0 oy
110 göst.
Diğer kategorisinde (409 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar, büyük kızımi kreşe kaydettik iki gündr gidiyor kardeşiyle evde yalnız kalıyoruz elimden geldiğince onunla vakit geçirmeye çalışıyorm oyun oynuyorm ama çok huysuzluk ediyor bana vuruyor  kırıp döküyor sinirden, bide ablasının videolarıni görünce çıldırıyor neden bnde orda deilm yada ablm gelsin diyo halbuki evde onunla kavga etmek dışında bir şey yapmıyor. Onuda gönder diyen olacak ama gitmiyor bnsz ilk gün denedik hiç durmadı hep ağladı bni yanında istiyor.. ablası eve gelincede anlaşamıyor kavga ediyor kıskanıyor gibi ne yapcam böyle akıl verir misiniz?

1 cevap

0 oy
(2,162 puan) tarafından
Küçük kızınız kaç yaşında acaba özlüyor mu hani biz öyle görüyoruz ama onlarin arasında ki bağ başkadır bence o olunca belki kendini daha iyi hissediyordur 
(409 puan) tarafından
Küçük kızım 3 yaşında cnm, büyüğü 4 buçuk.. haklısın olabilir ama evde olunca hep ablasına vurur haksızlık eder bı nevi onun yüzünden kreşe yazdrdim zaten ablasına çok haksızlık yapıyo bıraksam ablm sofraya bile oturmasin der ne yapcm bilmiyorm ya çok üzülüyorum
(2,162 puan) tarafından
Aaa bak hele şu bücür cadıya benimde kızım 3 yaşında 4 aylık hamileyim korktum şimdi:))))
(409 puan) tarafından
Canm ne desem az kalır küçüğü öyle şeyler yapıyor ki bide büyüğü çok savunmasız, küçüğü cin cin offf.. bizi ayakta uyutur. Ama her çocuk farklıdr ya sz korkmayın bnde düzelir diye ümit ediyorum bakalım ya;;))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 139 göst.
30 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 134 göst.
15 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,659 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 91 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (32 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
11 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde terslale (3,405 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,060 soru

24,133,817 cevap

334,197 kullanıcı

...