0 oy
827 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar kızım 5 ay 26 günlük eşim süt dilimi vermiş hemde yarısına yakınını bişy olur mu acaba ya 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
1 kereden bişey olmaz canım zehir değil sonuçta 
tarafından
Evet öyle de ama tatlı ya sonuçta dokunabilir diye korktum hemenn arkasından su verdm bnde ama kızım hala istiyordu tabi yani versen hepsini yiyecek :-)
tarafından
Sevmiş demekki küçük hanım ❤️☺️
-Reklam-
0 oy
tarafından
Haaaja eşin nasıl vermiş kız korkmamş mı verirken :) genelde babalar korkarlar:) 
tarafından
Canım benm eşimi bıraksam herşeyi verir 6 aya girer girmez kelle paça içircm ben kızıma diyor :-)
tarafından
Ahahaha :))))
0 oy
tarafından
Verilmemesi lazım ama bı defadan bişey olmaz eşine söyle vermesin bidaha 
tarafından
Söyledim zaten az da değil yani yarısını vermiş bn görmeseydim belki de hepsini verecekti arkasında su falan verdm bnde hemen çok tatlı diye
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Yok canim bisey olmaz Allah in izniyle, ama bidaha vermesin boyle seyler :)
tarafından
Söyledim cnm zaten Bi daha sakın verme çok tatlı diye içi yanar dedim korktu biraz :-)
(6,973 puan) tarafından
Hahah o korku ona yeter bi sure :))
0 oy
(42 puan) tarafından
Ben hersey veriyorium
tarafından
Normalde bnde herşey veriyrm ama bu çok tatlı diye korktum işte
0 oy
(13,675 puan) tarafından

Süte alerjisi var mi diye test etmiş bence :D

tarafından
Aynen valla :-)
0 oy
(16,792 puan) tarafından
Bişey olmaz zehir vermemiş kız 
tarafından
Kız öyle de işte hem çok vermiş hemde tatlı işte ondan biraz korktum
0 oy
(163,452 puan) tarafından
Benimki su iciremiyo eli titrer ne kocalar var yaa 
tarafından
Benimkini bıraksan herşeyi verir 6 aya girer girmez kelle paça içircm kızıma diyor :-)
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Alerji yapabilir. Verilmemesi lazım o ayrı zaten
0 oy
(15,136 puan) tarafından
Bunu kaynana yapsa kaynar kazana koyardı bizim kızlar :) bir şey olmaz inşallah canım takip et. 3 gün kuralını anlat eşine ve şeker olayını 
tarafından
Bnm kaynana fenadır da ama şükür ki öyle şeyler yapmaz hatta bn birşeylr verince verme daha küçük bilmez o der
(15,136 puan) tarafından
Aman canım annesi bilir doğrusunu  karışmasınar
tarafından
Bende öyle diyorum zaten bn biliyrm neyi verip neyi vermeyeceğimi bişy olmaz diyorm
0 oy
(54,111 puan) tarafından
esinle kizininyalniz bırakma ☺️☺️☺️☺️
tarafından
Kızım ne yersek ağzımızın içine bakıyor biz ağzımızı açarsak oda açıyor eşimde buna dayanamıyor işte :-)
(54,111 puan) tarafından
cok fazla vermis ama.tattirsa neysede o donemde onu ogreniyolar her yedigimizden versek mafolur mideleri
tarafından
Aynen işte öyle küçük parça değil yarısını verdi bnde baya kızdım ettim gözünü korkuttum da inşallah alerji falan olmaz
(54,111 puan) tarafından
olmaz.insallah benimkide istiyodu annemler ver deyip duruyodu kıyamıyorlardi simdi de yemiyo hicbirsey
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Herkes bir şey olmaz demiştir neye dayanarak cidden merak ediyorum.Bebeginin midesi,bağırsağı daha onu kaldıramaz.O süt diliminin içerisinde binlerce katkı maddesi var
tarafından
Canım katkı maddesi ona bakarsan herşeyde var da ben en çok tatlı diye midesini falan yakabilir diye korktum Allah korusun hemen su falan verdim ama inşallah bişy olmaz
(6,190 puan) tarafından
Tamam da bizim bebeğe evde kendi hazırladığınız püre,yoğurt,sebze purelerine katkı maddesi koymuyoruz sonuçta ama hazır paket yiyeceklerde fazlasıyla şeker var.İnsallah midesini bozmaz
0 oy
(3,033 puan) tarafından
Seninki yine iyi bizimki 2 aylık bebege salatalık yalatiyordu kızdım çok çocukta öyle bi yalıyor ne sanıyorsa onu :Dd
tarafından
Kız keske bizimki de yalatsaydı yarısını yedirmiş ben görmesem hepsini verirdi kesin :-)
(3,033 puan) tarafından
Sende haklısın hani meyve falan olsa neyse de ambalajlı ürüne hem alışmasın hemde ne gerek var yani anneme cips uzattigimizda derdi dinime imanıma faydasını var sanki diyip yemezdi gerçekten öyle bi faydası yok gereksiz şeker anlat eşine güzelce ne kadar geç tanışırsa ambalajlı ürünlerle okadar iyi damak zevki sağlıklı ürünlere alışsın
tarafından
Çok haklısın cnm
0 oy
tarafından
Biz 4 ay bitince başladık ek gıdaya evde kendim yaptığımı veriyodum ben ama hazır hiç denemedim bu arada doktor tavsiyeli üç gün kuraliyla verdim
0 oy
tarafından
Yok bişi olmaz cnm korkmayın bu kadar eskiden inek sütü veriyolarmış
tarafından
Evet babaannem bana çok vermiş eskiden çok şükür bişy olmamış ama şu an hiç sevmem sütü :-)
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Zaten şuan herşeyden tattirman gerekmiyomu eşin en iyisini yapmis 3 ay sonra çocuğum şunu yemiyo yok kayi yemiyo püre haline getirip veriyorum diye post açarsın 
tarafından
Ben zaten her şeyden tattırıyorum ama eşim baya çok verdi ve üstelik süt dilimi çok tatlı bilirsin cnm ondan korktum ben yoksa öyle azıcık ucundan verse sorun etmem zaten
(1,908 puan) tarafından
Bişey olmaz korkma bikereden:)
0 oy
tarafından
Alerjik bisiy olursa 3 gün içinde.aklinds bulunsun canım..sadece onun haricinde bisiy olmaz..abur cubur sağlıklı değil zaten yanı...
tarafından
O zmn 3 gün hiç bişy vermeyip bekleyeyim en iyisi insallah bişy olmaz
0 oy
(1,328 puan) tarafından
oda birşeymi eşim 6 7 aylık kizima soğan vermişti nasil burnu akmişti ama bak artık temızleme e gerek diyede gülmüştü :))) 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,767 göst.
10 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Pakize333 (6,897 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 348 göst.
9 Mart 2025 Diğer kategorisinde Kar tanesi 2 (83 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 210 göst.
10 Mart 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 925 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,369 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,117 soru

24,134,668 cevap