0 oy
1,367 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (49 puan) tarafından
Kızlar 38 haftalık hamileyim bu haftaya kadar kontrole hep tek gittim iki haftadır eşimle gidiyoruz korkuyorum bişey olur diye geçen hafta doktorum parlak tayt giymiş bu haftada deri Beyaz kısa bı elbise giymiş benim hiç dikkatimi çekmedi tabi çıkar çıkmaz eşim ne biçim giyiniyor bu kadın geçen defa da tayt giymişti dedi hemen moralim düştü tabi aynı konuyu arkadaşına da anlatmış arkadaşı sohbet arasında anlatınca çok canım sıkıldı dünden beri konuşmuyoruz az önce gelmiş daha öpüyor bu surat ne diyor gün boyu açmadim tlfnunu :-( siz olsanız ne yapardınız

21 Cevaplar

+5 oy
tarafından
Konusmuycak telefon acmiycak bisey yok bence 

Ne güzel giyiyor dese haklısın da 

Ne biçim giyiyor demiş adam 
tarafından
O adam pis gözlü olsa bunu dile bile getirmez baştan aşağı süzer inceler çıkar gider kötü niyeti yokki dile getirmiş .ne biçim giyiyor demiş abartıp kadını da kötü etkileyip gaza getirmeyin .o geniş kelimesini de asla kabul etmiyorum sana iade ediyorum
(704 puan) tarafından
Gaza getirme amaçlı yazmadım olan bu zaten.Adam eğer incelememis olsa öyle söylemez.Ve içinde olmasa elalemin kadını isterse çıplak gezer yinede bakmaz sözünü etmez.Bana iade etsende bazı gerçekleri değiştiremeyiz.Yazdiklarindan da anlaşıldığı gibi.
tarafından
Çok komiksin valla
(704 puan) tarafından
O senin komikligin canım.
tarafından
9 kişi benimle aynı düşünce de olup artı verdiyse komik olan sensin hadi by by muhatapim değilsin
-Reklam-
+2 oy
(30,257 puan) tarafından

Sanane milletin giyimine bakıyorsun deseydin Esin dengesizlik etmiş..

Kimseyi ilgilendirmez ne giyip giyemdigi o gözlerine hakim olsun

(49 puan) tarafından
Bu konu yüzünden daha önce de çok tartşmtk baktın muhabbeti çok sinir olurdum öyle erkeklere Allah başına veriyor işte çok dikkat ediyor bu adam öyle şeylere ama benim dışımda dışardaki insanlara bana hiç demez şunu giydin bunu giydin diye giydirmez de zaten
(30,257 puan) tarafından
Bende olsam.bendi tepki gösteririm yani
(49 puan) tarafından
Demi yani
0 oy
tarafından

Bence Abartacak birşey yok ballandıra ballandıra anlatmamis 

Böyle yaparak kendinizden sogutmayin benim düşüncem

(49 puan) tarafından
Sağol canım bir değil iki değil defalarca dikkatimi çekince bende çileden çıkıyorum ister istemez
0 oy
tarafından
Sana soylemesinde bise yokki cdikatini cekmis demek nadsil giyinmis demis.ama arkadasina anlatmasi iyi olmamis etkilenmis gibi.genede bisdy deme bunda bise yok bence
(49 puan) tarafından
Valla çok takılırım canım böyle şeye çok üzüldüm bidaha birlikte gitmiycez doğuma bile gelme dedim
tarafından
Aman canim niye bosuna strese sokuyosun kendini bak hamilesin.inan bunda bisey yokki hosuna gitmemiski nasil giyinmis demis.sen strese koyma gülüm kendini orali bile olma hic
(49 puan) tarafından
Ayyy sağol canım benim teşekkür ederim biraz fazla kıskancım çok takılırım herşeye aslında insan bu dönemde de daha hassas oluyor
tarafından
Benimkiyle avmde dolasirken asiri dekolteli bi bayan gormustuk heryerinde dovme kupe vardi esim dedi bune boyle suraya bak  bende dedim ne yapsin zavalli kendine ozguveni yokki vücudunu sacmis ortaliga sebek gibi dedim.dondu kaldi eşim
(49 puan) tarafından
Yani bende diyorum herkes kendine yakışanı yapar eğer dikkatini çeken bunlarsa daha alasını yaparım diyorum ama sinirleniyor
0 oy
(233 puan) tarafından
Valla ben kiskandigimi her zaman belli eder tavrimi koyarim bazen sirf kiskandirmak icin televizyondaki kadinlara bak ne guzel falan filan diyo ben ters bakinca hemen gülmeye basliyo tokat atiyorum dovuyorum hosuna gidiyor her ne kadar da kiskandirmak icinde soylese bile  erkek iste kesin yine icinden geçiriyordur. Ben bir kere bi sanatciya ben bu adami cok seviyorum dedim inan ki gözünden ates cikti :D onlar yapinca hos biz bisey deyince bokk
(49 puan) tarafından
Aynen bende öyle dedim canım ben neden dikkat etmiyorum şuradaki adam ne giymiş diye neden bakmıyorum madem öyle bende bakarım dedim hemen kükredi
(233 puan) tarafından
Aynen öyle ama takma bosver ne kadar belli edersen o zaman kendini bisey zanneder huzurunu bozma
(49 puan) tarafından
Bidaha goturmuycem onu
(233 puan) tarafından
Canım yine de sen bilirsin ama boyle kendini yipratma adam bakmak istese aksama kadar elli tane kadina bakar surekli ona güvendiğini dile getir belli et sahsen ben oyle yapiyorum ve ise de yarıyor;)
(49 puan) tarafından
Ne yalan söylüym canım valla güvenmiyorum akşama kadar baktığını düşünüyorum hatta ne zaman dışarı çıksak arabayla dikkatini çeken birine hemen bakıyor kaç defa çarptım bundan dolayı :-)
tarafından
Kız artıladım seni
(233 puan) tarafından
Ayy sagol yaaa :))
0 oy
tarafından

