+3 oy
406 göst.
önce Diğer kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar içimi dökmek istiyorum kızım önümüzdeki ay tam 2 buçuk yaşına girecek yaşıtlarına  göre fazlasıyla güzel mantıklı cümleler kuruyor konuşması çok iyiydi renklerin çoğunu sayıları da iyi kötü bilen bir çocuk neyin sağlıklı neyin sağlıksız olduğunu biliyordu algılaması gayet açık bir çocuk bı o kadar hareketli bir kızım var konuşması çok iyi olduğu için her gören hayrete düşüyordu gel gör ki misafirlige geldik başka şehire 1 haftalığına kızım ortamlarda şov yaptı tüm hünerini gösterdi abartısız eve geldiği akşam kızım tek kelime edemedi şuan hiç birşey anlamıyoruz konuşmasından kekeliyor bir heceyi bile en az 4 kere söylüyor bı ara bize başka bir sebep için sinirlendi bize kızacakti ki kendi de bı türlü kelimeyi söyleyemedigini farketti çocuk sinirliyken birden gülmeye başladı söyleyemediği için çok üzülüyorum haline bugün 3. Gün ağlıyorum artık psikiyatriye gitmeli miyim neden böyle oldu uyuyamadım derdinden

24 Cevaplar

+6 oy
önce (1,955 puan) tarafından

Nazar resmen inanmayan da görsün kanıtı işte. Psikiyatri olabilir cnm. 

önce (2 puan) tarafından

Tm cnm bulduğum gibi alacam kızıma umarım düzelir sizde dua edin lütfen 

önce (630 puan) tarafından

Hocayada götür ama okusun muhakkak 

önce (2 puan) tarafından

Tm cnm Hoca'dan kastınız imam mı 

Evet yani Kuran'da belli başlı dualar var korku için nazar için bilen okusun nazar degmis 

önce (2 puan) tarafından

Tamam canım size de geçmiş olsun 

-Reklam-
+3 oy
önce (2,061 puan) tarafından

Çocuğa nazar değdirmişler resmen. Bu işin  Ehli bir hocaya götürün çocuğu okuyun okutturun. Bol bol nazar duası oku çocuğa . Kıyamam ya 🥺

önce (2 puan) tarafından

Açıkçası çevremde çok çocuk olmadığı için kızımın gelişimi normal çocuklar gibi sandım bunlara özeneceklerini düşünmedim

önce (2,061 puan) tarafından

Yok yok maşallah evladınız baya gelişimi iyi . Söyleme bir yerde canım çocuğu oku evde sürekli sesli dualar aç dinle dinlettir

önce (2 puan) tarafından

Tamam canım dua et lütfen kalıcı kalmasın kızımda 

+3 oy
önce (10,942 puan) tarafından

Resmen nazar değmiş çok geçmiş olsun inşaAllah dili gene açılır 

önce (2 puan) tarafından

Çok sağolun dua edin lütfen 

+2 oy
önce (900 puan) tarafından

En korktuğum şeydir nazar. Benim kızımda senin kızın gibi çok konuşup dikkat çeken bi bebekti. Her seferinde nas felak okurdum. Dışarda içimden okurdum. Sende bol bol oku eğer düzelmezse bilen bi hocaya okut. İnşaallah geçici bişeydirde düzelir. 

önce (2 puan) tarafından

Biraz düzelme var gibi inşallah geçer canım dua et lütfen 

+2 oy
önce (29,775 puan) tarafından

Çocuğa nazar değmiş ya nas Felak oku bol :(

önce (2 puan) tarafından

Tamam canım dua et sende lütfen açılsın dili

önce (29,775 puan) tarafından

İnsAllah açılır

+1 oy

Nazara inanirmisin bilmem ama taşi catlatir der eskiler muhakkak bı doktora götür bı hocaya okut inşallah düzelir 

önce (2 puan) tarafından

Sağol canım inşallah çok üzülüyorum hala misafirlikteyim yarın sabah erkenden çıkacaz 12 saatlik yolculugum var ama bu dert beni uyutmadı 

Evlat konu olunca tabiki yani ben bile hastneden geldim bebem okadar ağlamışki vicdan azabından uykum gelmiyo, 🥺 

önce (2 puan) tarafından

Aynen öyle canım inan konuştuğunda onu duymak istemiyorum konduramıyorum

Düzelir inşallah 

+1 oy
önce (3,943 puan) tarafından

Bak işte bu nazar. Bugün biri bi konu açmıştı bilezik taktım üstüne kaza yaptım falan ona çok kızdım her şeyi nazara bağlamayın diye. Ama bu nazar. Gerçekten bu işlerden iyi anlayan biri okusun kızına. Hatta babası bile okusa olur babanın kızına okuduğu dua daha çabuk teshir eder. Niyetini düşünüp ettiği dualar yerini bulsun inşallah 

