0 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (18,466 puan) tarafından
Dünden beri mama mama diye beynimi yedi.Biberonun emziğini yırttı dün. Gece kalktı ağladı yırttık diye mama içmedi sabaha kadar ağladı. Sabah da eşim gitti emzik ama başka marka aldı wee baby kullaniyorduk braun almış. Başka marka diye tutmadı yine biberonu. Gidip gelip başımda ağlıyor. Eşim de gerçekten akli nerde bilmiyorum. Önceden aldirdigimda 2 kere yanlış emzik aldı göğüs sağma biberonunun emziginden aldı. Gitti değiştirdi sonra damaklı aldı..kızım damaklı tutmuyor. Bugun de üstüne basa basa bak yanlış ama şu emzikten al şu numara  al dedim bu sefer emzik doğru marka yanlış. Kızım ayrı eşim ayrı deli ediyor. InseAllah bu vesileyle biberonu bırakır. Bakalim gecelerimiz nasıl geçecek. Biberon verip de kesen anneler. Bebeleriniz kaç günde unuttu biberonu 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
11 aylıkken gece beslenmesini kestim hıc zorluk cıkarmadı canım biberonla mama VS emmeyı de 15 aylıkken kendi bıraktı 
tarafından
Komple kesmek daha iyi olur senın ıcın canım memenin ucunu kes bir de oyle dene belki bırakır
(18,466 puan) tarafından
Canım kendi zaten ısıra ısıra memenin ucunu yırttı ama bu saat oldu mama vermedim kendi de aramıyor 1 2 saattir. Şimdilik sorun yok gece ne olacak merak ediyorum
tarafından
Gece sabret en fazla 4 gun uyumaz verme kuzum pes edecek
(18,466 puan) tarafından
Umarım öyle olur. Valla bu saat oldu hiç aramadı biberonu. Gece uyutmadan önce yemek yediririm. Umarım uyanmaz
tarafından
Uyansa da pes etme canım sen
-Reklam-
0 oy
(4,173 puan) tarafından
Sabir sabir sabir .. git bi balkona cik temiz hava al ya Allaha ya sabir de Allah sabir versin..

Anne olmak kolay deyil canim 
(18,466 puan) tarafından
Balkona da pesimden geliyor kaçış yok  :D
(4,173 puan) tarafından
5 dk bi eşin baksin..
(18,466 puan) tarafından
Eşim yine biberon için emzik almaya gitti. Birazdan yatacaklar zaten  :)
0 oy
tarafından
Bugün 11 aylık olduk. Geceleri mama için ağlıyor yattığı yerde içiriyorum bende merak ediyorum gece yeme isteği nasıl geçecek  diye 
(18,466 puan) tarafından
11 aylik oğlum da var oda aynı şekil. Neyseki oğlum için biberin ucu fark etmiyor damaklı damaksiz hepsini tutuyor
tarafından
İyiymiş bari. Su yada ayran  veriyim diyorum gece uykuda. Tok tutar  daha uyanmaz belki
(18,466 puan) tarafından
Benimkiler onu içmiyor iste. Hele oğlum su bile içmiyor
tarafından
Aaaa  Allah kolaylık versin
0 oy
(85 puan) tarafından
Emdiği için mi biberonu unutturmak istiyorsunuz emmiyorsa biberonsuz nasıl mama vereceksiniz
(18,466 puan) tarafından
Kuzum biberonun memesini yırttı. Yenisini biberon meme ucu aldık onun da markası farklı diye tutmadı. Tutmuyor diye biberonu unutturmayi denicem

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 651 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,494 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 639 göst.
12 Nisan 2024 Diğer kategorisinde _Forbidden_ (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 610 göst.
8 Mart 2024 Diğer kategorisinde Elif_6060 (46 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 365 göst.