0 oy
277 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,265 puan) tarafından
Kizlar bıktım anneme yansitmiyayim üzülmesin diyorum böyle de ben patlayacam bari size yazayım. 3 bucuk senedir evliyim. Annem babamdan ayrıldı ve kiz kardeşimle 2 buçuk senedir olduğumuz şehire taşındı. Bir gün olsun bizden bir şey istemediler bir sıkıntı yaşanmadı Allah şahit. 1bucuk senedir de eşimin ailesi taşındı ilk haftadan başladı sürekli bir şey isterler ev işlerine eşim koşturur kayinbabam da var kayinim da. Ya hadi onu da geçti sürekli miller şikayetçi birilerine sataşırlar birilerini rahatsız ederler o kişide ailenin tek akıllısı eşime ulaşır 2 kez ev taşıdılar ev sahipleri kovdu ikisinde de eşimi arayıp şikayet ettiler geçen sefer kayinim komşu kızını rahatsız etmişti bu kez sanırım kaynanam bir şeyler yapmış eşim lütfen sorma dedi. Eşim gitti onların yanına ev sahibi falan da geldi konuştular o gelene kadar içim içimi yedi hala iyi değilim içim daralıyor korkuyorum sütume bir şey olacak diye. Oğlum da huysuzlugumu hissetti 8de uyurdu hala uyutamadim. Bıktım ne pis insanlar ya. Eşimin tüm enerjisini sömürüyorlar huzur falan kalmadı.3 senedir bir komsum sesimi duymamıştır onlar 1bucuk senede 2 kez kovuldular

3 Cevaplar

0 oy
(113 puan) tarafından
Aman bunlar ne böyle Allah sabır versin inşallah canım bilemedim ki ne denir sen sütüne bebeğine dikkat et gerisi hal olur o sütüne dikkat et herşey gelir geçer bebeğin sütünü bu dönemde alır kıymetini bil boşver herşeyi
(2,265 puan) tarafından
Elimden geldiğince sakinlestiriyorum kendimi canım da biktim ama. Her türlü pislik var. Korkuyorum onlar yüzünden eşime bir sey olacak. Bu korkudan hele sütüme bir şey olsa eşim dahil hiçbirini affetmem
(113 puan) tarafından
Eşine de kızma ne yapsın aile sonuçta. Tabi ki sizinde düşünmeli canım ama dolma ona boşver bence bu günlerin tadını çıkar sonra bir bakıyorsun büyüdü çocuğun ama anlamamışsın bile :/
(2,265 puan) tarafından
Öyle aile tabi ama bir değil iki değil ya illallah eve geliyor sürekli surat asik  sürekli bir şeyler düşünür enerjisi kalmıyor. Allah ıslah etsin ailesini. Haklısın çocuğumun tırnağı etmez onlar ama iste elimde değil. Sağol canım
(113 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah canım
(2,265 puan) tarafından
Amin canim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bu tarz insanlardan ne kadar uzak olsan okadar iyi ama sen kaçtıkçada gelir bulurlar insanı Allah yardımcın olsun 
(2,265 puan) tarafından
Uzaktalardi 1 gün sorunumuz olmadı iste gelip dibimize girdiler
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Arkaniza bakmadan kaçmanız gerekiyor 
(2,265 puan) tarafından
Eşim yapamıyor malesef. O olmazsa o evde hicbir işin olmayacağını düşünüp bırakamıyor böyle de bizi yıpratıyor

İlgili sorular

+3 oy
10 cevap 446 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
0 oy
7 cevap 376 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mh. 2606mt (172 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 307 göst.

Kategoriler

1,474,789 soru