önce (2 puan) tarafından

Amin çok sağolun çok üzülüyorum ne olur duş edin kalıcı olmasın 

+1 oy
önce (13,986 puan) tarafından

Nazar insanı diri diri gömer derler. Oku bol bol. Pedagog a randevu al bir de

önce (2 puan) tarafından

MHRS den  çocuğuma psikiyatriye randevu alsam olur mu

+1 oy
önce (11,395 puan) tarafından

Resmen çocukcağız nazara gelmiş Kıyamam ya🥺 İnşallah düzelir geçici bir durumdur. 

mutlaka bir Psikologla pedagog ile görüş Bir de oku bol bol bizi de haberdar et lütfen

önce (2 puan) tarafından

Sağol canım dua edin sizde ne olur MHRS den onun adına psikiyatriye randevu alsam olur mu bakar mı sizce 

+1 oy
önce (2,961 puan) tarafından

Nazar degmis bacim okuyun biraz uzerine ama destek almasi lazim sanırım illaki duzelir de sureci hizlandiririrsiniz 

önce (2 puan) tarafından

Tamam canım dualarınıza talibim 

+1 oy
önce (136 puan) tarafından

Yaşıtlarına göre iyi konuşmuyormuş. Yaşına göre normal konuşuyormuş. Düzelir inşallah düzelmezse dil terapistine bi götürün derim

önce (2 puan) tarafından

Sağol canım kendini çok güzel ifade eden bir çocuk özgüveni yüksek bu da insanların dikkatini çekti sanırım 

önce (136 puan) tarafından

Kekeleme zaman zaman oluyor. Kızımda da oluyordu şimdi 4 yaşinda bizim gibi konuşuyor. Sen kızınla konuşurken tane tane, konuş

+1 oy
önce (4,615 puan) tarafından

Bu yaşlarda kekeleme sorunu olabiliyor bazı çocuklarda. Zorlamazsanız düzeltip durmazsınız bikaç aya geçiyormuş galiba. Ama yine de iyi bi dr a gidin.

0 oy
önce (239 puan) tarafından

Anne babanın nazarı daha çok degermis. Maşallah anlattığın gibiyse nazariniz değmiş. Hem sizin hemde o ortamdakilerin. Dua oku. Süre oku. Ama doktorada bı götürün.

0 oy
önce (1,181 puan) tarafından

Nazar vardır dinde de geçer nazar değmiş 

0 oy
önce (3,349 puan) tarafından

Kekemelik donem donem oluyo da sadaja verin okuyun bolca nazzr erkilemistir tabi 

0 oy
önce (2,897 puan) tarafından

Nazar deveyi kazana,insanı mezara koyar derler. Erkek okuması çok kuvvetli. Babası okusun muhakkak. Benimde ikizlerin teki öyle. Eşimden habersiz dışarı bile çıksam anlıyor. Çocuğun aşırı bir derecede taşkınlığı,ağlaması oluyor. İkizi ondan çok daha güzel ama diğeri aşırı dilbaz ve beden dilini çok güzel kullanıyor diye heryerde popüler. Çok zor yani iyi bilirim

0 oy
önce (1,389 puan) tarafından

Psikiyatri, nöroloji ikisine de randevu al derhal. 

0 oy
önce (652 puan) tarafından

Psikiyatri pedagog napacak nazara çocuğa bol bol okuyun Allah yolunda temiz bir hocaya okutun çocuğu bu yaşta çocuğu psikiyatri hstasi ilan etmeyin 

0 oy
önce (54 puan) tarafından

Nazar olmuş canım kızım nazar ayetlerin sureleri falan oku istersen 

0 oy
önce (3,322 puan) tarafından

Bol bol nazar ayetleri ayetel kürsi ihlas nas felak okuyun kızın beş belli nazara gelmiş benimde kızım aynısı her ortamda bıcır bıcır konulur kendisini çok güzel ifade ederdi ortamlarda eve her dönüşümüzde okuyup üflüyordum nazar haktır okumayı ihmal etme birde artık kızımı tembihliyorum kimseyle kolay kolay konuşma diye kötü niyetli çok 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 132 göst.
0 oy
7 cevap 312 göst.
+2 oy
8 cevap 200 göst.
0 oy
7 cevap 192 göst.

Kategoriler

1,449,307 soru

23,802,746 cevap