+1 oy
361 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (95 puan) tarafından

Kızlar bir önceki postumu okuyanlar bilir oğlum otizm spektrum tanısı almıştı bu hafta içi eğitimleri başlıyor Instagram sayfasında Gülistan özarpacı diye bir bayan var çocucuğunu otizimden kurtarmış bir anne size kombinasyon öneriyor yalnız baya pahalı bu ürünler ve demin onu dinlerken çok ağladım siz bu bayanı biliyor musunuz çocuğun zihnini vucdun daki mikropları öldürmeden eğitimler bir işe yaramaz diyor ne olur bana bir akıl verin bu önerdiklerini alacak gücüm yok eğitimlere başlıyorum fazladan özel dersde aldıracağım kurumun önerdiği şekilde ama bunları duyduyca kafayı yicek gibi oluyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,142 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Dediginiz kişiyi bilmiyorum ama lütfen inanmayın her okuduğunuza çünkü sizin durumunuzdaki aileler çocuğu için her şeyi yapmaya hazır olduğundan karşısına kötü insanlar daha çok çıkıp hayal satıyor. Benim arkadaşımın oğlu da otizmli ve sırf onun tedavisi için bir ev parası harcadık dedi. Doktorlardan bile onlara bitkisel karışım diye çok pahalı şeyler satanlar olmuş. Otizmin de çeşitleri var kimisi çok sınırda olduğu için eğitim bile yeterli gelebilir ama bence karışım, takviye tarzındaki şeylere pek inanmayın.

(95 puan) tarafından

Çok araştırdım o kadar şey okudum bunları da duyunca çok üzülüyorum peki arkadaşınızın oğlunun durumu nasıl

(3,142 puan) tarafından

Oğlu su an 10 yaşında. Yüzme, piyano kurslarına gidiyor. Ama konuşması hiç yokmus. Onun için de dil terapisine gidiyor, kelime kelime konuşuyor. 

-Reklam-
+1 oy
(5,782 puan) tarafından

İnanma öyle insanlara, bir doktor bi profesör bile görmüyor mu onun yaptıklarını. İze yarasa onlar yapmaz mı sanıyorsun. Boşuna kendine acı çektirme,bütün ilgini odasını çocuğuna ver.

(95 puan) tarafından

Veriyoruz inanın elimden geleni yapıyorum üzülüyorum işte

+1 oy
(4,767 puan) tarafından

Sosyal medyada ki insanlara inanma. İnternet üzerinden tedavi yöntemi araştırma . Doktorunun ve eğitim merkezinin söyledikleri dışına çıkma.

(95 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

+1 oy
(821 puan) tarafından

Otizmden kurtulma diye birşey söz konusu değil lütfen umut tacirlerinin yalanlarına kanıp hayatınızı zindan etmeyin kendinize yaşadıgım ülkede otizm bağırsak ilişkisi alanında çalışmalardan olumlu sonuçlar alındı dünyadaki etkisi nedir ne değildir tam bilgi sahibi değilim bununla ilgili Türkçe kitaplar görmüştüm zamanında googleden bulup bakıp inceleyebilirsiniz

(95 puan) tarafından

Teşekkür ederim araştırıp bakacağım 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 357 göst.
0 oy
4 cevap 136 göst.
30 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Heidi nin koylusu (3,613 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 228 göst.

Kategoriler

1,476,538 soru

24,170,954 cevap

335,854 kullanıcı

...