0 oy
1,236 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlae sabah sabah sinirlerim bozuldu esım pandemı sureci ile ya klasik 1 aydır 1 gun çalıs bir gun izin yapıyorlar esnek mesai saatlerine dondu ler balkondaydım en ustekı komsu da markete gıtmıs napuyorsun dedı kahvaltı hazırlıyorum dedım esın evde heralde dedı evet dedım cok izin kullanıyor dedı bende bende esnek mesai de suan dedım bana ayın yarısı evde aldıgı para haram dedı bende gece gunduz nobet tutarken sorun yoktu dimi ama sukur helal pandemıden boyle darısı sıze dedım girdim ıcerıye ne kadar kendini bilmez insalar var anlamıyorum artık ben sanki keyfi kendi ayarlıyor kuralları 

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
******** vatanı mudafa eden bir insanın aldığı paraya nasıl haram der 
tarafından
Bu ilk degıl canim cok boyle laflar duyduk vız milletten onlara gore askerler hep rahat yatıyor
tarafından
O kıymetlisini rahat rahat cekyata devirsin diye uykusuz kalan millet erine laf ediyorlarya cidden ayar oluyorum boşver ** ürür kervan yürür de sinir oldum varya devlete askere polise laf edemezler keşke ben orda olsaydım ağzına kürekle vurdaydim
tarafından
Artık alıstık canım oyle deyince de parasını alıyor diyorlar herkes afkursunnn attırk valla bıraktım kendı halıne
tarafından
Boş boğaz alacak tabi örümcek zihniyetli bunlar
tarafından
Bedavaya yapacak heralde bacım onu istiyorlar onlar yatsın fosur fosur
-Reklam-
0 oy
(6,396 puan) tarafından
Atla bakiyim ordan gere düsünce senden iyi ses gelir cünki bossun deseydin ☺ cinnet sebebiler 
tarafından
Kapattım kapıyı pat diye kaldı orta da asalajk:)
(6,396 puan) tarafından
Saniyorlar ki askerler rahat en rezil onlar aslinda benim kardesim uzman kendi gitti parasini aliyor diorlar o askerler olmasa gotlerinde donlari kalmayacak haberleri yk oohhh iyi hapmisin canm☺
tarafından
Herkes parası iyi para ıcın yapıyor sanıyorlar canım ama ıcı ne yazıkkı oule degıl neler oluyor neler
(6,396 puan) tarafından
Aynn oyle canim malesfki enbesillere bunu anlatmak cok zor cok
tarafından
Hemde cok zor canim cok
0 oy
(188 puan) tarafından
Sizin paranız onu neden bu kadar germiş ne kadar gereksiz insanlar ya sende çok güzel ağzının payını vermişsin helal sana kız :-)
tarafından
Beraber Yıyoruz canım o alıyor ya benım evimin herseyın sankı :)
0 oy
(13,437 puan) tarafından
Kız ne kadardir orda oturuyosunki
tarafından
2 sene olcak canım
(13,437 puan) tarafından
Benimde 1.5 sene oldu ben kimseyi tanimiyorum :D ondan sordum uzun zamandirmi oturuyosun diye. Bi karsimdakine meraba meraba
tarafından
Yonetıcı aynı zaman da bunlar canım mecbur tanıyorum
0 oy
(505 puan) tarafından
Napsin adam kimsenin çalışmadığı yerde gidip bekçilik mi yapsın sirf sen helal olduğunu düşün diye derdim ben olsam böyle insanlari tutmayın hayatınızda ya komşuluğu batsın 
tarafından
Canim bu gelen emır bize esım asker corona cıkınca tabur da bu sekıl oldu keyfi de degıl yanı. Ben muhattap olmuyorum canım
(505 puan) tarafından
Canım mesleği ne olursa olsun bı karar alındıysa mecbur uyulur sanki bugüne kadar o mu gitmiş çalışmış eşinin yerinde ondan mı öğreneceksiniz çalışmayı evde kalmayı çok sinirleniyorum böyle boş konuşan insanlara ya işsiz güçsüz kimin canını sıksam diye bekliyorlar resmen hiç yüz verme
tarafından
Valla resmen oyle canım sonucta kafasına gore gıtmemezlılık yapmıyor kımse
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Kocanımı gözetliyomuş ******** ne fesat insanlar var uğraşacak adam arıyorlar musallat bunlar Allah uzak etsin hiç muattap olma iyi yapıştırmışsın cevabıda gerizekalı ya 
tarafından
Araba garaj da mı ona bakıp duruyor herhalde camım
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Gerizekali bos bogaz insanlar
tarafından
Asırı bos asırı canım
0 oy
(20 puan) tarafından
Kendi cebinden veriyor sanki sala.k ya   haramı helali ne cok  bilirler  işlerine  geldiği gibi yaşıyorlar .  Haram maram değil  benim eşim molla  medresede onlardada  belli haftalarda  çalışmadıkları oluyor ne  haramı ya :D  böylesi kendine güldürür zsadece
tarafından
O ötsun kuzum Bız eminiz sukur
(20 puan) tarafından
Aynen öyle sizde o haram dediği parayı bi güzel ye yada birikim yap çatırtısını duyucaksın harammıs ne kadar düşündüyse kocanın parasını
tarafından
Allah akıl versin canim ne dıyım kısknaclık tamanen bunlar
0 oy
(10,885 puan) tarafından
Bu kurali devlet koymyssa niye harammis asker değilmi eşin vatanı beklemiyomu anasının sütü gibi helal ki onu dert ed cegine vaskalarin yediği harami dert etsin kendine
tarafından
Ben cok yalnız kaldım canım hıc de sesim cıkmadı sımdı boyle oldu diye kimse haram diyemez o ötsun dursun
(10,885 puan) tarafından
Aynen öyle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 667 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 307 göst.
13 Nisan 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 722 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sudemm (69 puan) tarafından soruldu