Kızım 5 yaşında parka çıkarız hergun standart bugün de çıktık bizim mahallede büyük bir park var oyuncak parkur alanı spor aleti seçeneği çok ..neyse kız oynadı bı arkadaş da buldu ordan parkur alanı olur ya onun kenarında kızlı erkekli taş çatlasın 13 14 yaşında oturuyorlar tam böyle parkur a dayanacak şekilde
Benim kızla arkadaş edindiği kız oynuyor bizde annesiyle bankta oturuyoruz kızlar parkur çevresinde geçiyor tırmanma vs geçtiler onların olduğu kısımda da file var altında da basamak tırmanma yerini yaptılar basamaga bascak kızin biri de dayanmış döndü benim kıza ne oynuyorsunuz burda tepemizde diye cemkirdi oynucak yer mi yok dedi ondan sonra eliyle itti bacağını bı görürsün kan beynime sıçradı
bana bak dedim oraya gelirsem fena yaparım ne diye çocukların oyun alanında oynuyorsunuz anam bacak kadar boyuyla diklendi neymiş orası oturma bankiymis .. orda oynamasınmis sen ne saçmalıyorsun ya çok oturmak istiyorsun banka geç çime yayil dedim geçmeyin burdan dedi bağırdı benim bı gelirsem oraya fena olur dedim
Sen bana cevap veremezsin terbiyesiz kadın dedi
Bana bak cevap vermekle kalmam bı daha ses edersen gelir oraya yolarim seni dön önüne terbiyesiz dedim ayağa kalktım
Söylendi söylendi kalktı gitti
Yemin ederim şimdiki gençler ne ar biliyor ne terbiye