0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (1,712 puan) tarafından
Kizlar bizim kan uyuşmazlığımiz var, normalde kanama olursa uyuşmazlık iğnesi vuruluyor olmazsa da 7. Ayda vuruluyor.Ben 11. Haftamdayim çok şükür henüz kanama olmadı ama doktor 2 aya bir gidisatina bakacağız deyip bugün kan testi yaptırmami istedi yaptırdım.sizde de böyle bir test yapmışlar mıydı benim böyle bir şeyden hiç haberim yoktu onceden duymadım yani o yüzden sasirdim

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
27 hafta da vurmuslarti kuzum bana 
-Reklam-
+1 oy
(45,024 puan) tarafından
Bizde de var ilk cocugum benim kan grubum olduğu doğumdan sonra iğne yapmadilar ilkte tehlikeli değilmiş zaten ikincide bende devamlı hep kan verdim  28 haftamda iğnesini oldum oğlum doğdu kan grubu babasının kinden olunca birde doğumdan sonra birde uyuşmazlık iğnesi yaptilar
(1,712 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ayrintili cevabın için rutin bir şeymiş demek ki
0 oy
(30,261 puan) tarafından

Benimde kan uyuşmazlığım varmış dengesiz doktor bana dememişti hamileliğimin son ayında öğrendim ama şükür sorun yaşamadım

Çocuk benim kanımı aldığı için sorun olmadı ama ikincisi olursa kontrole gidip iğne olmam lazimmis 

(1,712 puan) tarafından
Evet canım önemli bir konu bu neyse ki sorun olmamis
(1,712 puan) tarafından
Bir de normalde doğumdan sonra sana uyuşmazlık iğnesi vurulması lazım o da vurulmadiysa 2.de bilgilendir doktorunu en basta
(30,261 puan) tarafından
Evet vurulmadi :((
Aile hekimine sorcm bunu tekrar çok endişeliyim bu konuda .
(1,712 puan) tarafından
Bebekle aranızda kan uyuşmazlığı olmadığı için vurulmamistir belki bilemiyorum ama mutlaka aklında bulunsun danis
(30,261 puan) tarafından
Evet canm ansızın hamile kalırım korkuyorum yani
Planlı gebelik olursa ondan önce gidip olurum gerekirse bakalım cnm sağol bilgin için kesinlikle danicm
0 oy
(502 puan) tarafından
İkili tarama icin gittigimde benim de herhangi bi kanamabl durumu yoktu fakat indireckt coombs testi yaptirdim. Doktora soyledim boyle boyle uyusmazligimjz var diye. 28. Haftada da her halukarda ignen yapilacak
(1,712 puan) tarafından
Evet canım bana da ondan yaptilar

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 264 göst.
0 oy
4 cevap 133 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Arzu0102 (19 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 208 göst.
+1 oy
12 cevap 270 göst.