar emzirmeyi kestim gibi 1 haftadır emzirmedim.fakat süt çekilmemiş.iki aydır bıraktırma surecindeydim azalta azalta bıraktım.imo hafta oldu emmiyor ,acaba süte bir şey olurmu sagsam versem .
Emzirmeyi bırakınca ha diye kesilmez ki. İlaç alırsanız hemen kesilir sadece. Sağıp vermeye çalışırsanız da o süt sürekli gelmeye devam edecek. Sağmamalısınız ki süt üretimi dursun.
Cnm peki nezaman kesilir bir aydan fazla oldu yani
Ben kızımda emzirmeyi kesince hiç kontrol etmedim ne zaman kesildi diye.
Şuan oğlumu da sütten kestim ve aynı şekilde hiç dokunmadığım için hala süt var mı yok mu bilmiyorum.
sağarsan süt kesilmez. rahatsız etmiyorsa bırak öyle
Nezmaan kesilir cnm peki bilgin varmı
valla benim 2 ayı bulmuştu
Lütfen yapma bebeğini öldürürsün bir bardak sütü bir hafta beklet bak içebiliyormusun anne sütüde aynı
İnternette cevap veren doktorlar var cnm ,süt dışarda bakteriyle temas ettiğinden dolayı bozulur ama memede kaldığı için bir şey olmaz diyordu
Bozulur canım rengi bile değişmiştir verme lütfen
Yok cnm vermiyorum ,sağol bilgilendirdigin için canım ❤️
Rica ederim kuzum
Sütten kesince annem o süt bozulur diyor ve bende sütten kestikten sonra bir kaç gün sonrasında baktım tadına ekşiydi valla inanamadim ve o sütü bebeğine verme. İkiz bebeklerimi sütten kestim geçenlerde göğsüm sütten doldu taştı mastit oldum mahfoldum 8 gün boyunca işkence çektim resmen sonra bir arkadaşım bütün sütü sağma pompasiyla sağ dedi artık süt gelmez dedi ve gerçekten öyle oldu neden o kadar gün işkence çektim diye üzüldüm ve emzirmeyi kestikten 8 gün sonra sağma pompasiyla sağdım sütümün rengi o kadar kötü olmuştuki tadıda çok kötüydü valla ve kurtuldum gittim artık süt hiç gelmedi
Benimki kesilmedi iki hafta hiç emzirmedim ,sütyen takmadım dün hafif akmisti
1,467,301 soru
24,042,679 cevap
329,197 kullanıcı