Ard niyetle söylediğini sanmıyorum. Yinede kırıcı tabi birde hamilelikte insan iyice hassaslasiyor. Ben kötü birşey hissetmedim konusmasindan. Sende kafaya takma yanında olan sensin. 2 kere o kadını gördüyse bir daha gormuycek  ömür boyu yanında olacak olan sensin <3:happy:

Doğumuna az kalmış stres yapma bunları ◉‿◉

(49 puan) tarafından
Zaten balon gibi hissediyorum psikolojim bozuk :-) sağol canım bakalım
0 oy
tarafından
Ters psikoloji uygulamış doktorun giyimi hoşuna gitmiş tahrik olmuş bunu aksi olarak dile getirmiş yoksa gidip arkadaşına anlatmazdı aklından uçar giderdi
(49 puan) tarafından
Aynen öyle şükür benimle aynı düşünen biri çıktı tam olarak böyle anladım bende
tarafından
Erkek düşüncesini okumak çok zor değil canım kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş o hesap onların düşüncesi boşver sen üzülme gözünün baktığı yanına kar kalır doktor ona sümüğünü atmaz  baksın baksın dursun
(49 puan) tarafından
Aynen öyle sağol canım benim
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Aynı durumla karşılaşmış olsam sanane doktorun ne giydiği den bizi ilgilendirmez yaptığı işe bak derdim yani 
(49 puan) tarafından
Dememiş olma ihtimalim var mı sence maskesini parçaladım kolunda bı tane çarptım :-) ama içim sogumadi
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Göz pisliği diyince bende çapak falan sandım  :) 
(49 puan) tarafından
Hahahah Allah ıslah etsin :-)
tarafından
Aminn canım ❤️
(2,203 puan) tarafından
Ben temizlemeye eriniyor falan sandım  :)
tarafından
O daha beter :)))
(1,015 puan) tarafından
Tek değilmişim bende gözünde çok çapak oluyor sandım :) :) :)
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Erkeklerin dikkatini cekiyo canm malesef valla.bnm.bile dikkatimi cekiyo dar kisa gorunce bnm esimde yuh ya nasil insanlar ne giymis der. Ayy ne guzl olmus dese daha mi iyi..srn biraz hassassn hamilelikten dolayi sanirim
(49 puan) tarafından
Ona takıldım zaten canım hoşuna gitmese neden anlatsın adama gündüz hastanede o kadar sinirlenmedim akşam adamla konuştuktan sonra şartellerim attı
(4,148 puan) tarafından
Evet eveet cok haklisin  canm. Soyledin mi eaine ne diyi
(49 puan) tarafından
Söylemez olurmuyum canım saçmalama dedi kötü bişey demiyorum dedi bende baktysan bile içinde kalsn paylaşma dedim
(4,148 puan) tarafından
Hii o arkadasina soyleyince sacmalamiyo sen dogruyu soyoeyince sacmaliyosun. Bu ona ders olmustur canm bidaha yapamaz bnce
(49 puan) tarafından
Umarım canım
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Kadın kocasını biliyor demekki böyle söylüyor. Allah ıslah etsin canım.  İnşallah alışkanlığından vazgecer
(49 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(853 puan) tarafından
Bebisinin gelmesine az kalmis kuzum stres yapma demeseymis keske oyle 
(49 puan) tarafından
Keşke canım sağol
(853 puan) tarafından
Olsunnn kuzum boşver sende sagol
0 oy
(843 puan) tarafından
Valla benim ki bazen sokaktaki kadin için diyor kızıyorum ben bayan halimle kimseye dikkat etmiyorum eşler ediyor benim de moralimi  bozardj 
(49 puan) tarafından
Yani canım normal olarak
