0 oy
817 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Varlık içinde yaşayan yokluğu bilemez  insanlar burdan ihtiyacı olduğunu söyleyince ya dilenci olur ya yalancı hayat ne garip dimi 

Arkadaşlar ahpap gıda yardımı veriyor deniz feneri belediye bez ve gıda veriyor Kızılay gıda yardımı veriyor cimer 3 ayda bir 500 TL veriyor bilginiz olsun misal İstanbul gibi yerde yağ çay almış başını gidiyor kira fatura bez mama  eğitim masrafları derken nasıl yertsiin tek maaş kaç gün önce post açmıştım miğde ağrısından hastanelik oldum diye doktora gitdim stresten ve vücudun vitaminsiz kalmış kırmızı et balık  bol bol sebze meyve ye diyor misal halime şükür ediyorum elhamdülillah ama bu zamanda bunlar mümkün mü rabbim zam üstüne zam yapanlardan sorsun hesabını size yemin ederim ki geçen gün dolabımda bir paket zeytinden başka bişey yoktu onuda belediye almıştı açtım kahvaltıda oda küflü çöpe Atdım eşimin maaş almasına 2 hafta vardı tabi gün geldi seviniyoruz maaş alacak iş yeri sahibi 1 değil 5 ne atdı maaşı lütfen kimseyi yadirgamayın tek maaşla ev zor dönüyor eşim borç aldı gidip eve biseyler aldık çok şükür ve dolabı açıp açıp ne kadar mutlu oluyorduk çocuklar gibi inanın ve oğlum zenginiz :) diyordu  amacım asla acındırmak değil elhamdülillah bu güne şükür her dar günün ömrü kısadır biliyorum migdem yeni yeni iylesiyor ve ben anladım ki stresin ve sağlıklı beslenmenin hayatımızda büyük rolü vardır  Mesela ben bunları bura hariç hiç kimseye demiyorum anne çevre vs insan utanıyor hâliyle

13 Cevaplar

+1 oy
(1,150 puan) tarafından
Vallaha benm evi görseniz temizleyesiniz gelmez her yer heryerde yer yok bişeyleri düzeyim eşyalarımın hepsi 5. El tv bozuldu ekran küçücük oldu. Ne bilim her yer karınca ne kadar temizlesemde. Yemek yemek istemiyom bu evde sümüklü böcek kimi zaman dezgaha çıkıyor. Sinir krizi geçiriyom oturuyom ağlıyom. Banyo tuvalet içler acısı. Kiradayız. Hamam böceklerini söylemiyom bile. Ev de yıkılıyor yavaş yavaş. Eski rum evler.  Ama ben evsiz kaldığım zamanlarda oldu kaynanamlara gitmiştim. Hepsine şükrediyom. Yememiz içmemiz idare eder her gün yemek pişiyor şükür. 
tarafından
Allah yardımcın olsun gerekli yerlere başvurun derim
(1,150 puan) tarafından
Amaaan gerekli yer bize çıkmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ahhh ahhh :(....... 

