0 oy
259 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanımlar şimdi nerden başlasam bilemedim ben yeni evlendim 3 ay falan oldu bir ablam var evli çocuklu  ben evlendim yani zor zamanlar maddi manevi zaman suan bir komşu ona para vermis bana versin diye ben onu gördüm ama bana vermedi biraz gecince sordum dedim naptin diye ben iste kadina geri verdim o sana hediye alcak dedi sizce böyle bir sey olurmu 3 ayi geçti evime gelmedi ceyizime dogru duzgun bir saat bir örtü dışında bir parca yardımda bulunmadi ve hanımlar evlendikten sonra annem yok diye anne olarak elini opmeye gormeye bile gittim esimle ama da bir kere gelmedi araba aldik aramadilar hasta olduk aramadilar ve da gelmediler  bile hanimlar annem ufak yasta bizi birakmis biz ben babam ablam buyumusuz babamda simdi yanlız kaldi bana otobusle yarim saat falan ablama ise 1 saat sürüyor ben her hafta mutlaka is güç gitmeye çalışıyorum 1 ayi geçti babama da gelmemis ve devamli babamdan bir sey istiyot ve geçende yılbaşı diye babam evde tek gitmesin diye çağırdım 3 gun yasaklarda olunca bende kaldi ablam babama iste kardeşime darildim kırıldim babama şikayet etmis bende babama normalde yansitmam ama bu sefer dedim bak gelmedi dedim bende zor evlendim dedim parayı bile vermedi destek olmadi dedim şimdi hamileyim hamile oldugumdan beride ne arat ne soror onun 2 çocuğu var yaptıklarim helal hoş olsun ama çok destek oldum hastaneye gittim evinde kaldim bissuru sey aldim dusunun zor sıkıntılardan evlendim da bir destegi yok ve ben evlenlemeden oncede bir kaç kere hep ondan dolayi sorunlar yasadik ama ben ablam diye ne  bir sey dedim ne laf ettirdim bana neyse de babama bile gitmemesi tek adam illa yemek camasir is oluyor yeni evli sayılırım ona ragmen surekli giderim hem gitmiyor hem laf çıkartıyor siz olsaniz napardınız hanımlar babamda onun çocugu var diye torun yani ne kadar bilsede maddi olarakda çok istiyot babamda bir sey diyemiyot veriyor ve hala bu durum ayni 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Çok yüz versin baban sende otur güzelce konuş yaptıkların yanlış de
tarafından
Değişen bir sey olmuyor canım herseye bahane söylüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Babama elimden geleni yapardım ablamda ne yaparsa karşılığını görür bu devirde tırnağın varsa kendi başıni kaşı kimseye yaranmaya çalışma canim
tarafından
Canım Zat en öyle ama manevi olarak ta bu tavrı beni üzüyor zaten birbirimizden başka kimse yok kendimi geçiyorum babam asgeri ücretli calisan evi dami bir seysi yok surekli baba su eksik baba su babamda çocuklar var diye hayır diyemiyor ben koronaya yakalndim karantinadaydim bir kere babama gitmemiş illa yemek is ihtiyaç oluyor
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Beni anlatmissin  çoğu seyimiz  aynı benimde  annem  vefat etti  babam  tek kalir  ama ablam bana hep gelir 1 aylık bebisim  var 15 günü gelmisdir  dugunumde  takı takmisdir  pesimde  dolanmisdir  bence ablanda  cekememezlik  var canim ne demek 3.5 aydır gelmiyor boswer arana mesafe  köy ama babana arka  cik bende bilirim  bu olaylari  dogumdu  bebekdi  1 aydır bende gidemiyorum  babama ama o bana gelir simdilik  ablam geliyor  bebisim  buyusun  bende  gidicem  insallah  ablan biraz kotu  kalpli  biz birbirimize  kizsak  bile 1 gün sonra barisiriz
tarafından
Allah bozmasin canım ya ben zatsn  babama hsr hafta giderim cagiririm gelirken kalır esimde Allah var babama sever o bile arar cagirir ama simdi hamileyim bugün yarın dogum yaptim 40 im cikana kadar ev falan olucam yine böyle gitmedikce ve babamdan surekli bir sey istemedi babam da hayır diyemiyor bu cani mi sıkıyor kac senedir evli da babama bir elin parmagni gecmez bir ekmek bile alip gelmez babamfa kirada asgeri ucretli çalışıyor yani durumu olsa neyse zatsn
(1,468 puan) tarafından
Ablan belliki kendini bilmez dusuncesizin  teki  mesafeli  ol kesinlikle
tarafından
Mesafeliyim suan bende pek aramıyorum ama üzülüyorum böyle olmasına bana böyle olsada babama iyi olmasini tercih ederdim ama napalım yapıcak bir sey yok öyle kimseye insan anlatamiyor buraya yazmak istedim Tesekür ederim
(1,468 puan) tarafından
Aynen öle canim valla illaki  uzulursun   boswer sen bişey kaybetmezsin
tarafından
Öyle canım benim sağolasın

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
34 cevap 1,098 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sebebine (494 puan) tarafından soruldu