0 oy
381 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Bugün biri buradan Bellona marka koltuk takımı atıp çok Uygun fiyatları deyince bakayım dedim çünkü 3 ay önce Bellonadan aldım koltuk takımımi bayan öyle deyince aha dedim az daha bekleyeydin yedin kazığı dedim neyse sonra sitesine bir baktım ki benim 9.500 a aldığım koltuk takımı olmuş 11.500 bunun neresi kampanya anlamadım diğer koltuk takımımi kesmiştim illa yorum da yazan olur eşime dedim iyi bari tam zamanında yırtmışsın dedi:D

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
İndirim değil bindirim yapıyolar canım malesef
tarafından
Valla öyle bacı ya
-Reklam-
0 oy
(6,849 puan) tarafından
Aralık ayında mobilyaya zam geldi cnm. Babam mobilyacı. Abimde kız isteme oldu hemen mobilya beğenip taksitle ödemeye başladılar hem borçsuz evlenirler hemde zam gelecek diye erken davrandik
tarafından
Bilmiyordum ama çok ya 2000 ne demek valla iyi ki kesmişim üzülmüştüm zamansız kestim diye
(6,849 puan) tarafından
Neye zam gelmedimi yavrum kaşıkla verip kepçeyle aliyo bu devlet. İşçi yi deslektedigim kdr iş vereni de destekliyorum sadece maaşla sıkıntısı bitmiyor ki SGK vergi stopaj bı sürü masraf.  Çark zorla dönüyor . Rabbim kimseyi zorda bırakmasın çok zor gerçekten
0 oy
tarafından

Bi dedasinda Laleli diye bi marka vardi bas bas bagirdilar indirim indirim. Ohoo neler aldim neler derken, çarşida hepsi sudan ucuzdu ayni kalite :'( 

tarafından
İşte kampanya kelimesi takıyorlar sadece ben iyi ki o zaman kesmişim valla :D
0 oy
(163,568 puan) tarafından
Kiz hep ayni numara basiyolar zammi snr biraz taksit 3 .5 ay ödeme yok falan filan göz boyayip satiyolar

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 176 göst.
+2 oy
10 cevap 325 göst.
0 oy
24 cevap 712 göst.
0 oy
20 cevap 967 göst.
8 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,454 soru

24,183,834 cevap

336,497 kullanıcı

...