0 oy
155 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (532 puan) tarafından
Kizlar 8 haftalık olduk ne bi şey yapmak ne de yemek canim istiyor sürekli bi mide bulantısı var vücudum direncsiz düşmesin diye yemek yiyorum Allah'tan istifar etmiyorum hiç yemek yapmak istemiyorum salcanin soğanın kokusu midemi kaldırıyor siz bu dönemlerde hafif bi seyler olarak ne yapıyordunuz yemek olarak?

4 Cevaplar

0 oy
(7,135 puan) tarafından
Sogansız belki olur da salcasız yemek bulmak zor biraz. En fazla salcasız corbalar falan yapabilirsin hafif 
(532 puan) tarafından
Geçen gün yoğurt çorbası yaptım çok güzel yedim ama dediğin gibi salcasiz olmuyor aksama da eşim çocuğum var mecbur yemek yapılacak yani hafif bi seyler düşünüyorum bulamadim
(7,135 puan) tarafından
Pilav makarna falan yaparsın kuzum. 1 ay daha idare et sonra geçiyor zaten
(532 puan) tarafından
İnşallah canim ya ilk gebeligimde 1-2 haftada geçmişti bunda geçmedi sabah uyanır uyanmaz başlıyor mide bulantım yatana kadar sürekli bi bulantı hissi
-Reklam-
0 oy
(1,894 puan) tarafından
Soğan kokusundan ben de çok cektm ilk zamanlar çorba yapıyordum karnabahar brokoli haşlıyordum. Hem hafif yemek mideni daha çok rahatlatr. 
0 oy
tarafından
ben o dönemde patates haslamasi yiyebiliyordum sadece.  bulantim çoktu benim
(532 puan) tarafından
Ben sadece onu yiyebilirim de çocukla eşimde olunca bi yemek gerekiyor canim bi de eşim her birşeyi yemiyor :(
tarafından
anladim canim . Kayinvaliden yada kendi annen yakininda biri varmı yapsa gonderse sana bir süre.  Çok zor oluyor çünkü bilirim benim 22.ci haftaya kadar sürdü . Yeni yeni toparladım. sogan sarimsak et vs tahammulum yoktu .
0 oy
(678 puan) tarafından
Ben şuan 15 haftaligim bu zamana kadar sulu yemekleri hep Kayinvalidem gönderdi bende çorba tarhana yoğurtlu çorba şehriye çorbası makarna manti hep öyle yaptım daha yeni başladım ama soğanı kavurmuyorum  ikiye bölüp yemeğin suyunu koyunca içine atıyorum 

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 91 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Kadinca_1406444 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 140 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (325 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 141 göst.
0 oy
20 cevap 705 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu