0 oy
702 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Çok kötüyüm bir iki saattir nefesim daralıyor yetmiyor gibi sanki uyuyamıyorum neden olur ki yaşayan oldu mu

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Hamile misin
tarafından
Sigara içiyorum demişsin tetikliyor olabilir ciğerlerini eşimde var bu göğsünü tutar nefesim daralıyor derdi bnce doktora görünmlesin
tarafından
Ay off ya bırakamadım nalet şeyi böle olunca birakicam diyorum duzeliyorm gene içiyorum hidicekde hangi birine gitcem şaşırdım kuzum resmen bu aralr hurdaya çıktım heryerim hasarli
tarafından
Kaç yıldır içiyorsun eşimden biliyorrum bırakcm diyor yine ya korktumk istemem ama annemlerin komşusu vardı 28 30 yaşlarında paket paket içiyordu günde hastalığa çevirdi bayılmalar oluyordu sürekli en sonda hastalığı atlatmynca bıraktı vallh istesinz bırakırsnz yazık bedeninize çocuğunuza umarım bırakrsn
tarafından
10 sene olmuştur canım valla bende bırakmak istiyorum ama olmuyor ya Rabbim yardimcim olsun birakicam inşallah çok korktum bu gece hiç böyle olmamıştım ölecek gibi hissettim kendimi ben 2 günde bir paket içiyorum ama her bünyede farklı sonuçta inşallah bidaha içmem ya çok çok korktum çünkü eşik.ve oğlum uyuyor rahatsız etmemek için bişey demiyorum sakinlesmye çalışıyorum yatakta
tarafından
Vallah çok değil çocuklğndan bu yana içipte bırakmış insanları tanıyorum kendi sonunuzu kendiniz hazırlıyorsunz bnm babam asla içmez sigara ve ailede bizim içen kimse yok eşim içiyor ilerde oğlumda içerse eşim bunun vebalini alır bnmde tek korkum bu içenler örnek olursa çocuklarına Allah yardımcın olsun inşallah erken bırakır sağlığndan olmazsn
-Reklam-
0 oy
(163,564 puan) tarafından
Bi cami ac derin nefes al evi havalandir 
tarafından
Ay balkona cikcam şimdi çok kötüyüm
0 oy
tarafından
Astimin var mi kuzum yada sigara iciyor musun
tarafından
Hemen denicem ya inşallah iyi gelir kuzum olucek gibi hissediyorum kendimi çok korkunc
tarafından
Evet malesf ga xnm seni cok iyi anliyorum bende yasadim derin derin nefes al ve sicak sut ic iyi gelecektir bide sigarayi biraz azaltmani dilerim sigarada malesef cok etki ediyor biliyorsun astim kalici astimla beraber sigara icincede saha kotu oluyo
tarafından
İçtim kuzum şuan iyi geldi biraz da ki Allah razı olsun bende birakicam inşallah yarından itibaren Rabbim yardımcın olsun
tarafından
Amin cnm hepimizin sevindim biraz iyi olduguna cok gecmis olsun:)
tarafından
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
0 oy
(2,005 puan) tarafından
Kuzum gitsene bi hastaneye Allah korusun ortalik kotu dusunmek istemiyorum ama aklima geldi 
tarafından
Anlad kuzum ne demek istediğini ama başka bir belirti yok ki bir anda oldu buda
(2,005 puan) tarafından
Olsun sen ihmal etme herkesde tum belirtiler olcak die bisey yok bi git hastaneye kuzu
tarafından
Gidemiyorum ki çocukla bırakacak kimsede yok ne bilim evde başka.kimsede de belirti yok kuzu
0 oy
tarafından

Sorma berbat bisey ya yasamahevesim kalmadi gercekten :ermm: her dakka tikaniyorum nefesim yarida kaliyor dogru düzgün esneyemiyorum bile 

Cok gecmis olsun astim olabilir

Yada alerjik bisey

tarafından
Astim olabilir demisti o o ara randevu aldim ama randevu günü cok iyiydim hicbirseyim yoktu asiri yagmur yagiyordu gecti zaten dedim bu sogukta cocuklar rezil olmasin
Ama simdi tekrar etti aksam esim soruyor cokmu kötüsun
Diyorum ki nefesim eskisi gibi olsun diye herseyden vaz gecebilirim dedim o derece
Seni cok iyi anliyorum dr a git ihmal etme benim gibi beklemekle gecmiyo
tarafından
Kız bu ara hurdaya çıktım heryerm hasarlı hangi birine gitcem bilmiyom işlerde kesat valla Allah yardımcımız olsun sende git kuzu ilk fırsatta joyle yaşanır mı ya nefessiz ölüm her an kapımızda kuzum resmen ya
tarafından
Aynen valla gidicem yarin acile randevu yok çünkü   :/  sende acile git bi
tarafından
Ben bı randevu almayı denicem zatns bacağım da kramp var onun için gidicektim şimdide bu çıktı
tarafından
Napalim canim mecbur gidicez tek tek baska care yok en acil olandan baslamak gerek
0 oy
(54,204 puan) tarafından
gecmis olsun canim
0 oy
tarafından
Cnm bana biraz ankiyesite gbi geldi anlattigin durupduruken nefesin kesilir gbimi oluyor derin nefes alma ihtiyacimi hissediyorsun sanki bole bisey olacakmis gbi
0 oy
(4,850 puan) tarafından
Ölüm korkusu vs varsa anksiyete panik atak olabilir 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 193 göst.
11 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 386 göst.
17 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nidamsenam (685 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 121 göst.
8 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 123 göst.
4 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,378 soru

24,182,477 cevap

336,396 kullanıcı

...