0 oy
94 göst.
önce Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından

Bırı bes bırı ılı yasında sabah altıda kalkmışlar uyumuyorlar ne yapmalıyım cıldırıcam benom dızımde sallanktan derman kalmadı sabrımda kalmadı

3 Cevaplar

0 oy
önce (4,259 puan) tarafından

Kac yasinda sen ayagindami sallayıyorsun

önce (97 puan) tarafından

2 yasında

önce (4,259 puan) tarafından

Iyiki alistirmamisim benim bebegimde 8.5 aylik biraz kucagimda saklardım.yuzunu severek uyuturdum simdi sallamami istemiyor yatağa yatıyor arkasına dönüyor yatıyor iki poposuna vuruyorum tamam

Buyugu oyle sacını oksatmadan uyumuyor

-Reklam-
0 oy
önce (2,290 puan) tarafından

Benim oğlumda bu aralar böyle uyumayacağım deyip durudyor 9 buçuk 10 da yatan çocuk şu an uyutmaya çalışıyorum 2.5 yaşında .

Benımde oyle dıgerı hem erken uyandı hem okula gıttı uyumuyor cıldırmak uzereyım 

önce (2,290 puan) tarafından

Evet insanın beyni bir süre sonra kaldırmıyor 

0 oy
önce (246 puan) tarafından

Sabahın 6sinda uyanıp hiç uyumadan bu saate kadar uyumadıysalar valla bişi diyemem Allah sabır versin. Mümkün değil çoktan bayılmış olmaları lazımdı en azından 2 yaşındaki.

önce (1,997 puan) tarafından

Benim oğlum da öyle okul a sabah gtmeye başladı sabah erkenden kalkıyor okul saati gelmeden hemde gelip dinlenme de yok aksam park diyor bı kere uyuyakaldı ilaç kullandığı halde gündz uyuklamiyo bile benmde uykumu dağıtıyor gecede zorumla.yatiyor koltukta fln uyuyaklamiyor  küçüklerde büyüğü aktif görünce uyuma isteği olmuyor ama oylen bı yatiyor kendi isteğiyle aksam enerji yükleniyor cicukalra 

Koltukta uyuklaması lazım buyuyugun yok maalesef 

önce (1,997 puan) tarafından

Benmkide öyle vala

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 358 göst.
0 oy
6 cevap 202 göst.
0 oy
1 cevap 98 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Buket masal (2,626 puan) tarafından soruldu