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Ne çok şeyi abartiyosunuz yaa sanki kocan seni doktorla aldattı üzerine dost tutmuş gibi konuşuyorsun ne demiski adam tartışma çıkaracak yer ariyisunuz ama böyle ucuz şeylerle kendinizden uzaklastirirsiniz adamları trip atarken bile kaliteli davranin
(49 puan) tarafından
Kalitemize sen mi karar veriyorsun saçma sapan yorum yapmak için yapmayın lütfen senin eşin aynı şeyi dese ne olur tepkin acaba kırılmazmsn hamile halinle üzülmezmisin yok bide dost tutsun aldatsin ne kadar normal geliyor size sizin eşiniz yapıyor galiba
(1,908 puan) tarafından
Ben kendime güvenirim bikere ayrıca hamilesin ben senin iyiliğin için söylüyorum böyle ufak şeyleri takiyosunuz sonra bir huzursuzluk oluyo ev içersinde eşler birbirinden soguyo ben seni anlıyorum hamilelik psikolojisi bende hamileyim ama şöyle dusun eşinin aklında pislik olsa bunu sana soylermiydi ayrıca sen trip atarak eşini kıskandığı mi belli ediyosun ve onu vazgecikmez yapiyosun  sen bilirsin ben sadece sana akıl demeyimde nasihat veriyorum deyim yascada buyugumdur senden eminim
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Demkki eşin kadnlara dikkatli bakiyo
(49 puan) tarafından
Maalesef
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Ben ce haklisin arkadaşıyla bile konuşmuş 
(49 puan) tarafından
Maalesef canım
0 oy
(40 puan) tarafından
En sinir olduğum şeylerden biri isterse çıplak gezer ya niye yorum yapıo ki. İster kapalı ister çıplak gezsn ne yorum yapıosn kadın görmedn mi hayatnda deseydn hesabını ona mı vericek. Beğenmediyse bakmasn bakmazsa görmez herkes çıplak gezio sanki dşarda görmüo yani ilk dfa görse neysede artk herkes gecelikle gezio nerdeyse
(49 puan) tarafından
Maalesef öyle
0 oy
(489 puan) tarafından
Benim eşim söyler. Midem bulandı der hatta. Kafasını çevirir görse de. Bence bu iyi bir şey. Hoşlanmıyor en azından
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Benimki cok sukur gozunu bile kaydırmaz mesela geldinı gorur bana doner anında karsısına denk gelirse yer degıstırır yoksa olay cıkar bilir 
(49 puan) tarafından
Ne güzel maşallah canım
(4,061 puan) tarafından
Dedesi bbannesı buyutunce biraz tuaf geliyor ona oyle seyler kendi utanır oyuzden bu huyuna bayılırım ama benim abim olsa ayni senin esin gibi derdi canım
0 oy
(704 puan) tarafından
Kadının 9 nefsi 1 aklı varmış Erkeğin 9 aklı bir nefsi varmış.Kadin 1 aklıyla 9 nefsine sahip çıkarken erken 9 aklıyla 1 nefsine sahip çıkamazmis.Bazilari çok normal karşılamış anlamıyorum ya.Erkegin tesettürü göz kapağıdir.Orda incelemesi gereken tek şey ultrasonda ki bebeği yada doktorun söyledikleri olacakken doktora bakmayı secmis.Hamilesin üzmek istemiyorum seni ama aynılarını yaşadım.Benim eşiminde gözünün hiç terbiyesi yoktur.Cok uyarırim çok laf söylerim doğru yolu bulsun diye.Sende konuş söyle içine atma.

İlgili sorular

+3 oy
8 cevap 470 göst.
26 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Cnblt (2,882 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 184 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
19 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 660 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (613 puan) tarafından soruldu