tarafından
Benzerini yaşadım o yüzden öyle dedim. Bizde kaç ay arkadaşlarının ve çevrenin verdiği fitre ile geçim yaptık. Yakın zamanda kuzeninden borç istedi .
tarafından
Çok zor ya gerçekten  çok şükür öyle böyle dönüyor carkımız ama bazen takılıyor
tarafından
İşte takıldığı anlarda düşünmekten deli oluyorsun işin içinden çıkmadığında hasta oluyorsun
tarafından
Evet migdemden kıvrandim vallahi raylar oturunca biraz duzeldim demek stresten olmuştu
tarafından
Evet o çok etkiliyor. Hatta bağırsakların tembelleşir kirlenir omuriliğin ağrır.. Hep stres sebebi
0 oy
(3,238 puan) tarafından
Doktor herhalde kendileri gibi 15 20 milyar maaş alıyoruz sanıyor Elimde olsa herkese yardım etmek isterim ama yok işte her halimize binlerce kez şükür olsun 
tarafından
Amacım yardım istemek değil allah razı olsun yanibdemem o ki 2021 de bile sefalet içinde yaşayan binlerce insan var İstanbul'da
(3,238 puan) tarafından
Anladım canım düzen o kadar kötü ki hiç hak hukuk adalet yok maaş zam konularında diyorum rabbim herkese bereketli kazançlar versin asgari ücretle herkesin her şeyi alması bekleniyor asgari ücretle geçinin halinden şikâyetçi değil ama 25 milyar alan milletvekili yetmiyor diye ortalıklarda yırtınıyor rabbim hiçbirine yetirmesin hepsinden dert olsun çıksın o yedikleri içtikleri
tarafından
Aynen öyle valla amin inşallah haklısınız
0 oy
tarafından
Orası öyle ama sosyal medya denen şey çok kötü daha geçen haberlere cıktı kadın paramız yok çocuklar aç diye evi çekiyor 1 ay sonra para bizde şarkısı ile dans ediyo kocası da paraları saçıyor devir çok kötü biz iyi niyetli olabiliriz belki ama karsimiz da ki olmaya bilir Allah bilir orasını 
tarafından
AA evet bende gördüm pislikler haram zıkkım olsun ya ne kadar ayıp hiç utanmada yok milletin parasıyla keyif yapıyor
0 oy
(800 puan) tarafından
Rabbim yardım etsin değil birsen herkes zamdan illallah ediyor Rabbim beterinden korusun 
tarafından
Amin çok koruyoruz valla kıtlık gelecek deniliyor yalan gerçek bilmiyorum
0 oy
(1,795 puan) tarafından
Cimer nasıl 3 ayda bir 500 veriyor Cnm ? Bilgilendirir msn ?
tarafından
Durumu olmayanlara 3 ayda bir aile yardımı başvuruyoruz cimerden
(1,795 puan) tarafından
Anladm Cnm sagol
0 oy
(6,313 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm o gunu de post açmştin bnde başvuru yaptm inşşalah çıkar bu arada cimere yapamıyorum bi turlu başvuru yaa 
(6,313 puan) tarafından
Sosyal hizmetler başvurdım ALLAH razı olsun inşşalah yaa:) ♥️♥️
tarafından
Cümlemizden:)
(6,313 puan) tarafından
Cnm peki hani geçen dedın yaa agev bide sed vardı ben ıkısıne başvurumu yaptm hani nasl sorgulayacz
tarafından
Sorgulama yok onlar kendileri dönüş yapacaklar
(6,313 puan) tarafından
Tmm cnm çok teşekkür ederim
0 oy
(53,796 puan) tarafından
kimse kimseyi kucumsemiyor buradakilerin çoğuda bolluk icinde yasamiyor buraya yardim icin yazinca illa yardim gelecek gozuyle bakiyorlar guvenmem diyenide merhametsiz ilan ediyorlar Allah kimseyi kimsenin eline dusurmesin herkesin yuvasina saglik bereket versin dolabim bos olsa burdan hic tanimadigim birinden isteyene kadar anneme kayinvalideme giderim once birinci cevremden baslarim 
tarafından
Doğrudur yardım edin demiyorum zaten bazıları kırıcı oluyor biraz daha dikkatli ola biliriz yardım edip etmemek herkesin kendi kararı zaten kimse kimseye zorla yardımda bulunuyor ki farkındaysanız kurumları yazdım yardım vs için ihtiyacı olan alsın benim gibi
(53,796 puan) tarafından
senin icin demedim ben genel dedim zor bir donemden geciyoruz yarin ne olacağımız belli değil is yok insan cok. Allah herkese kolaylik versin
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(8,060 puan) tarafından
Bir yudum su bulamayan çocuklar bu dünyada. Balığımız etimiz eksik oluversin 
tarafından
Doğrudur su bulamayanlar insanlar var bunun için biz değil devletleri utansın.
0 oy
(4,649 puan) tarafından
Rabb'im yardımcımız olsun keşke benim elimde olsa ben ihtiyacı olan herkese yardım etsem biz de maaş da yok Allah razı olsun birileri yardım etmese napicaz bilmiyorum :(
tarafından
Yazdığım yerlere başvur
(4,649 puan) tarafından
Ahbab a başvurmaya çalıştım olmadı bana yardımcı olur musun lütfen
tarafından
Önce üye ol ahpapa sonra başvur gerekli evrakları e devletden indirip yükle ve ne istiyorsa bire bir yap onayla
0 oy
tarafından
Rabbim fakir fukaranın yardımcısı olsun inşallah amin çok çektim yokluktan çok iyi anlıyorum ve hep diyorum inşallah çok zengin olur gece gündüz fakire yardım ederim diyorum hep çocukluktan beri hep inşallah durumum olur özellikle Afrika'daki çocuklara yardım ederim diyordum sonra büyüyünce dedimki Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin Rabbim önce olmayana versin inşallah muhtaç olmakta çok zor  gerçekten yoklukta çok zor Rabbim yardım etsin.. 
tarafından
Amin inşallah duan kabul olur ne güzel niyet evet çok zor rabbim herkese yardım etsin inşallah
tarafından
Amin inşallah canım Rabbim kimseyi darda zorda bırakmasın dünyadaki tüm çocuklar eşit yaşasın inşallah amin Rabbim bu dünyanın düzenini bozsun inşallah çok zenginlerden alıp hepsini fakirlere versin tüm çocuklar mutlu olsun inşallah tek isteğim bu :((
tarafından
Amin inşallah
0 oy
(179 puan) tarafından
Ankara'da yaşıyorum yardım için nereye basvurabilirim bebek bezi için de olur gıda yardımında ne olursa olsu
tarafından
Akın global var internet  bak başvur o Ankara'da diye biliyorum bide Ankara sosyal yardıma belediye kızıl aya git  başvur tek tek bide Deniz feneri ahpap var onlara da başvur evrakları eksiksiz külle 1 haftaya dönüş oluyor
(179 puan) tarafından
Esim çalışıyor ama haftada 2 gün izin kullandiriyolar işler az diye verirler mi canım ihtiyacım var eşim askere gidicek 2 ay sonra
tarafından
Hayli hayli bunları da yaz veya soyle

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 841 göst.
0 oy
2 cevap 179 göst.
0 oy
24 cevap 626 göst.
22 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sibel01 (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 408 göst.