0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (380 puan) tarafından

Kızlar ben aile apartmanında birlik oturuyorum görümcem bi alt katta oturuyo önceden birlik oturmuyodum eşim yüzünden taşınmak zorunda kaldık 

Bugün kaynanam kayinpederim görümcem eşimin yeğenleri alışveriş yapmaya gittiler ama kendilerine bize değil 

Bende makarna pişirmiştim seviliyo diye 

Kayinpederim bagiriyo evde yemek yok diye 

Alışverişe giderken bana sormadılar bile sende gelir misin diye benden yemek bekliyolar bide bi kaç gün önce kayinpederim bana diyo ki yemek yap oğlum yemezse Ben yerim diyo bende duymazdan geldim 

Kızı yakınında oturuyo kaynanam yapmiyo Ben yapcakmisim bide kendiside çalışmıyo emekli kira alıyo sürekli ama disarda yemeye tenezzül bile etmiyolar para gidicek diye yorgun olsam bana diyo ki oğlum yorgun çalışıyo diyo hemen 

Terbiyesiz bi tip yani 

Siz olsanız naparsınız sinirlerim bozuldu 

4 Cevaplar

+1 oy
(1,230 puan) tarafından

Ne diyeyim ki sadece böyle postlar görünce hemcinslerim için üzülüyorum başka da elimden bişey gelmiyor 

-Reklam-
0 oy
(3,855 puan) tarafından

Birlik oturduğunuz için, zaten yemek olacağı için, herkese yemek pişmeli. Eğer yemezlerse de kendileri bilir. 

Ama diğer konularda haklısınız. Size de teklif edilebilirdi ya da kızım yemek hazırlarsın, dönünce aç oluruz falan diyebilirlerdi. Direkt hizmetçi olarak muamele etmek hoş değil. 

(380 puan) tarafından

Doğru diyosun ama şöyle bisey var ben çok çeşitli yemekler yaptigimda eşime babası dedi ki şuna para verme dedi beni kastetti yani nankör bende bi daha ona yemek yapmıyorum

0 oy
(7,085 puan) tarafından

Aynı evde mi yaşıyorsun kayinbabanla

(380 puan) tarafından

Evet malesef 

(7,085 puan) tarafından

Çok kötü. Neden ayrı evde yasamiyorsunuz

(380 puan) tarafından

Eşim tek erkek evlat sürekli tek oğlum var diyo babası 

0 oy
(3,929 puan) tarafından

Kapıyı kapatıp yüzünü görmek istemezdim 😂