0 oy
307 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kizlar. 

Bana boyle cildime bakabilecegim guzel urunler onerirmisiniz? Cilt bakim urunleri sac bakim urunleri.

Bide lazere gidip tamamen kurtulup suana kadar lazerden sonra suana kadar hic birseyle kil tuy almayan var mi? 

Dogumdan sonra kendimi spora ve bakima vermek istiyorum. 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ben sadece yüzümü yikarim:D

tarafından
Off Allah canini almasin :D sjsjjss
Ben hamilelikten once sporla cok ugrastim ama simdi dogurup ikisine de yonelcem :D sjsjs tabi bi sure toparlanmaliyiz bebislerle
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben bunları kullanıyorum ayriyeten temizleyici jel köpük falan var himalaya diadermine forever cilt temizleme aleti kullanıyorum 

image

image

tarafından
Ekran aldkm canim cok soal bu kremler ne nemlendirici mi
tarafından
Licape hem güneş koruyucu hem nemlendrici hem beyazlatici hemde leke giderici krem:)

Diğeri gece kremi netten bakarsan daha iyi anlarsın
tarafından
Haa anladim tamam kuzum hepsinden alcam ya ise yaradi mi peki
0 oy
tarafından

Bende yeni yeni merak etmeye başladım bu yüz bakım şeylerini

Mesela burnumun yanı kabuk kabul oluyor bepanthol el ve yüz kremi aldım sürüyorum ama yine oldu :-/
Göz  çevresi kırışıklığı için bişeyler arıyorum
Eşim lazer epilasyon cihazı almıştı baya önce. Hiç kullanmadım daha. Yeni başlıycam kullanmaya Philips marka
tarafından
Yuh meeel lazer aletin var ve sen kullanmadin hee :D ben de olcak ki ohooo :D
tarafından
Kız emzirirken kullanmasın demişler 5 buçuk ay oldu fırsat olmadı işte bu hafta başlıycam denemeye
tarafından
Ha ay dogruu emziriyorsan koltuk altina kullanma sakin
tarafından
5 buçuk aydır emmiyor artık mama ve ek gıda alıyor. Koltuk altına zaten kullanmam eldivenle alıyorum sayılı var. Bacaklarımı eldivenle alıyorum Bi özel bölgeye lazımdı ona deniycem işte
tarafından
Hepsini al gitsin kiz kurtul kokten
tarafından
Eldiven hepsinden etkili bakma. Ama  dayanamıyorum Bi tarafıma :D çok acıtıyor. Koltuk altında tek tük kaldı o derece azaltıyor
tarafından
Ay onu deneyim ya bende azalsn en azindan sert cikmasin
tarafından
Valla tavsiye ederim çok ciddi işe yarıyor iyice büyümeden al kılları bende aleti deniycem bakalım :)
tarafından
Tmm cnm tesekkur ettim dene yaz bana :)  
Uyuttunmu bebikini
tarafından
Valla zar zor uyudu bende şimdi geldim yatağıma
tarafından
Darisi bize amin amin amin
tarafından
Gece 3 de uyanıyor sabah 7 de uyuyor :(
tarafından
Oyy cok zor yaa :'(
tarafından
O yüzden şimdi uyuyacam ki gece kalkabileyim :(
tarafından
Yat yat iyi geceler sana nobete kalkcaksn
(45 puan) tarafından
Burnunun kenarları kabuk kabuk oluyosa egzama vardır muhakkak aynı sefanın bi kıremi var onu kullan benimde öyle oluyodu yüzümde kabuklanmalar oldu kozmetikçiden aynı sefanın kıremini kullandım geçti
tarafından
Egzama oldu baya bi kötü oldu hemde.. Eşimin halası var okuyunca iyi geliyor. Yüzüm kıp kırmızı ydı ve kabuklar şaha kalkmıştı halaya dedim okusun diye. Nazar olunca öylr oluyor dedi ve gerçekten geçti neredeyse çok az bişey kaldı   dediğiniz kremi deniycem. Teşekkür ederim
(45 puan) tarafından
Rica ederim cnm

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 584 göst.
12 Mart 2020 Güzellik-Bakım kategorisinde Mercimekinannesi (421 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 590 göst.
30 Ağustos 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Pinkfloyd (822 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 249 göst.
0 oy
7 cevap 166 göst.

Kategoriler

1,474,022 soru

24,133,319 cevap

334,176 kullanıcı

...