0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
6 aylık oğluma sarılıyorum kucağımda hemen daralıyor ih ih diyor ağlıyor opuyom bazen duruyor bazen kafayı çeviriyor sizinde oyle mi 

8 Cevaplar

0 oy
(13,307 puan) tarafından
Fazla mı sarılıyorsun ben aşırı göğsüme tutarsam ittiriyor. 
tarafından
İçin kaynıyor hirpaloyom biraz sariliyom daralıyor
(13,307 puan) tarafından
İnsan küçük bebekle nasıl vakit geçirecek onu bilemiyor. Azıcık hırpalasan sıkılıyor oyun halısında bıraksan bırakmış gibi oluyor. Arayı bulamadım ben de.
tarafından
Aynıyız valla canim
-Reklam-
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Ay 2.5 aylık büyüyünce öyle yapcaksa şimdiden doya diya göğsüme bastırıp sarılayım yavruma :)
tarafından
Bizimki ozaman dururdu şimdi itiyor ih diyor ağlıyor serbest kalmak istiyor sanırım ama normal miki
(7,786 puan) tarafından
Normal canom çoğu çocuk öyle yürümeye başladım kucağında da durmax sağa sola koşup dahitcam diye :) mantıken düşün eşin mesela seni sıkarak sarilsa daralirsin onlarda öyle oluyodur :)
tarafından
Haklısın canım teşekkür ederim:)
0 oy
(438 puan) tarafından
Benim de öyle hiç sevdirmez kendini 5 dk kucakta durmaz öptürmez 16 aylık küçüklüğünden beri böyle
tarafından
Yaa maşallah ama büyümüş napalim artık zorla opecez
(438 puan) tarafından
Büyüdü çok şükür:)
0 oy
(3,909 puan) tarafından

Bizimki öpünce ağlamaya başlıyor:D

tarafından
Bizimki sarılınca :)
0 oy
(331 puan) tarafından
Kucagima alıyorum konuşmak için hiç bakmıyor saga sola bakıyor inmek istiyor bu arada 5 aylik 
tarafından
Aynı canım benden bağımsız
0 oy
tarafından
Benimki de 6 ay dolmak üzere ama ilgi arsizi bir bebek sev sık öp yoguruyorum resmen ağlamaz  ama kucagimdan inince bağırıyor 
tarafından
Yaa ne güzel kiz
0 oy
(884 puan) tarafından
Aaaa benim ki de öyle. Hatta ben çok üzülüyorum sevmiyor opulmeyi sarılmayı diye. :((
tarafından
Bende öyle canim

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 183 göst.
8 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Minikii (991 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 175 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (611 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
3 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sifanurr (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 984 göst.

Kategoriler

1,476,960 soru

24,176,457 cevap

336,132 kullanıcı

...