+1 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde (982 puan) tarafından
Derdimi herkeze anlatam biri değilim ama içim daralıyor anlatsam saçmala derdin bumu dersiniz belki ama ağlamaktan kendimi alamıyorum. Namazlarimida kılmıyorum hiç ondanda oluyor hep. İçimi size dökmek istedim kusuruma bakmayin

7 Cevaplar

+2 oy
(961 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eğer ki saçmalama ağlanacak dert mi bu diye soylenecegini biliyorsan niye uzulup dertlenip kendine eziyet ediyorsun?

Namazlarini neden kilmiyorsun insan kilarken birakinca hersey sarpa sariyor gibi geliyor ney engelin var bilmiyorum ama acilen baslamani oneririm

Neyse hepsi senin kendi ic hesaplasman Allah icine ferahlik versin bu cuma günü ❤️
(982 puan) tarafından
Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
(2,651 puan) tarafından
Allah kalbinize ferahlık versin inşaallah 
(982 puan) tarafından
Allah razı olsun
+1 oy
(136 puan) tarafından
OKUMADAN GEÇME‼

♦️Sabah namazından sonra uyuyan kişilerde, zamanla kararsızlık ve iletişim problemi ortaya çıkmaya başlıyor.

Tiroid bezi enerjisiz hale geliyor.

♦️Öğle namazının vaktinde kılınmaması ya da kaçması; kişide duygusal problemlere sebep oluyor.

Mide ve sindirimde düzen bozulmaya başlıyor.

♦️İkindi namazının gecikmesi veya terki, insandaki maddi-manevi üretkenliği azaltır.

Bedende ve hücrelerde 

sorun meydana getirir.

♦️Akşam namaz vaktindede; habis ruh, şeytan, ve cinlerin hareket ve frekans başlangıç anlarıdır. 

Akşam namazının kılınmaması insanda dağınıklık meydana getirir. 

Frekans çarpışma zamanıdır.

Rasulûllah ﷺ Efendimiz

"Akşam ezanından sonra sokakta ki çocuklarınızı artık evlerinize alınız. 

Çünkü bu vakit, habis ruhlar ortalığa çıkmaya başlar." buyurmuştur.

♦️Yatsı namazının vaktinde kılınmaması ve terki; insanda zamanla endişeli hal oluşumuna zemin hazırlar.

Bu vakit beyin ve sinir sistemi için denge vaktidir.

♦️Teheccüd namazına her gece devam etmek, zihinsel atıklardan arınma ve psikolojik hastalıklarda şifa sebebidir. 

Hipofiz ve hipotalamus için faydalıdır.

Bende namaz kilmdigmda böyle oluyorum. En güzeli, namazlarimiza devam etmek, çok daraliyorsan basini secdeye koy Allah'a ağla, içimi ferahlat rabbim diye dua et. Rahatlarsın inşallah :) 
+1 oy
tarafından
Öldüğün zaman "Allah'ım bunu mu dert etmişim" diyecek bir sorguya çekileceğiz. İbadetlerin dünyalık işlerinden çok daha önemli canım . Bundan 100 sene sonra hiç birimiz bu dünyada olmayacağız ve bizi kimse anımsamayacak artık . Allah'a adarsan kendini huzura kavuşursun ❤️ Allah ferahlığa ulaştırsın seni inşallah canım ❤️
+1 oy
(803 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum o çaresizliği. Rabbim feraha kavuştursun canm 
0 oy
tarafından
Rabbim feraha cikarsin canim 

Ben icim boyle daraldiysa bu gusul tazelerim namaz elbisemi giyerim elbisem beyaz basortum beyaz ustune bi decnamaz ortmesi beyaz kugu gibi olurum beyaz seccademi serer beyaz tesbihimi koluma takarim acar kuran okurum yasin ve fetih ozellikle ama vaktim varsa bakara suresi okurum sonra bi tesbih insieah suresi okurum ondan sonra secdeye yatar derdimi Rabbimw anlatirim bi aglarim pamuk gibi olurum ondan sonra ben tertemiz olmusum mis gibi Rabbimin huzuruna cikmisim ozene bezene derdimi de ne varsa Rabbime (en guvenilir merciye ) teslim etmisim derdi verdigi gibi dermani da verecek olana gondermisim elimden gelen budur sonrasinda icimi bi huzur kaplar 2 rekatta sukur namazi kilarim bu nimetleri bana nasip ettigi icin oh 
(982 puan) tarafından
Çok tşk ederim
0 oy
tarafından
Rabbim içine ferahlık versin hazır ikindi vakti al abdestini kıl namazını aksın gitsin dertlerin❤️
(982 puan) tarafından
Çok tşk ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 166 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (608 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 236 göst.
22 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 569 göst.
14 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde ❤️Aşk-ı Mucizem❤️ (210 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 350 göst.
14 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Linkin (23,176 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,638 soru

24,127,674 cevap

333,849 kullanıcı

...