Kizlar bıktım anneme yansitmiyayim üzülmesin diyorum böyle de ben patlayacam bari size yazayım. 3 bucuk senedir evliyim. Annem babamdan ayrıldı ve kiz kardeşimle 2 buçuk senedir olduğumuz şehire taşındı. Bir gün olsun bizden bir şey istemediler bir sıkıntı yaşanmadı Allah şahit. 1bucuk senedir de eşimin ailesi taşındı ilk haftadan başladı sürekli bir şey isterler ev işlerine eşim koşturur kayinbabam da var kayinim da. Ya hadi onu da geçti sürekli miller şikayetçi birilerine sataşırlar birilerini rahatsız ederler o kişide ailenin tek akıllısı eşime ulaşır 2 kez ev taşıdılar ev sahipleri kovdu ikisinde de eşimi arayıp şikayet ettiler geçen sefer kayinim komşu kızını rahatsız etmişti bu kez sanırım kaynanam bir şeyler yapmış eşim lütfen sorma dedi. Eşim gitti onların yanına ev sahibi falan da geldi konuştular o gelene kadar içim içimi yedi hala iyi değilim içim daralıyor korkuyorum sütume bir şey olacak diye. Oğlum da huysuzlugumu hissetti 8de uyurdu hala uyutamadim. Bıktım ne pis insanlar ya. Eşimin tüm enerjisini sömürüyorlar huzur falan kalmadı.3 senedir bir komsum sesimi duymamıştır onlar 1bucuk senede 2 kez kovuldular