0 oy
166 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (191 puan) tarafından
Kizlar bugün menüde tarhana çorbası varda nasıl yapabilirim ilk defa yapacam

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Once tarhanayı ıslıyorum. Yağını koyup kıymayı kavuruyorum sonra yarım yemek kaşığı da salça ekliyorum biraz da öyle kavuruyorum. Soğuk su ekliyorum sonra isladigim tarhanayı da ekliyorum kaynayana kadar karistiriyorum kaynayınca altını kısıp 5 dk kadar pişiriyorum bu kadar
(191 puan) tarafından
Biz iki kişiyiz ne kadar koymam gerekiyir tarhana
tarafından
2 kaşık yeterli olur sanırım bi de çok su koyma çok duru olur
(191 puan) tarafından
Ne kadar koysam
tarafından
Orta boy tencereyle yapacaksan yarısından az koy zaten tarhanayı isliyoruz ya oradan da su geliyor koyu olursa kaynar su ekleyip kıvamını ayarlayabilirsin
(191 puan) tarafından
Salça koymasam olur mu kaynanam hiç salça koymazdi ama bide sarımsak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Önce tereyağ ve 1 diş sarımsak doğrayıp hafif kavuruyorum sonra bir yemek kaşığı salçayla birlikte kavuruyorum sonra 3 yemek kaşığı tarhanası koyup şöyle bir çeviriyorum sonra yavaş yavaş su ilave ediyorum topaklanmaması için bol bol karıştırıyorum yarım tablet et suyu koyuyorum dolapta normal kaynattigin et suyu varsa oda olabilir bı 10 dk kaynatıyorum sonra içine beyaz peynir doğrayıp yiyoruz muhteşem oluyor 
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Tereyağı sıvı yağ tencereye koyuyorum üzerine az domates sosu biraz salça kavuşuyorum biraz kavrulduktan sonra toz tarhanadan kokuyorum az da o kavruluyo üzerine su ve tuz pişmesine yakın sut ilave ediyorum 1 bardak baya efsane olur tarhanam

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 491 göst.
0 oy
13 cevap 233 göst.
15 Kasım 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
12 Ağustos 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 302 göst.
3 Temmuz 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Tunanin annesi (549 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,164 soru

24,068,477 cevap

330,500 kullanıcı

...