+2 oy
295 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar işte dun dedim ya bir komşu kahveye çağırdı diğeri de geldi sonra neyse gelen ev sahibine ya sen günlük kahve dozumu veriyorsun dedi sonra da herkesle kahve içilmez sohbet edilmez dimi dedi bana baktı sen bizi çok cagirmiyorsun diyor bende ben pek sohbet edecek zamanım yok dedim yani cik gel biz gelelim dünde akşam ordaydi her an gelmek sen önce konuşmayı öğren numarasını da sildim zaten fazla samimiyete gerek var mu ki hoşuma gitmedi kadın mesafeee 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Ağzı gevşek heralde böylelerle arldslik kurulmaz 

tarafından

Sildim zaten onu eğleyemem 

-Reklam-
+1 oy
(2,514 puan) tarafından

Böyle insanlara gıcık olurum çağırmam. 

tarafından

Evet ben çocuğuma zor bakıyorum valla boş vaktim yok 

+1 oy
(8,925 puan) tarafından

Kendisi davet ediyormu peki gidip gidip davet etmemek olmaz bizde komşularımla samimiyiz çok şükür hesapçı insanlar değiller 

tarafından

Gel falan dedi ama ben gitmdim çok 

0 oy
(14,867 puan) tarafından

Ama biri seni çağırıyorsa seninde davet etmen gerekmez mi altı üstü kahve tabiki söylediği çok yanlış ama beni davet ediyorlarsa bende ederim ya da ben davet etmemek için gitmem o davete 

tarafından

İlk o bana geldi sonra cagirmadilar başka birinde gördü bana geldi zaten ki o lafı diyecek kadarda samimi değiliz bile yeni tanıştık falan gibi düşün 

0 oy
(923 puan) tarafından

Sen önce konuşmayı öğren diye o sana mı dedi

0 oy
(4,053 puan) tarafından

Hergun milletin evine gitmek nedir ya hu, insanda biraz utanma olur. Bosver iui etmissin mesafe iyidir

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 337 göst.
0 oy
21 cevap 408 göst.
29 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde MARMELAT -_- (763 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
9 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Heidi nin koylusu (3,425 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 489 göst.

Kategoriler

1,452,785 soru

23,849,304 cevap

319,810 kullanıcı

...