0 oy
488 göst.
Diğer kategorisinde (18,650 puan) tarafından
Kızlar biz köyde oturuyoruz. Bizim kendimize aid su depomuz var ama kiracının yok. Köyün kendi deposundan su geliyor onlara. Ama köy deposunun de bir saati var. Sabah belirli saatte geliyor akşam belirli saatte gidiyor. Havalarda soğudu için su bazen donuyor ve kiracıya su gelmiyor. Dünde su kesilmiş. Köyde de her evin kendine ait su kuyusu var. Bizde kaynanamla aynı bahçe içinde oturuyoruz kuyumuz bir. Dün su kesilince kiracı da kendine kuyudan su çekmiş. Kaynanam da bir daha kuyudan su çekme çok kullanıyorsunuz. Git kendine kaynanan gilden ya da annen  gilden su getir demiş. Bende 2 saat önce dama çıktım oğlanı güneşe çıkarmak için kiracıyı da cagirdim. Öyle konuştuk olayı anlattı bana kaynanam öyle öyle dedi bana dedi. Bende biliyorum bana da anlattı sen onu dinleme eşim sana bişey demedikce sen suyunu çek ordan dedim. Çok zoruna gitti öyle yapması dedi. Kaynanam öyle yaptı diye bugün kendi suyundan kuyuya su doldurdu. Ben burda paramla oturuyorum ama kendi paramla rezil oluyorum dedi. Yani ben kaynanamı anlamıyorum sanki kuyudaki su cebinden çıkıyormuş gibi utanmadan yüzü kızarmadan kullanmayin dedi. Az önce de kavga ettiler. Dedi senin gibileri yüzünden yağmur yağmıyor zaten. Biz kuyudan çektiğimiz suyla abdest alıp namaz kılıyoruz sen nasıl kullanmayın dersin dedi. Her geçen gün bizi daha çok rezil ediyor bu kaynanam. Benle de kavga etmişti yine ayni şekil köye rezil olmuştuk. Allah ıslah etsin bu kadını ya çok sinir oldum. Eşim gelsin anlatacam. Bakalım ne dicek annesine. 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Sonuçta parasıyla oturuyor kaynanan hayrinami oturtuyor onu orda valla kiracının yerinde olsam katlanmazdim kuzum 
(18,650 puan) tarafından
Insan mecbur olunca katlanmak zorunda da oluyor. Köyde oturacak ev yok diye mecbur oturuyorlar bir önceki oturduğu ev hep küflü idi. Yeni doğum yapmıştı diye bize taşındılar
-Reklam-
+1 oy
tarafından
ALLAHIN verdiği suyu kulundan nasıl sakınır bu nasıl Bi kafa yapısı 
(18,650 puan) tarafından
Kiracı da aynı şeyi dedi valla ama bunu kaynanam anlamıyor
+1 oy
(13,307 puan) tarafından
Allahın suyu Allah yine de sınamasın kaynananı susuzlukla 
0 oy
(163,472 puan) tarafından
Kusura bakma ama boyle insanlarin cenazesini yikamaya su bulunmasin diyom ben
0 oy
(80 puan) tarafından
Allah kaynana merhamet versin. Zor bencil insanla uğraşmak
0 oy
(4,848 puan) tarafından
Kiracı parasını verip oturuyor onunda hakkı var kuyudan su almaya birde madem depo var kiracının evinide bağlayın depoya yazık günah degilmi kiracıya. şöyle ev sahiplerine gıcık oluyorum kendi yaşadıklarını başkalarına yaşatmayı pek seviyorlar
(18,650 puan) tarafından
Canım biz köy yerindeyiz. Öyle şehirlerde olduğu gibi sürekli depomuz su dolmuyor. Kiracı çocukları ile birlikte 7 kişi. Onlara da depodan su verirsek bu sefer biz de su sıkıntısı yaşayacağız.  Bilip bilmeden yorum yapıyorsunuz bende ona gıcık oluyorum. Tabi siz şehir de oturduğunuz için anlamazsınız
(4,848 puan) tarafından
Merak etme köyde bende yaşadım da seninde şuanda böyle bı teklpki vermen yanlış ben sana değil kaynann için dedim neden üstüne aliniyorsun ki anlamış değilim
(18,650 puan) tarafından
Neden depoyu kiracıya da bağlamıyorsunuz öyle ev sahiplerine gıcık oluyorum dedin diye tepki verdim.
0 oy
tarafından
Çok ayıp etmiş ya suya para mı veriyor sanki 
(18,650 puan) tarafından
Aynen ya kendimi onun yerine koydum çok üzüldüm. Zamanında bende kiraciydim ev sahibim bana öyle dese yerin dibine girerim
0 oy
(1,698 puan) tarafından
Kadın okadar kira veriyor yazık valla

İlgili sorular

0 oy
69 cevap 2,359 göst.
20 Aralık 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 652 göst.
3 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 466 göst.