+2 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (6,695 puan) tarafından

Kızım 5 yaşında parka çıkarız hergun standart bugün de çıktık bizim mahallede büyük bir park var oyuncak parkur alanı spor aleti seçeneği çok ..neyse kız oynadı bı arkadaş da buldu ordan parkur alanı olur ya onun kenarında kızlı erkekli taş çatlasın 13 14 yaşında oturuyorlar tam böyle parkur a dayanacak şekilde 

Benim kızla arkadaş edindiği kız oynuyor bizde annesiyle bankta oturuyoruz kızlar parkur çevresinde  geçiyor tırmanma vs geçtiler  onların olduğu kısımda da file var altında da basamak tırmanma yerini yaptılar basamaga bascak kızin biri de  dayanmış döndü benim kıza ne oynuyorsunuz burda tepemizde diye cemkirdi oynucak yer mi yok dedi ondan sonra eliyle itti bacağını bı görürsün kan beynime sıçradı

bana bak dedim oraya gelirsem fena yaparım ne diye çocukların oyun alanında oynuyorsunuz anam bacak kadar boyuyla diklendi  neymiş orası oturma bankiymis .. orda oynamasınmis sen ne saçmalıyorsun ya çok oturmak istiyorsun banka geç çime yayil dedim geçmeyin burdan dedi bağırdı benim bı gelirsem oraya fena olur dedim 

Sen bana cevap veremezsin terbiyesiz kadın dedi 

Bana bak cevap vermekle kalmam bı daha ses edersen gelir oraya yolarim seni dön önüne terbiyesiz dedim ayağa kalktım 

Söylendi söylendi kalktı gitti 

Yemin ederim şimdiki gençler ne ar biliyor ne terbiye 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Cocuklar evin aynasi işte belli ki kavga gurultu saygisiz bir ortamda buyumus cocuk

Sana hak veremedim siddete meyletmişsin sende karsindaki cocuk sonuc olarak kizi orada o sekil konusurken tutup ailesini cagirmasini isterdim herhalde ailesiyle muhattap olmak gelirdi aklima.

(6,695 puan) tarafından

Eminim ki ailesi orda değildi arkadaş grubu belli ki hepsi okuldan tanıyor birbirini ..benim çocuğuma o şekil davranıp üstüne bide bana diklenen birine kibar olamam malesef dua etsin gidip de canını yakmadigima ne demek çocuğumu ayağına vurup kızmak kim oluyor o 

(1,445 puan) tarafından

Şimdiki 13 14 yaşındakiler çocuk değil canım cazgır o yüzden hakedene hak ettiği gibi davranacaksın 

(6,695 puan) tarafından

Yemjn ederim öyle kız görsen hareketleri utanmasa kavagaya gelcekler bana sussam üstüme yurucek

-Reklam-
+1 oy
(915 puan) tarafından

Bi çocukla bu şekilde münakaşaya girmem. Kızım oynuyorsa oynarken başında beklerim olabilecek her türlü aksiliğe müdahale ederim. Kızıma ses yükseltme sert bakış hele hele vurma gibi şeylere müsade etmem. Taş çatlasın 13-14 dediğiniz yaş bugün ergen denilen bir yaş. Bu yaş grubu ailede gördüğünü değil büyüme kendini ıspatlama davranışlarını taşır. Evet doğru mu hayır değil. Hangimiz geçmedik peki bu yollardan? Şahsım adına hırçın dünyaya kafa tutabileceğini düşünen bir ergendim.

(6,695 puan) tarafından
+1

Eğer ki benim occuguma vurup kızıyorsa girerim kusura bakmasın kimse . Başta bende ses etmedim dik dik bakıp kendi aralarında konuşup terbiyesiz kadın dediler bide kalkmış hepsi çocukların üstüne yürüyor bağırıyor başka yerde oynayın diye . 

Terbiyesizlikle ergenlik aynı şey değil malesef bende ergen oldum ama kalkıp da kendimden büyüğe diklenerek artistlik yapmadım kusura bakmasın dua etsin canını yakmadim 

(915 puan) tarafından

Ben çocuğuma vurulmasına müsade etmem yalnız bunu belirttim. Bilmiyorum o yaş grubunda çocuğum yok şuan parkta o nerde ben orda gezdiğimiz için kimse böyle bi hamlede bulunamaz.

Ergenlik kısmını başlığa ithafen yazdım. Bunun aile eğitiminden ziyade geçiş dönemi olabileceğini belirttim. Çok korkarım büyük konuşmaktan anneyiz ama bir yere kadar varız. Sakin, huzurlu, mutlu, saygılı, özgüvenli bir birey olması için çok mücadele ediyoruz. Geçen gün 19 aylık kızım, iki liseli kızın kavgasında hayva.n kelimesini duyunca tekrar etti. Bizim ağzımızdan çıkmaz bu kelime ama kızımın şuan dağarcığında var. Bu benim terbiye edememem değil malesef. 

(6,695 puan) tarafından
+1

Ama o yastakj bir kız çocuğu terbiye edilir malesef. Vurulma üzerine zaten ayağa kalktım özür dileyecegi yere hala arkasından bağırıyor bende getirme beni oraya dedim hala dikleniyor 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
0 oy
24 cevap 601 göst.
0 oy
5 cevap 200 göst.

Kategoriler

1,467,309 soru

24,042,852 cevap

329,212 kullanıcı

...