Kızlar biz köyde oturuyoruz. Bizim kendimize aid su depomuz var ama kiracının yok. Köyün kendi deposundan su geliyor onlara. Ama köy deposunun de bir saati var. Sabah belirli saatte geliyor akşam belirli saatte gidiyor. Havalarda soğudu için su bazen donuyor ve kiracıya su gelmiyor. Dünde su kesilmiş. Köyde de her evin kendine ait su kuyusu var. Bizde kaynanamla aynı bahçe içinde oturuyoruz kuyumuz bir. Dün su kesilince kiracı da kendine kuyudan su çekmiş. Kaynanam da bir daha kuyudan su çekme çok kullanıyorsunuz. Git kendine kaynanan gilden ya da annen gilden su getir demiş. Bende 2 saat önce dama çıktım oğlanı güneşe çıkarmak için kiracıyı da cagirdim. Öyle konuştuk olayı anlattı bana kaynanam öyle öyle dedi bana dedi. Bende biliyorum bana da anlattı sen onu dinleme eşim sana bişey demedikce sen suyunu çek ordan dedim. Çok zoruna gitti öyle yapması dedi. Kaynanam öyle yaptı diye bugün kendi suyundan kuyuya su doldurdu. Ben burda paramla oturuyorum ama kendi paramla rezil oluyorum dedi. Yani ben kaynanamı anlamıyorum sanki kuyudaki su cebinden çıkıyormuş gibi utanmadan yüzü kızarmadan kullanmayin dedi. Az önce de kavga ettiler. Dedi senin gibileri yüzünden yağmur yağmıyor zaten. Biz kuyudan çektiğimiz suyla abdest alıp namaz kılıyoruz sen nasıl kullanmayın dersin dedi. Her geçen gün bizi daha çok rezil ediyor bu kaynanam. Benle de kavga etmişti yine ayni şekil köye rezil olmuştuk. Allah ıslah etsin bu kadını ya çok sinir oldum. Eşim gelsin anlatacam. Bakalım ne dicek annesine.