Varlık içinde yaşayan yokluğu bilemez insanlar burdan ihtiyacı olduğunu söyleyince ya dilenci olur ya yalancı hayat ne garip dimi
Arkadaşlar ahpap gıda yardımı veriyor deniz feneri belediye bez ve gıda veriyor Kızılay gıda yardımı veriyor cimer 3 ayda bir 500 TL veriyor bilginiz olsun misal İstanbul gibi yerde yağ çay almış başını gidiyor kira fatura bez mama eğitim masrafları derken nasıl yertsiin tek maaş kaç gün önce post açmıştım miğde ağrısından hastanelik oldum diye doktora gitdim stresten ve vücudun vitaminsiz kalmış kırmızı et balık bol bol sebze meyve ye diyor misal halime şükür ediyorum elhamdülillah ama bu zamanda bunlar mümkün mü rabbim zam üstüne zam yapanlardan sorsun hesabını size yemin ederim ki geçen gün dolabımda bir paket zeytinden başka bişey yoktu onuda belediye almıştı açtım kahvaltıda oda küflü çöpe Atdım eşimin maaş almasına 2 hafta vardı tabi gün geldi seviniyoruz maaş alacak iş yeri sahibi 1 değil 5 ne atdı maaşı lütfen kimseyi yadirgamayın tek maaşla ev zor dönüyor eşim borç aldı gidip eve biseyler aldık çok şükür ve dolabı açıp açıp ne kadar mutlu oluyorduk çocuklar gibi inanın ve oğlum zenginiz diyordu amacım asla acındırmak değil elhamdülillah bu güne şükür her dar günün ömrü kısadır biliyorum migdem yeni yeni iylesiyor ve ben anladım ki stresin ve sağlıklı beslenmenin hayatımızda büyük rolü vardır Mesela ben bunları bura hariç hiç kimseye demiyorum anne çevre vs insan utanıyor hâliyle
Ahhh ahhh .......
1,486,269 soru
24,298,774 cevap
343,932 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın