0 oy
724 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,346 puan) tarafından
Kızlar kız kardeşimle aramda yurüme mesafesi 1 saat var ailemlede öyle kız kardeşim aldığı evden pişman taşınmak istiyo bende benim oturduğum mahalleye taşın tek kız kardeşimsin bol bol görüşürüz diyorum oda oyle istiyo ama ev borcları cok o yuzden çalışacak ve benim mahalleme taşınırsa onun ogluna ben bakacağım aslında harçlığımı çıkarırım onun ogluna bakarak aylık 500 tl verse yeter ama benim oğlum mayısta 11 aylik olucak onun oğlu 21 aylık oluyor o zaman acaba ikisine birden bakabilir miyim cok mu zorlanırım ki

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Uysal çocuklar kolay olur ama hırçın zorlayabilir sen bilirsin 
(1,346 puan) tarafından
Kardeşimin oglu cok yaramaz bakalim benimki nasl olcak
tarafından
Allah kolaylık versin
-Reklam-
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Neden zorlanasinki bakarsn bence ben bir ara baktm komsumun kizni 2de bende vardı o vakitler 
(1,346 puan) tarafından
İnşallah bakarm ya
0 oy
tarafından
Para ilemi bakacaksın?  Ben şahsen kız kardeşimin çocuğuna para ile bakmam sen kendine güveniyorsan kabul et eğer huysuz sıkıntılı bir çocuk değil ise bakarsın 
(1,346 puan) tarafından
Canım para almassam bakıtmaz o daha fazla verecek oldu ama bn 500 yeter dedim bizimde borcumuz var o yüzden cocuklara sebze meyve filan alirım o parayıda bezini yada peçetesini alirım esim asgari ücretle calişıyor bide kardeşimin çocuğuna malesef para yetistircek gucümuz yok ki kardesime çocugun yiyeceği seyleri getirde diyemem
tarafından
Hııı o zaman kendince haklısın canım kendine güveniyorsan bak hemde yabancıya emanet etmemiş olur
(1,346 puan) tarafından
Yabancıya asla vermez zaten
tarafından
O zaman bak sevaptır :-)
0 oy
(2,718 puan) tarafından
İki cocukta kucuk zor bnce ve evladinin ilgisi bolunur 
(1,346 puan) tarafından
Ya aslında oglum yegenimleyken daha iyi oluyor onun yaptıklarini yapmaya calışıyor filan herseyi kolay öğrenir die düsünmüştüm
(2,718 puan) tarafından
İyi dusunulmesi gereken bi karar canm hakkinda hayrlisi olsn
(1,346 puan) tarafından
Amin canm sağol
0 oy
tarafından

Harçlığın cikar hem kardeşinin cocugu daha iyi bakarsın ikinci cocugada antreman olur:)

(1,346 puan) tarafından
Demi bnde öyle düsündüm
0 oy
(4,650 puan) tarafından

Bence dene hem ek gelir olur hem de tecrübe :)

(1,346 puan) tarafından
Bencede canm sağol
0 oy
(1,467 puan) tarafından
Bn de kuzenimin oğluna baktım cnm kızımla aralarında 15 ay vardı kuzenimin oğlu zır zır zır ağlamaktan başka bir şey bilmezdi sürekli istekleri vardı bizde onun için uygun bulmadığımız zaman vermezdik saatlerce hiç susmak bilmeden ağlardı bu arada kızım iki üç yaşlarında o da bir bućuk yaşını gećiyordu bn böyle zor çocuk görmemiştim kim görse Allah sana peygamber sabrı vermiş derdi ve ikiz gibiydiler kuzenimin oğlu boyluydu kızım ise ona göre daha kısa ve zayıf afedersiniz kıçım yerden kalksa ağlardı sürekli yanıma otur bnmle ilgilen ve itekleme hareketleri vardı kızımı itekler balıklama atlardı üzerine olan kızıma olurdu o okadar kafasını vururdu bana mısın demezdi sonuç cnm anlattıklarım kadar yoksa yeğenin bak derim varsa hiç tavsiye etmem şuan o kuzenimin sonu annesi onu o annesini dövüyor çimcikliyor ısırıyor ayaklarıyla tekmeliyor tokatlıyor sus dedin mi aksine hazır cevap konuşuyor daha ćok annesinin saçı başı hić bir şeyi kalmıyor annesine diyorum bu çocuğu bu hale sen getirdin çocuğu döve döve arsızlaştırmışsın
(1,346 puan) tarafından
Yok yegenip oyle değil ya
0 oy
tarafından
Olur bence neden olmasinki cokta iyi bakarsin yigen candan otedir bak özlemim kabardi ha kurban oldugum onu verene teyzesininaski cok ozledm 'ya 
(1,346 puan) tarafından
Ya bende çok özlutorum ve evladim gibi ogluma oda yaptırdik o zaman plan yaparken hep bi ranza alalım bi katinda oğlum bi katında yeğenim yatar die plan yaptim yani

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 497 göst.
11 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde &Nazenin & (651 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 627 göst.
10 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Simaygule (80 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 99 göst.
31 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (604 puan) tarafından soruldu
+3 oy
24 cevap 668 göst.

Kategoriler

1,473,050 soru

24,119,659 cevap

333,406 kullanıcı