0 oy
344 göst.
Diğer kategorisinde (990 puan) tarafından
En basiti sabah ki ölüm  olayı kaynanasını anlatıyor ona beddua yok kocaisna beddua kızlar ilişkiler çift taraflıdır aldtamak dayak şiddet harici onlarda bence kimse yalan söylemez ki söylesede şiddet hiç bir zaman kabul edilemez,  3.sahis olarak biz sadece yorum yapabiliriz .oda bir vebal sorsan oda belki bunun için ne diyecek ben söyleyim de ki hoş kocası mesela aldatıyor affediyor biz sınır olduğumuz ve küfür ettiğimizde  kaliyoruz

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla çok haklısın bundan sonra kimsenin işine karismicam yani tövbe tövbe kadının kaynanasınada bir sürü beddua ettim o üzüntüyle içim acıdı yani Allah affetsin bizim bir suçumuz yok günahımız onun boynuna 
(1,515 puan) tarafından
O yalani yazan ne kadar gaddarmis burada o kadar hamile var lohusa var insan hic tanimadigi bilmedigi kisiye de uzulebiliyor aksama kadar aklimdan cikmadi ya , yazanin insafi kalbi akli mantigi yokmus vallaha daha da ne deyim
tarafından
Kız o kadar üzüldüm ki bide diğer postlarina baktım kaynanasinin yaptıklarından falan bahsetmiş içim sızladı ağladım yani ne hakkı var bunu yaşatmaya demek ki cahil cahil işler yapıyor milleti sinirlendiriyor ki kaynanası kocası laf söylüyor buna sürekli böyle şeymi olur ya artık nasıl ilgisiz kaldıysa ölüm yalanı uydurup milletin ilgisiyle kendini tatmin etti hepimizi eena.yi yerine koydu ayıp yani ya
(1,515 puan) tarafından
Bu kadar insanin vebaline girdi ama canim dedigin gibi cahillik , Allah affetsin vallahi o kadar hamileyi lohusayi emzikli anneleri uzdugu icin
tarafından
Aynen öyle valla sevindim yaşamasına bebeği vardı çünkü ama böyle bişey yapmasına çok sinirlendim gerizek.alı
-Reklam-
0 oy
(1,803 puan) tarafından
Bu kadar insani kekledi biri sabah sabah ya ne üzüldüydum varya
0 oy
(1,475 puan) tarafından
Aynen oyle cnm ağzı olan konusuyo cuvaldizi kendine iğneyi baskasina batir derler
0 oy
(34,565 puan) tarafından

Allah ıslah etsin ya

0 oy
tarafından
Hiç bir şekilde beddua edilmemesi taraftarıyım. Sinirliydim vs gibi bahanelere de aldanmıyorum. Sinirliysem oturur düşünür sonuç olarak ne yapmam gerektiğini düşünürüm. Olması gerektiği gibi.
0 oy
tarafından

DÖKTÜĞÜM GÖZ YAŞLARIMIN HESABINI SORSUN ALLAH BURDA BİTTİM AĞLAMAKDAN ÇOCUĞUN FOTOSUNA BAKIP BAKIP ANASIZ KALDI YAVRUCAK DEDİM 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 656 göst.
23 Mayıs 2026 Diğer kategorisinde Kizkiza (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 182 göst.
12 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bambam (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 300 göst.
+3 oy
10 cevap 641 göst.
30 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Nisanu (277 puan) tarafından soruldu