0 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (805 puan) tarafından

Kızlar emzirmeyi kestim gibi 1 haftadır emzirmedim.fakat süt çekilmemiş.iki aydır bıraktırma surecindeydim azalta azalta bıraktım.imo hafta oldu emmiyor ,acaba süte bir şey olurmu sagsam versem .

4 Cevaplar

+1 oy
önce (3,152 puan) tarafından

Emzirmeyi bırakınca ha diye kesilmez ki. İlaç alırsanız hemen kesilir sadece. Sağıp vermeye çalışırsanız da o süt sürekli gelmeye devam edecek. Sağmamalısınız ki süt üretimi dursun. 

önce (805 puan) tarafından

Cnm peki nezaman kesilir bir aydan fazla oldu yani 

önce (3,152 puan) tarafından

Ben kızımda emzirmeyi kesince hiç kontrol etmedim ne zaman kesildi diye. 

Şuan oğlumu da sütten kestim ve aynı şekilde hiç dokunmadığım için hala süt var mı yok mu bilmiyorum. 

-Reklam-
0 oy
önce (4,125 puan) tarafından

sağarsan süt kesilmez. rahatsız etmiyorsa bırak öyle 

Nezmaan kesilir cnm peki bilgin varmı 

önce (4,125 puan) tarafından

valla benim 2 ayı bulmuştu 

0 oy
önce (1,385 puan) tarafından

Lütfen yapma bebeğini öldürürsün bir bardak sütü bir hafta beklet bak içebiliyormusun anne sütüde aynı

İnternette cevap veren doktorlar var cnm ,süt dışarda bakteriyle temas ettiğinden dolayı  bozulur ama memede kaldığı için bir şey olmaz diyordu

Bozulur canım rengi bile değişmiştir verme lütfen 

Yok cnm vermiyorum ,sağol bilgilendirdigin için canım ❤️

Rica ederim kuzum

0 oy
önce (684 puan) tarafından

Sütten kesince annem o süt bozulur diyor ve bende sütten kestikten sonra bir kaç gün sonrasında baktım tadına ekşiydi valla inanamadim ve o sütü bebeğine verme. İkiz bebeklerimi sütten kestim geçenlerde göğsüm sütten doldu taştı mastit oldum mahfoldum 8 gün boyunca işkence çektim resmen sonra bir arkadaşım bütün sütü sağma pompasiyla sağ dedi artık süt gelmez dedi ve gerçekten öyle oldu neden o kadar gün işkence çektim diye üzüldüm ve emzirmeyi kestikten 8 gün sonra sağma pompasiyla sağdım sütümün rengi o kadar kötü olmuştuki tadıda çok kötüydü valla ve kurtuldum gittim artık süt hiç gelmedi 

Benimki kesilmedi iki hafta hiç emzirmedim ,sütyen takmadım dün hafif akmisti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 151 göst.
11 Mart 2021 Diğer kategorisinde Deniz. 01 (2,246 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 222 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 525253 (107 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 198 göst.
4 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bebegimdogdu (171 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 234 göst.
10 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Aysemm (103 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,301 soru

24,042,679 cevap

329,197 kullanıcı

...