0 oy
268 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
bu kaç oldu yani iyi bişeymi yaptıklarını sanıyorlar anlamadım ya küçücük çocuk bayıla bayıla yiyor sinir oldum

8 Cevaplar

0 oy
(1,012 puan) tarafından
Kim veriyor al elinden ağlarsa da ağlasın 
tarafından
ya ne biliyim kırılırlar belki bozmakta istemiyorum ama bu kaç oldu sanki iyi bişeymiş gibi veriyolar eline
(1,012 puan) tarafından
Kim kırılırsa kırılsın ben alırım elinden kendim bı güzel yerim :)
(3,101 puan) tarafından
Kirilsnlar senn istemedgn seyi vermesinler.esinede soyle ama oda anne vermiyoruz biz onu tiyince yemek yemiyor desin
-Reklam-
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Eee niye yemesine izin veriyorsun al elinden.Magarada mi yasiyolar Allah aşkına o bebe tip1 diyabet olsa ne yapacaklar o ruh hastalari
tarafından
seviyolar ilgileniyolar ama işte :/
(6,189 puan) tarafından
Valla bu sevip,ilgilenmek değil mümkünse bebeğini onlarla yalnız bırakma ve öyle yiyecekler verme
0 oy
tarafından
Sende bayıla bayıla izleyeceğini al elinden annesi sensin sen ne dersen o olmali
tarafından
ayağım yandı ben ilgilenemiyorum şuan çocukla bozmakta istemiyorum
tarafından
Ya haklısın bazen cevap veremiyor insan ama nekadarlik bebeğin bilmiyorum da yeni dişleri çıkıyor daha şimdiden curutmenin küçücük vücutlarını şekere bulamanin anlamı yok
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Kusura bakmasın kimse benim çocuğuma abuk sabuk şey verecekler bende bakacam yok öyle kim olursa olsun alirim elinden bidahada kimse benim çocuğuma bise vermesin derim dedim de 10 aylık bebeğime cips veriyordu gorumcelerim kızdım bidaha vermediler 
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Ne kadarlık canım çok mu ufak 
tarafından
9 aylık
(2,481 puan) tarafından
9 ay az değil kuzum az bişey veriyorlarsa sıkma canımı
0 oy
tarafından
Al elinden yemesin açık açıkta söyle vermeyin diye 
tarafından
ya herkes seviyo ilgileniyo şuan ayağım yandığı için ben bakamıyorum
0 oy
tarafından
Benımkıne de verırdılee

Ben kızıma abur cubur vermıom derdım 

Alışmasın sağlığı için de iyi Olmaz sonrasan dıodum

Artık vermediler 

1 kere söyle anlarlar ztn
tarafından
bozmak istemiyorum ama bidahakine alıcam elinden
0 oy
tarafından
Hem kiziyosun veriyolar diye.hemde savunman seviyolar ilgileniyolar .kızdığın zaman ilgilenmeyeceklermi...benim.kayinvaldrm vermeye kalkiyodi valla eşime.soyledim.bir.kizdi bir kerede ben söyledim.kizdim.vermeyin diye..bir daha.yanliz bırakmadım.guven.birakmadilar benim çocuğumun sağlığı.onlarin.kirilmarindan.daha.onemli...sevmek bu değil ..seven insan.kotu şeyler vermez..

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 847 göst.
19 Nisan 2024 Diğer kategorisinde baltopagiannesi (1,493 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 868 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 935 göst.
27 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Semraclk (144 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 429 göst.
8 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Minikii (957 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,305 soru

24,042,768 cevap